Man atrodo, kad man Pentasa granulės tinka, bent jau gerai jaučiuosi ir simptomai prapuolė jau kuris laikas ir šiaip savijauta nebloga.

Sveiki,
gavau kvietimą į Krono ir Opinio kolito draugijos konferenciją, kuri vyks lapkričio 21 d. Kaune.
Gal ir čia yra narių? Ketinat dalyvauti?
Pranešėjai Kiudelis, Kupčinskas.
gavau kvietimą į Krono ir Opinio kolito draugijos konferenciją, kuri vyks lapkričio 21 d. Kaune.
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 11 08, 22:13)
Sveiki,
Aš esu. Bet sėdėsiu ir verksiu prie bakalaurinio deja. Nors labai norėčiau nuvykti.
Sveikutės, ir aš prie jūsų jau prisijungsiu ir išpyškinsiu savo istoriją. Kokius gerus 5 metus vis paviduriuodavau, pastovi tempertūra, anemija, silpnumas, pilvas kaip balionas ir t.t. Šeimos daktarė sakė, kad čia stresas, kita jog DŽS. Prasidėjo skausmai prie išangės. Drenavo vieną kart fistulę, po metų antrą kart. Tam proktologui Antakalny jokių įtarimų nebuvo. Kai jau pasirodė jog reiks 3 operacijos užsirašiau pas proktologą Santariškėse. Nudžiugino, kad fistulės nėra, bet išklausęs nusiskundimus iškart užrašė kolonoskopijai. Nuėjus siuntimo pas šeimos gyd. ši pradėjo kudakuot "Kam tau reikia šio tyrimo? Aš tavo vietoj jo nesidaryčiau. Baisus, šlykštus ir t.t." Na bet pagalvojau baisiau nei yra tikrai nebus. Ir ką paaiškėjo - Kronas. Nuo balandžio geriu vaistus. Jaučiuosi geriau, bet kraujas visvien blogas.. Darė dubens MRT ir pasirodė vėl fistulė. Penktadienį operuos jau 3 kartą! Užsiminė mano gastrė apie bioterapija, sako Kronistams su fistulėm padeda, nesikartoja. Tokia ta mano istorija
Norėjau paklaust ar yra čia dar tokių su fistulėm nesugyvenančių?
Beja ir aš gavau kvietimą į Krono ir Opinio kolito draugijos, tačiau dar nežinau ar dalyvausiu nes esu iš Vilniaus, bet būtų įdomu pasiklausyt

Norėjau paklaust ar yra čia dar tokių su fistulėm nesugyvenančių?
Beja ir aš gavau kvietimą į Krono ir Opinio kolito draugijos, tačiau dar nežinau ar dalyvausiu nes esu iš Vilniaus, bet būtų įdomu pasiklausyt

Užsiregistravau į tą konferenciją.

QUOTE(Colomba @ 2014 11 19, 16:26)
Colomba gausi įrašyti manau visos bus įdomu bent per įraša pasiklausyti

QUOTE(Agape @ 2014 11 19, 18:25)

Sveikos merginos!
Man toks klausimas iškilo dėl vaistų naudojimo. Kai buvo ligos paūmėjimas geriau pentasa ir klyzmutes dabar jaučiuosi sveika (tfu-tfu..) tai man liepe gerti pentasa ir naudoti žvakutes kas antrą vakarą. Man klausimas ar reikia tų žvakučių jeigu jautiesi gerai,negi nueztenka granuliu, aš taip bijau tiek daug tų vaistų naudoti... Koks jūsų gydymas remisijos metu?
Man toks klausimas iškilo dėl vaistų naudojimo. Kai buvo ligos paūmėjimas geriau pentasa ir klyzmutes dabar jaučiuosi sveika (tfu-tfu..) tai man liepe gerti pentasa ir naudoti žvakutes kas antrą vakarą. Man klausimas ar reikia tų žvakučių jeigu jautiesi gerai,negi nueztenka granuliu, aš taip bijau tiek daug tų vaistų naudoti... Koks jūsų gydymas remisijos metu?

QUOTE(Agape @ 2014 12 07, 22:59)
Sveikos merginos!

Toks kokį paskyrė gydytojas

Sveikos. MAne taip pat užklupo žarnyno bėdos. tuštinuosi su krauju, matyti ir kraujingų gleivių. neviduriuoju. labai bijau vėžio. Planuoju kolonoskopiją šią ar kitą savaitę. Sakykit, ar gali būti koalitas jei neviduriuoji i tiesiog išmatose yra kraujo?
QUOTE(Joliuke @ 2014 12 15, 12:15)
Sveikos. MAne taip pat užklupo žarnyno bėdos. tuštinuosi su krauju, matyti ir kraujingų gleivių. neviduriuoju. labai bijau vėžio. Planuoju kolonoskopiją šią ar kitą savaitę. Sakykit, ar gali būti koalitas jei neviduriuoji i tiesiog išmatose yra kraujo?
Labukas