Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

QUOTE(niedulis @ 2014 09 21, 20:29)
Manau, kad antkainiai yra labai dideli.

Galbut, o gal dar kazkiek lemia dabartinis kainu keitimas i eurus g.gif Nes kiek pati susidurus, tai visokiose Zara, Mango, Massimo Dutti ir pan. tiek cia, tiek LT, tiek kitose salyse labai apylyges kainos - na kazkur +- buna, bet nera didelis skirtumas ir daugiau del vertimo i kazkuria valiuta jis gaunas (ypac kai kursas nepastovus).
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 09 21, 12:23)
Vakar apsilankiau Massimo Dutti ir labai supykau. Sakiau, čia daugiau nepirksiu. Odinė striukė išeina 349 eurai, kai po ta kaina slepiasi 250 eurų kaina. Šalikas 50 eurų, o po užklijavimu matosi 39 eurai. Čia mums kaip kokiems aborigenams padidintom kainom pardavinėja.

Man atrodo pigiausia pirkti iš UK. Pati užsisakai, o per tarpininkę parsisiunti. Siuntimas iki 1 kg berods 2 svarai į Lietuvą. O pardėj galima pasimatuoti. smile.gif
Atsakyti
is kazkur merginos siuncia MD drabuzius ir parduoda naujos kolekcijos su etiketem pigiau nei LT parduotuvese. Gal zinot is kur?

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 09 21, 23:27)
Man atrodo pigiausia pirkti iš UK. Pati užsisakai, o per tarpininkę parsisiunti. Siuntimas iki 1 kg berods 2 svarai į Lietuvą. O pardėj galima pasimatuoti. smile.gif

Puiki idėja. Sūnus atsiųs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 08 28, 17:52)
Sutinku 100proc drinks_cheers.gif  Internete neypatinga, ant pakabos paprasta, užsimečiau ir Oooo bigsmile.gif  wub.gif Kailiukas nusisega, jis ant paprastų sagučių. Kai nusegi lieka paprasta apykaklė, ne visai klasikinė, bet su tokiu tarpu. Atviras kaklas. Kaip tai žiūrisi nebandžiau.
http://www.massimodu...tml?colorId=800

Matavaus ir as sia odinuke-rugpjuti!! Nuostabi!😍😍😍 dbr griztu vel i LT-ir svarstysiu ar man jos reik!!!
Atsakyti
gal žinot kuriuo maždaug metu turėtų prasidėti rudens išpardavimas? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 26 rugsėjo 2014 - 10:40
QUOTE(Adora_ @ 2014 09 23, 22:52)
Matavaus ir as sia odinuke-rugpjuti!! Nuostabi!😍😍😍 dbr griztu vel i LT-ir svarstysiu ar man jos reik!!!

As jau ir pranesiojau ja kelis kartus, labai smagi drinks_cheers.gif bigsmile.gif wub.gif Tikiuosi rasit dar savo dydi, nes kaune jau prapirktos jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 09 26, 15:05)
As jau ir pranesiojau ja kelis kartus, labai smagi  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif  wub.gif Tikiuosi rasit dar savo dydi, nes kaune jau prapirktos jos  rolleyes.gif

Mano outfitas toks lb paprastas,gal kasdienidkas... Dzinsiukai,conversai,dzempukas koks.... O ji tokia- jau turtingesnė- kasdien man bus sunku ja pritaikyt.... Nebent ,kai kisu nosi i zmones- savaitgali 😇
Atsakyti
Sveiki, gal žinote, ar su lietuviška kreditine galima būtų pirkti iš UK Massimo dutti? Siųstis aišku UK adresu. Gal kuri bandė?
Atsakyti
QUOTE(vaniline24 @ 2014 10 12, 16:49)
Sveiki, gal žinote, ar su lietuviška kreditine galima būtų pirkti iš UK Massimo dutti? Siųstis aišku UK adresu. Gal kuri bandė?

Pries metus ar pora bandziau. Tada man neleido del nesutampancio billing ir delivery adresato. Arba neleido del to, kad kortele billing adreso nera is UK, o jie sioje paskyroje parduoda tik UK teritorijoje. Tiksliai neatsimenu kodel, bet man nepavyko butent is MD sitaip nusipirkti. Su FCUK ir kazkuo kitu man pavyko. Bet galbut del to, kad jie i Lietuva irgi siuncia.
Atsakyti
Zara perku su lietuviska kreditine ir siunciuos i svedija, jokiu bedu. Logiskai mastant is su MD turetu viskas ok but. 4u.gif
Atsakyti
Gal esat pirkusios pedkelnes su kasmpyru? kaip nesiojasi? 4u.gif
Atsakyti