Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

QUOTE(kavamale @ 2014 10 13, 14:30)
Gal esat pirkusios pedkelnes su kasmpyru? kaip nesiojasi?  4u.gif

kasmyru blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 10 13, 13:30)
Gal esat pirkusios pedkelnes su kasmpyru? kaip nesiojasi?  4u.gif

Ir mane domina, idomu ar nesiburbuliuoja unsure.gif
Atsakyti
Dabar kaip tik pasiziurejau, taip graziai ziurisi MD saliai, o kaip ju kokybe? 4u.gif

Apie pedkelnes su kasmyru ir as mastau, tik vat butu gaila, jei nusiburbuliuotu po skalbimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 10 13, 16:21)

Apie pedkelnes su kasmyru ir as mastau, tik vat butu gaila, jei nusiburbuliuotu po skalbimo g.gif

to ir bijau...
Atsakyti
Labai jau sintetinės tos pėdkelnės...
3% ELASTANE 8% CASHMERE 16% POLYAMIDE 73% VISCOSE

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 10 13, 16:49)

na sudetis nera labai bloga, turint omeny, kad siaip pedkelnes buna is poliesterio/ poliamido ir elastano biggrin.gif zinoma, kasmyro galetu buti daugiau, o viskoze nera pats blogiausias varinatas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 13 spalio 2014 - 15:26
QUOTE(Malena @ 2014 10 13, 15:49)

O man kaip tik atrodo labai nebloga sudetis, kaip bebutu juk pedkelnes, ne legginsai.
O ir viscose geriau, nei polyamide. Kiek atmintis nesa, Wolford'o pirktos budavo labiau sintetines nei sios g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 10 13, 16:24)
na sudetis nera labai bloga, turint omeny, kad siaip pedkelnes buna is poliesterio/ poliamido ir elastano  biggrin.gif  zinoma, kasmyro galetu buti daugiau, o viskoze nera pats blogiausias varinatas  rolleyes.gif

Tos paprastosios, kur denai būna nurodyti. Rudeniui dar tinka. O žiemai turiu dvi poras lietuviškų- su dideliu procentu šilko ir vilnos. Sintetikos ten apie 20proc, neskaitant elastano. Nuo to tik geriau nešiojasi ir šilta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(8 p.m. @ 2014 10 13, 16:27)
O man kaip tik atrodo labai nebloga sudetis, kaip bebutu juk pedkelnes, ne legginsai.
O ir viscose geriau, nei polyamide. Kiek atmintis nesa, Wolford'o pirktos budavo labiau sintetines nei sios  g.gif

Wolford kokybei priekaištų neturiu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 10 13, 17:36)
Tos paprastosios, kur denai būna nurodyti. Rudeniui dar tinka. O žiemai turiu dvi poras lietuviškų- su dideliu procentu šilko ir vilnos. Sintetikos ten apie 20proc, neskaitant elastano. Nuo to tik geriau nešiojasi ir šilta wub.gif

kokias ir kur perkate? bigsmile.gif sudominote bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 10 13, 16:43)
kokias ir kur perkate?  bigsmile.gif  sudominote  bigsmile.gif

Skinijos 4u.gif Patinka kad šiltos ir nėra labai storos.

Massimo Dutti denų nėra nurodyta. Worlford sudėtyje daugiau nailono, o šis kaip ir poliamido giminaitis. Norėčiau atsiliepimų, nes dabar neaiškus reikalas smile.gif
Atsakyti
Taip jau papuole, kad sioje parduotuveje teko isgyti nekokybiska odine striuke ir visiskai neseniai vyriskus batus, kurie po 2 sav suplyso. Po tokiu nutikimu visiskai nevertinu sios parduotuves kokybes.... Kas labiausiai nuvyle? Tai pardaveju elgesys. Pridavus batus teko ilgai irodineti, kad nenorime ju taisyti, reikalaujame pinigu ir viso gero, sulaukus skambucio ir nuvykus pasiimti pinigu teko susidurti su nemaloniu elgesiu, kas verte jaustis kaltai, kad tie batai suplyso. Pardaveja demonstratyviai tikrino kelis kartus ceki ir batu nr, batus numete ant zemes ir as nesulaukiau jokio atsiprasymo ir paaiskinimo uz nekokybiska preke.

Tikrai nesu isranki pirkeja, bet vertinu tai uz ka moku pinigus ir man patinka kulturingas aptarnavimas.
Atsakyti
Vereta, Lietuvoje tai įprasta. Turi jaustis kaltas, kad grąžini nekokybišką prekę ar net įrodinėti, kad nešiojai tinkamai. Kada iš to išaugsime g.gif .
Atsakyti