Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2014 09 08, 19:40)
Aireda, prasom pasirodyti su tais velvetais ir dar kazkuo priderintu ,  ko mes cia neidejom  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Papildyta:
o man gi dar ir tas naujausias megztinis su odinem rankovem turetu tikti, ane  g.gif  jis gi smelinis, neutralus  biggrin.gif su kokiom juodom balerinkem  g.gif

aha, Aireda, prasom ant podiumo 4u.gif Manau dar geresniu prigalvosi deriniu, subtilesniu biggrin.gif

Dideja, tas megztukas turetu labai tikti drinks_cheers.gif o rankoves odines ten tamsiai rudos spalvos? Tokios spalvos batai manau labiau tiktu nei juodi, aisku jeigu tokius turi ax.gif 4u.gif

P.S. Airedai dabar turbut ausys kaista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 08, 20:49)

Dideja, tas megztukas turetu labai tikti  drinks_cheers.gif o rankoves odines ten tamsiai rudos spalvos? Tokios spalvos batai manau labiau tiktu nei juodi, aisku jeigu tokius turi  ax.gif  4u.gif

nea, rankoves juodos odos.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 08 rugsėjo 2014 - 20:21
QUOTE(Dideja @ 2014 09 08, 20:05)
nea, rankoves juodos odos.

sumaisiau tada, kazkoki kita esu macius su rudos zomsos rolleyes.gif
tada juodi batai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 08, 20:29)

o viena varianta su pigiuoju kasmyru as irgi buvau kazkada  imetusi toki va, kaip Tavo  tongue.gif  http://images15.fotk...384156/4-vi.jpg

bet man asmeniskai taip per rysku...nejau taip  ax.gif man norisi padaryti tokia  harmonija : jei viena ryski, tai kita pasteline, vat  rolleyes.gif

inga_, o dydis cia koks pas tave ?  nes tikrai labiau aptraukti nei manieji....gal man jie tikrai didoki  g.gif

o geras, dideja, nebuvau mačiusi tavo šito derinuko schmoll.gif drinks_cheers.gif praleidusi buvau verysad.gif dabar eiti ryšku būtų, čia foto iš birželio mėn. tai kai vasara vėsi diena idealiai tinkamas man , nereikia man vasara pastelės lotuliukas.gif lotuliukas.gif

su tuo pigiuoju kašmyriuku turi derinuką iš atostogų su liberty gėlėtais džinsais drinks_cheers.gif skrydžio dieną į lėktuvą sėsti, kai kondicionieriai pučia idealiai man buvo, plonas ir šiltas wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 09 08, 20:29)
Manau siandien isparduotuvej situ kelniu pardavimas sparciai padides  lotuliukas.gif 

nepadidės ištrynė foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 08, 20:29)

inga_, o dydis cia koks pas tave ?  nes tikrai labiau aptraukti nei manieji....gal man jie tikrai didoki  g.gif

pas mane du dydžiai 27 ir 28 turiu, nes pirmoje foto matėsi laisvoki su 28, o ten su liberty tais gėlėtais baltinukais 27 tongue.gif
Atsakyti
Enura, aha, kaista lotuliukas.gif

Kazka busiu praleidus bigsmile.gif Reikes rytoj daryti bandymus ant saves, tiek ideju padavet ax.gif
Atsakyti
Mergaitės,

kokį dydį šios reikia imti, jei tipius nešioju XS?

user posted image
[/quote]
Atsakyti
Stai ir deriniai 4u.gif Atleiskit, jeigu manes jau bus per daug ax.gif biggrin.gif
Man asmeniskai labiausiai patinka su pilku svingu ir FP svarku/megztiniu ir liberty marskiniais g.gif

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 09, 10:58)
Stai ir deriniai 4u.gif Atleiskit, jeigu manes jau bus per daug ax.gif  biggrin.gif
Man asmeniskai labiausiai patinka su pilku svingu ir FP svarku/megztiniu ir liberty marskiniais g.gif

Man labai gražu su pilku džempu!
Atsakyti
Na va, Aireda, kiek deriniu uzderejo bigsmile.gif thumbup.gif

Man graziausiai pirma foto , kur su swingu pilku ir batai labai fainuoliai ir papuosalas labai, zodziu liuks wub.gif
Kiti derinukai irgi gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 09 rugsėjo 2014 - 10:23
Aireda, man pirmas ir paskutinis geriausi biggrin.gif 4u.gif Su FP svarku irgi gerai, bet kazko kito po apacia noretusi ax.gif
Atsakyti