Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Aireda @ 2014 09 09, 16:57)
Dideja, labai spalvinga wub.gif Tas antras man ypac grazus mirksiukas.gif

Taip taip, spalvinga smile.gif Ruduo ateina,su juo ir spalvops, kad ir kaip man gaila tos vasaros bebutu ax.gif

QUOTE(enura @ 2014 09 09, 17:01)
Dideja gi kad atsigavo rudeni  biggrin.gif man abu mieli  drinks_cheers.gif  4u.gif

Nu, nu, nu....kada as jau cia buvau nublankus g.gif tongue.gif
Nuo rudenines depresijos ginuos biggrin.gif Vel pradedu gyventi vasaros laukimu ax.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2014 09 09, 17:46)
Gražu  smile.gif . Ypač antrasis derinys, su ta raudona, super!

Na taip, raudonos nepamatyti neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 09 rugsėjo 2014 - 17:24
Abudu grazus Dideja 4u.gif
Atsakyti
O kur galima eiti taip apsirengus, kaip ta pirma mergina is desines su aukstakulniais ir apdribusiais rubeliais g.gif smile.gif

https://www.facebook...5943223/?type=1
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 18:36)
O kur galima eiti taip apsirengus, kaip ta  pirma mergina is desines su aukstakulniais ir apdribusiais rubeliais  g.gif  smile.gif

Man tai baisu blink.gif
Niu, niekaip nesulyginsi senųjų ir dabartines kolekcijas. Kažkoks regresas vyksta... unsure.gif
Dideja, gražu. Ir tavo įvardintas "barbiškas" smagus derinukas.
Bet kas čia atsitiko Tau? Gal įsimylėjai? Žiūriu kelnės laisvokos ir vienos, ir kitos.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 17:36)
O kur galima eiti taip apsirengus, kaip ta  pirma mergina is desines su aukstakulniais ir apdribusiais rubeliais  g.gif  smile.gif

biggrin.gif Geras klausimas tikrai. Nu čia maximum ką įsivaizduočiau, kas taip rengtųsi, tai jaunutės gražutės šviežutės mergaitės, ant kurių VISKAS gražiai atrodo, net visokio plauko tysalai biggrin.gif

Nors tas derinys toks nieko gal būtų, jei tuos šortus pakeist kažkuo kitu, mažiau plevėsuojančiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos ar imeta Hooded basket-weave jacket g.gif Gal kas parduotat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 17:23)
Taip taip, spalvinga  smile.gif  Ruduo ateina,su juo ir spalvops,  kad ir kaip man gaila tos vasaros bebutu  ax.gif
Nu, nu, nu....kada as jau cia buvau nublankus  g.gif  tongue.gif
Nuo rudenines depresijos ginuos  biggrin.gif  Vel pradedu gyventi vasaros laukimu ax.gif

reikia reikia drinks_cheers.gif man jau tuoj prasides doh.gif Kai tik saule dingsta, dingsta ir man beveik visas gyvenimo dziaugsmas verysad.gif

nebuvai nublankus mirksiukas.gif tik kad labai aktyvi paskutiniu metu biggrin.gif tik dedi ir dedi derinius thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 17:36)

kaip kazkas jau rase jaunai merginai laisvalaikiu bet kur biggrin.gif Bet ir man, kuriai patinka visokie crazy deriniai, jau toks apsirengimas too much schmoll.gif
kazkaip man JCrew visada asocijuojasi su daugiau solidesnemis, rimtesnemis moterimis, tikrai ne vejavaikem jauniklem blush2.gif o paskuitniu metu nebesuprantu i kuria puse jie suka unsure.gif
Atsakyti
Merginos, o šios factory tunikos nei viena neturit? jcrew variantą tai žinau daug kas pirko. g.gif įdomu, kaip dydžiai..

žiemos sezonas ateina, reik pareit iš fp temos į jcrew lotuliukas.gif enura tai žiūriu per abi varo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 09 09, 21:28)
žiemos sezonas ateina, reik pareit iš fp temos į jcrew lotuliukas.gif enura tai žiūriu per abi varo g.gif  biggrin.gif

nu enura yra spider-mama lotuliukas.gif lotuliukas.gif šaunuolė thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 09 09, 20:28)
žiemos sezonas ateina, reik pareit iš fp temos į jcrew lotuliukas.gif enura tai žiūriu per abi varo g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dviem frontais varau cool.gif Negaliu apsisprest ka labiau myliu rolleyes.gif biggrin.gif Bet ir man FP tik vasarai. o JCrew visiems metu laikams drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 16:39)
Sios dienos taskuciai geltoname fone , o rytdienos gal zasu kojeles (vilko dantys  biggrin.gif ) raudoname  rolleyes.gif

na pritariu narėms, paryškėjo dideja spalviškai ir iš pencil išlipo thumbup.gif
gražūs abu derinukai, tik gaila galūnių nesimato, kokia avalynė verysad.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 09 09, 20:00)

Bet kas čia atsitiko Tau? Gal įsimylėjai? Žiūriu kelnės laisvokos ir vienos, ir kitos.... lotuliukas.gif

Nea..., neisimylejau biggrin.gif Nors gal visai neblogai butu biggrin.gif
O kelnes tai tik tie velvetukai laisvoki ax.gif Bet nesmagu vistiek, kai deramai negula....negi reiks pardavinet g.gif
Cafe capri normaliai smile.gif Nenoreciau, kad per siules brasketu, cia gi ne dzinsai tongue.gif Ar ir jos Tau pasirode laisvokos g.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 09 09, 20:50)

kaip kazkas jau rase jaunai merginai laisvalaikiu bet kur  biggrin.gif Bet ir man, kuriai patinka visokie crazy deriniai, jau toks apsirengimas too much  schmoll.gif

Tai gi va....Net jei jauna, tai nereiskia, kad gali eiti taip "issidarkiusi biggrin.gif Toks ispudis susidarytu, kad stvere bele ka is spintos ir ant saves sukrove doh.gif Gal atskirai paemus tie j.crew rubeliai ir brangiai kainuotu, bet pats ispudis , tai man labai pigus atrodo, taip viska kruvon sumetus ax.gif

Cia daug baisesnis variantas, enura, tikrai, nei conversai prie klasikinio kostiumelio lotuliukas.gif tongue.gif

Atsakyti