Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

šviesi lapė, su pilku swing'u ir man patinka, nes jis laisvas, o kelnes aptemptos ax.gif
Dideja, aha, tas derinys labiausiai vykes, nei ka prideti, nei atimti mirksiukas.gif biggrin.gif

Zalias megztukas labai graziai atrodo spalviskai prie kelniu, bet mane trikdo, kad abu rubai aptempti, tai nebent svarka ant virsaus g.gif
Gal tu ir teisi, enura, reiketu po tuo svarku kazko aptemptesnio ax.gif Gal tas zalias megztukas tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 09, 11:48)
šviesi lapė, su pilku swing'u ir man patinka, nes jis laisvas, o kelnes aptemptos ax.gif

Man ne su swingu, o su džemperiu auksiniais ir juodais raštais patiko mirksiukas.gif Pačio swingo nemėgstu - laisvas modelis gražu, bet per daug uždaras kaklas.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 09, 12:18)
Man ne su swingu, o su džemperiu auksiniais ir juodais raštais patiko  mirksiukas.gif  Pačio swingo nemėgstu - laisvas modelis gražu, bet per daug uždaras kaklas.

Aaa, supratau mirksiukas.gif Tos auksines detales ant džemperio man gražiai dera prie alyvines kelnių spalvos, net nežinau kodėl ax.gif Pamačiau ši variantą viename blog'e ir man jis irgi labai patiko.
Atsakyti
Grazus spalvu derinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 09, 10:58)
Stai ir deriniai 4u.gif Atleiskit, jeigu manes jau bus per daug ax.gif  biggrin.gif
Man asmeniskai labiausiai patinka su pilku svingu ir FP svarku/megztiniu ir liberty marskiniais g.gif

AIREDA, su swingu labai fainas derinukas ir batukai drinks_cheers.gif thumbup.gif o su švarkeliu FB išvis man super drinks_cheers.gif , o jau man su tippiu žaliu, tai ne schmoll.gif tongue.gif

šaunuolė, kad pasirodei wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
patarkite koki dydi marskinuku imti , jei nesioju S (36).
Atsakyti
QUOTE(AIVUTĖ @ 2014 09 09, 14:02)
Sveikos mergaites,
patarkite koki dydi marskinuku imti , jei nesioju S (36).

Su tokiu dydziu sau imu 2 d.
Bet , aisku, dar priklauso ir nuo bendro sudejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 14:03)
Su tokiu dydziu sau imu 2 d.
Bet , aisku, dar priklauso ir nuo bendro sudejimo  mirksiukas.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Sios dienos taskuciai geltoname fone , o rytdienos gal zasu kojeles (vilko dantys biggrin.gif ) raudoname rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 09 rugsėjo 2014 - 15:40
Dideja, labai spalvinga wub.gif Tas antras man ypac grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Dideja gi kad atsigavo rudeni biggrin.gif man abu mieli drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 10:22)
Na va, Aireda, kiek deriniu uzderejo  bigsmile.gif  thumbup.gif

Man graziausiai pirma foto , kur su swingu pilku  ir batai labai fainuoliai ir papuosalas labai, zodziu liuks  wub.gif
Kiti derinukai irgi gerai biggrin.gif

drinks_cheers.gif Gražu gražu, Aireda 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 09 09, 15:39)
Sios dienos taskuciai geltoname fone , o rytdienos gal zasu kojeles (vilko dantys  biggrin.gif ) raudoname  rolleyes.gif

Gražu smile.gif . Ypač antrasis derinys, su ta raudona, super!
Atsakyti