Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(jolantaO @ 2014 09 27, 14:07)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elin@ @ 2014 09 27, 13:57)
Mergaiciukes, patarkite, jei jcrew normoje sijonus imu 4 dydzio, ar imant tall taip pat imti 4 ar jau 2?

žinoma, kad usa2 tall, atitiks 4regular,

tikrai ne tas pats bus regular 4 ir tall 4 , skirsis dydžiai
Papildyta:
QUOTE(jolantaO @ 2014 09 27, 14:07)

tikrai jai ne 4 reikia, tada tall 2 reikia jei jau pasirinko tall dydį, jei būtų petite riektų didesnio dydžio už įprastą regular
Papildyta:
QUOTE(elin@ @ 2014 09 27, 13:57)
Mergaiciukes, patarkite, jei jcrew normoje sijonus imu 4 dydzio,

kokį čia išsirinkote tą sijonuką??? įdėkite nuorodą bus lengviau gal padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu vilnos sijonus 6 regular ir 6Tall, tai net is spintos issitraukiau ir pamatavau, identiski, skiriasi tik ilgumas.
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2014 09 27, 14:21)
turiu vilnos sijonus 6 regular ir 6Tall, tai net is spintos issitraukiau ir pamatavau, identiski, skiriasi tik ilgumas.

tai va tai yra skirtumas, as pati pencil sijonukus ne vieną turiu ir regular ir petite skiriasi per 3cm. lgis kas yra daug, tada visai kitaip avalynę reikia rinktis jei nenori nešti pas siuvėją siaurinti ir skirėsi plotis jautėsi, kad regular platesnis vis vien
tai tikrai ne tas pats imti tall4 ir regular 4 nesutiksiu su jumis, tuo labiau pati jau vieną iš skirtumą parašėte ILGIS- tai būtent ir yra tie tall, regular, petite, kad galėtų rūbus prisitaikyti pagal savo ūgį, kad nereiktų taisyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 27 rugsėjo 2014 - 13:42
Zmones, gal kas bandet skalbti silkinukes tokio tipo kaip Sparkle row cami? g.gif Idomu gali joms kas nutikt ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 27, 10:05)
tai as suprantu, kad regal ne del silumos taip rengiasi, tiesiog svarkas jai matyt reikalingas darbe

o as tai vis pasvajoju apie kasmyro apatinius  rolleyes.gif reiks gal pagaliau igyvendinti sia svajone  biggrin.gif pas crew man rodos maikuciu esu macius, tik nuolaidu joms nebuna  g.gif

Švarkas nėra būtinas, bet man patinka švarkai. Darbe vienas kabo visada, bet juk norisi ir pasikeisti ax.gif , taigi ir laisvesnis paltas visai ne prošal ax.gif O žiemą kai jau šalta, aš velkuosi kailinukus, su paltu tikrai man per šalta.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 27, 16:24)
Zmones, gal kas bandet skalbti silkinukes tokio tipo kaip Sparkle row cami?  g.gif Idomu gali joms kas nutikt ar ne?  rolleyes.gif

neskalbk, nebent turi džiovyklę, nes susiraukšlės tau tos juostelės, ji palamai žiauriai plona yra, aš pardaviau, nes per mažą turėjau, bet ją turėjau, tai žinau, kaip ji atrodo, be galo plonas ten šilkas ax.gif nesk į cheminę valyklą
va pvz. šitą aš turiu nešti į cheminę valyklą, na niekaip neišlyginu, tai dabar net nevargstu nešu į valyklą, nes neįmanoma man tų kvarbatkų gražiai išlyginti ir jos taip standžiai gražiai negula su mano lyginimu verysad.gif
user posted image
Atsakyti
dziovykle tai turiu, bet man atrodo joje dar greiciau galima sugadinti ruba ax.gif nedziovinu joje tokiu delicate rubeliu schmoll.gif
pas mane irgi su kvarbatkom, tai aciu uz komentarus, nesiu vis tik i valykla, neeksperimentuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 27, 17:21)
neskalbk, nebent turi džiovyklę, nes susiraukšlės tau tos juostelės, ji palamai žiauriai plona yra, aš  pardaviau, nes per mažą turėjau, bet ją turėjau, tai žinau, kaip ji atrodo, be galo plonas ten šilkas  ax.gif nesk į cheminę valyklą

o aš manau, kad nieko neatsitiktų skalbiant, žinoma skalbčiau tik rankomis, o ir išlyginti neturėų būti sunku, nes tie sluoksniai yra susiūti. Aš ją irgi turiu, vis dar kabo spintoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 09 27, 18:51)
o aš manau, kad nieko neatsitiktų skalbiant, žinoma skalbčiau tik rankomis, o ir išlyginti neturėų būti sunku, nes tie sluoksniai yra susiūti. Aš ją irgi turiu, vis dar kabo spintoje smile.gif

aš buvau išplovus nieko nenutiko, bet nepatiko man vis vien kaip aš ji krenta klostės, nunešiau į valyklą visai kitas vaizdas, kaip naujos paprašiau išlyginti garais wub.gif wub.gif dabar ją nešu į valyklą ir visus šilkinius, labai saugau rūbus, jei tik matau kas ne taip geriau į valyklą, vienintelių ko nenešu, tai golfų, nes per dažna prabanga būtų, nors ir tai kainuotų pigiau neščiau ir golfus nes nuo skalbimo per daug sykių skalbimų nori nenori pasitraukia bet kokia vilna nors ir nežymiai, bet matosi.
Atsakyti
Pamaciau isparduotuveje kasmyrini megztuka su drugeliais wub.gif Nesu kruopsti jcrew sekeja, ar dar imeta ji i pardavima, kad butu galima paciupti su papildoma nuolaida? g.gif Turbut su 88 cm krutine N butu didokas, neturiu jokio kasmyrinio tippi.. Nerealus jis man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora* @ 2014 09 27, 21:56)
Pamaciau isparduotuveje kasmyrini megztuka su drugeliais  wub.gif Nesu kruopsti jcrew sekeja, ar dar imeta ji i pardavima, kad butu galima paciupti su papildoma nuolaida? g.gif Turbut su 88 cm krutine N butu didokas, neturiu jokio kasmyrinio tippi.. Nerealus jis man wub.gif

senai jo nebera, pries gerus metus dar imesdavo. Kaina tikrai gera, as pirkciau biggrin.gif Jums turbut S reiktu ar net XS jeigu gerai pamenu ax.gif bet priklauso kokio laisvumo megstat. Paklauskit Chlojos su kokiais ismatavimais jai didokas 4u.gif
Atsakyti