Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(kaciora* @ 2014 09 27, 22:56)
Pamaciau isparduotuveje kasmyrini megztuka su drugeliais  wub.gif Nesu kruopsti jcrew sekeja, ar dar imeta ji i pardavima, kad butu galima paciupti su papildoma nuolaida? g.gif Turbut su 88 cm krutine N butu didokas, neturiu jokio kasmyrinio tippi.. Nerealus jis man wub.gif

su 88 cm krutien M tikai bus didelis, dabar nemačiau, čia yra iš praeitų metų kolekcijos vasaros kolekcija, kai buvo su drugeliais, sijonukai, tippi aš merino turiu S dyd. ir lino šalikiuką su drugeliais wub.gif wub.gif
manau jums didelis bus dar sakyčiau S su rezervu laisvumu, bet M dyd. tikrai jums bus didokas

aš turiu pilką kašmyriuką tippi , tai tikrai S pakanka su 89-90 cm. krutine M nepirkčiau
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 09 27, 23:10)
senai jo nebera, pries gerus metus dar imesdavo. Kaina tikrai gera, as pirkciau  biggrin.gif Jums turbut S reiktu ar net XS jeigu gerai pamenu  ax.gif  bet priklauso kokio laisvumo megstat.

geras tą patį enura parašei ką ir aš drinks_cheers.gif nemačiau prieš tai tavo posto matyt vienu metu rašėme
šiaip labai gražus jis, bet nesupratau, kaip galima pataisyti pas siuvėją kašmyrą??? na jau aš prieš rūbų siaurinimus , o čia dar geriau kašmyrinį megztuką persiūti, siaurinti g.gif g.gif ax.gif na žiauriai man būtų gaila, neverta tie drugeliai, gaila man būtų kokybiškų siūlų, manau turi atitekti kitai narei toks grožis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 27 rugsėjo 2014 - 22:20
QUOTE(inga_ @ 2014 09 27, 13:18)
žinoma, kad usa2 tall, atitiks 4regular,

Tikrai netiesa, merginos, neapsigaukit! Tall ir regular į plotį nesiskiria, skiriasi tik pettite. Tai net jcrew dydžių lentelėse atsispindi.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 09 27, 23:27)
Tikrai netiesa, merginos, neapsigaukit! Tall ir regular į plotį nesiskiria, skiriasi tik pettite. Tai net jcrew dydžių lentelėse atsispindi.

ilgis skiriasi, pati turėjau ir kelnes vilnonines minnie tall0 ir regular2 dydžiai skyrėsi tikrai nėra identiški tas pats, todėl ne šiaip sau rūbai siuvami tall, regular ir petite dydžiai, kad vienodi jie.
sijonus pencil pirkau kokius 4 tai pat skyrėsi dydžiai, kur regular 2 ir petite 4 juosmuo dydis gerai bet klubai regular2 laisvai per kokai 1cm. buvo, o petite 4 tik tik klubai, tai va tai nereiškia kad juosmuo gerai, tai klubai ir sijonuko ilgis irgi gerai g.gif ax.gif tuom ir skiriasi dydžiai jei jūs čia nematote skirtumų, tai sorry smile.gif smile.gif
Nei vienas rūbas netiko kurį pirkau tall, nes ir pasiuvimai ne pagal mano ūgį, renkuosi savo regular su savo ūgiu ką rekomenduoja j.crew wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 27 rugsėjo 2014 - 22:42
Visgi, inga_, gal nereikėtų kategoriškai teigti kažko dėl dydžių, jei nesat turėjusi tall sijono. Juolab, kad kita mergina turi po ranka abu - 6 regular ir 6 tall, ir sako, kad jie vienodi, išskyrus ilgį. Man irgi yra susidaręs įspūdis iš atsiliepimų, kad sijonų regular ir tall dydžiai skiriasi tik ilgiu. Pati turiu pieštukus 4 regular ir 6 tall, tai tas 6 lyginant su 4 atrodo vienu dydžiu didesnis, tikrai ne pusantro ir ne dviem. Tik kad ilgas nesvietiškai net man, aukštaūgei.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 27, 22:34)
ilgis skiriasi, pati turėjau ir kelnes  vilnonines minnie  tall0 ir regular2 dydžiai skyrėsi tikrai nėra identiški tas pats, todėl ne šiaip sau rūbai siuvami tall, regular ir petite dydžiai, kad vienodi jie.
sijonus pencil pirkau kokius 4 tai pat skyrėsi dydžiai, kur regular 2 ir petite 4  juosmuo dydis gerai bet klubai regular2 laisvai per kokai 1cm. buvo, o petite 4 tik tik klubai, tai va tai nereiškia kad juosmuo gerai, tai klubai ir sijonuko ilgis irgi gerai g.gif  ax.gif tuom ir skiriasi dydžiai jei jūs čia nematote skirtumų, tai sorry  smile.gif  smile.gif
Nei vienas rūbas netiko kurį pirkau tall,  nes ir pasiuvimai ne pagal mano ūgį, renkuosi savo regular su savo ūgiu ką rekomenduoja j.crew wub.gif

Jūs viską suplakėt į vieną vietą smile.gif Ilgiai taip, skiriasi, bet tall ir regular pločiai nesiskiria. Tai be abejo jums tall 0 ir regular 2 skyrėsi, nes jie ir neturi būti vienodi.

Pettite skiriasi ir ilgiu, ir pločiu nuo tall arba regular, tai ir jcrew dydžių lentelėje rašoma.

Mergina klausė, ar nešiojant 4 dydį imti tall 2 dydžio sijonuką - tai vienareikšmiškai ne. Jis bus ne tik ilgesnis, bet ir per siauras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 27 rugsėjo 2014 - 23:20
QUOTE(inga_ @ 2014 09 27, 23:19)
su 88 cm krutien M tikai bus didelis, dabar nemačiau, čia yra iš praeitų metų kolekcijos vasaros kolekcija, kai buvo su drugeliais, sijonukai, tippi aš merino turiu S dyd. ir lino šalikiuką su drugeliais wub.gif  wub.gif 
manau jums didelis bus dar sakyčiau S su rezervu laisvumu, bet M dyd. tikrai jums bus didokas

aš turiu pilką kašmyriuką tippi , tai tikrai S pakanka su 89-90 cm. krutine  M nepirkčiau
Papildyta:

Inga, primink prasau, kaip plovei/valei HOUNDSTOOTH CHIFFON SHIRTDRESS suknutę? Ar galima ją plaut skalbyklėj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 09 28, 10:40)
Inga, primink prasau, kaip plovei/valei HOUNDSTOOTH CHIFFON SHIRTDRESS suknutę? Ar galima ją plaut skalbyklėj?   g.gif

aš skalbiau rankomis, ne mašina, pabijojau, patikimiausia man pačiai rankytėmis tongue.gif
šitas šilkas labai gerai skalbiasi vos drungnam vandenyje, labai gražiai išsiskalbė, kad net lyginti man jos nereikėjo thumbup.gif prieš padžiaunant ant pakabos ištampiau ,išpurčiau šilką, dabar spintoje gražuolė kabo wub.gif wub.gif
nebijok gali skalbti, gali skalbti. smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 28 rugsėjo 2014 - 10:02
QUOTE(inga_ @ 2014 09 28, 11:01)
aš skalbiau rankomis, ne mašina, pabijojau, patikimiausia man pačiai rankytėmis tongue.gif
šitas šilkas labai gerai skalbiasi vos drungnam vandenyje, labai gražiai išsiskalbė, kad net lyginti man jos nereikėjo  thumbup.gif  prieš padžiaunant ant pakabos ištampiau ,išpurčiau šilką, dabar spintoje gražuolė kabo wub.gif  wub.gif 
nebijok gali skalbti, gali skalbti. smile.gif  tongue.gif

Ačiū mirksiukas.gif Reiks padėt jau ilsėtis šaltąjį sezoną.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 09 28, 13:23)
Ačiū  mirksiukas.gif  Reiks padėt jau ilsėtis šaltąjį sezoną.

jo aš jau rupgjūčio gale padėjau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 27, 23:19)
su 88 cm krutien M tikai bus didelis, dabar nemačiau, čia yra iš praeitų metų kolekcijos vasaros kolekcija, kai buvo su drugeliais, sijonukai, tippi aš merino turiu S dyd. ir lino šalikiuką su drugeliais wub.gif  wub.gif 

aš turiu pilką kašmyriuką tippi , tai tikrai S pakanka su 89-90 cm. krutine  M nepirkčiau
Papildyta:

geras tą patį enura parašei ką ir aš  drinks_cheers.gif nemačiau prieš tai tavo posto matyt vienu metu rašėme
šiaip labai gražus jis, bet nesupratau, kaip galima pataisyti pas siuvėją kašmyrą??? na jau aš prieš rūbų siaurinimus , o čia dar geriau kašmyrinį megztuką persiūti, siaurinti g.gif  g.gif  ax.gif  na žiauriai man būtų gaila, neverta tie drugeliai, gaila man būtų kokybiškų siūlų, manau turi atitekti kitai narei toks grožis wub.gif  wub.gif

Inga, viskas priklauso nuo siuvejos profesionalumo. Jusu ziniai, siuvejos viska siaurina - tiek kasmyrus, tiek ne kasmyrus biggrin.gif Anokia cia naujiena. Kadangi turiu puikia siuveja, kuri mane visada gelbsti, kai reikia, tai tikrai be jokios sazines grauzaties buciau nesus i jos rankas 4u.gif
Bet kaip Jus sakot - atiteko kitai sauniai narei, kuriai, tikiuos, idealiai tiks pagal dydi 4u.gif
p.s: ties pazastukais M dydis yra 48/48,5cm, jei kam bus idomu 4u.gif

Atsakyti
Chloja, gal isduosit paslapti kur pavyko rast ji? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal pakomentuotumete factory maudymuku dydzius? Ar 4-6 atitinka labiau S ar M? Pvz sis:

https://factory.jcre...S...e&hash=row3

https://factory.jcre...S...e&hash=row3
Atsakyti