Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Aplankeme ir mes Tenerife 10.27-11.10 , skrydis tiesioginis is NL Mastrichto su rainiais , bilietas zmogui apie 200 € pirmyn atgal su registruotu bagazu ir padidinta vieta kojoms .
Auto nuomavomes is autoreisen per ju tinklalapi 14 dienu 234 € , buvo uzsakyta golfo klase gavom , citoen picaso , t.y. klase aukstesni.Viskas butu gerai jei ne automobilio amzius , beveik pilnametis .1999m gimimo. Nuomos privalumai - viskas iskaiciuota-jokiu papildomu draudimu, jokiu franciziu, jokio kuro pirkimo is nuomos bendroves uz astronomine kaina , su kiek paemei su tiek grazini.Nors automobiliukas nepavede , nezinau ar dar karta noreciau nuomotis 15metu masina.
Dvi savaites kaip visada skyrem i dvi dalis.5 dienos Puerto de la Cruz hotel "Best Samiramis" 5* HB 320 € ir 9 dienos Puerto de Santiago hotel "Bahia Flamingo " 3* HB 462 €. Is Puerto de la Cruz patys graziausi ispudziai- viesbutis ispudingas , vien ko vertas vaizdas per kambario balkona i Atlanta , dar ispudingesnis is viesbucio restorano , kuris realiai randasi ant stogo .Maistas superinis , ryte sampanas ..... Pats miestelis nera didziulis , bet labai jaukus , jame mano nuomone pats geriausias visoje saloje pliazas Jardin . Oras ten tikrai nera toks blogas kaip kiti gasdina , spalio pabaigoje silumos ir saules uzteko , per 5 dienas palijo tik viena karta.Mielai ten sugryzciau kada nors dar karta pabuti ilgiau .Vienu zodziu laikas praleistas Puerto de la Cruz pranoko mano lukescius. O Puerto de Santiago ir" Bahia Flamingo" nuvyle.
Atsakyti
Gran Kanarija per 4 minutes - video
Galima susižiūrėti lankytinų vietų pavadinimus arba šiaip pasidžiaugti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(valdasas @ 2014 12 04, 14:02)
...Vienu zodziu laikas praleistas Puerto de la Cruz pranoko mano lukescius. O Puerto de Santiago ir" Bahia Flamingo" nuvyle.

Čia norėčiau plačiau...Kuom nepatiko viešbutis 'Bahia Flamingo". Nes jis pas mane saraše iš keletos pasirinkimu...

Atsakyti
QUOTE(daumrimas @ 2014 12 04, 18:47)
Čia norėčiau plačiau...Kuom nepatiko viešbutis 'Bahia Flamingo". Nes jis pas mane saraše iš keletos pasirinkimu...

http://www.booking.c...om=#tab-reviews

Yra atsiliepimai, labai daug lietuvių.
Nekreip dėmesio, vieniems tas patinka kitus tai erzina, treti nepastebi, jei atvažiuoji iškoti problemų- visada rasi. Mes ten vasari būsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 04 gruodžio 2014 - 20:39
[quote=daumrimas,2014 12 04, 18:47]
Čia norėčiau plačiau...Kuom nepatiko viešbutis 'Bahia Flamingo". Nes jis pas mane saraše iš keletos pasirinkimu...
Kas del viesbucio "Bahio Flamingo" tai gal daugiau nuvyle ne pats viesbutis , o jo dislokacijos vieta . Nes renkantis viesbuti perskaiciau begale atsiliepimu tiek lietuviu tiek uzsienio forumuose ir daug maz turejau supratima kur vaziuojam.Numeri gavom galbut viena is geresniu sitam viesbuti , 3aukstas centrine dalis su vaizdu i jura ( o ne i kaimynu priesais balkonus) ir La Gomeros sala . Tiesa , numeris buvo uzsakytas dvivietis taciau gavome seimynini skirta 4 asmenims is dvieju kambariu, kas maloniai nustebino . Taip kad miegamasis buvo i isorine puse ,praktiskai i bananu plantacija.Nes turintys viena kambari miegojo su vaizdu i baseina ir visais garsais sklindanciais is visu pusiu . Tai tiek pliusu .O kaip minusa ivardinciau maitinimo vieta , kur valgem pusrycius ir vakariene.Labai primine sovietine valgykla , kur nesimegauji maistu o patenkines fiziologini maisto poreiki stengiesi kuo greiciau pabegti. Pats maistas normalus atitinka 3*. Kazkas cia buvo minejes kaip privaluma nemokama neta prie reception. Taip jis yra ir nemokamas , bet greitis nesuvokiamai letas.
O Puerto de Santiago tai vieta i kuria tikrai nenoreciau gryzti , kadangi ten nera nieko .Nei promedos nei krantines nei normalaus pliazo. Renkantis viesbucio vieta atrode didelis privalumas izymusis La Arena papludymys iki kurio galima nueiti peskute.Taciau teko stipriai nusivilti , kadangi jis visiskai nedidukas ir kazkodel piltuvelio formos .Zengus zingsni i vandeni pasitinka Atlanto bangos , o zengus dar zingsni dugno nebera ir patenki i mesmale. Analogiskas vulkaninio smelio papludymys Jardin (tarp kitko salia Loro parko) yra nesulyginamai geresnis.
Aisku mano neigiamiems atsiliepimams itakos turejo , kad atvaziavome i Puerto de Santiago is Puerto de la Cruz. Todel pasijutome kaip isvyti is rojaus....
Jeigu kada nors grysim i Tenerife tai didesne atostogu dali praleisim Puerto de la Cruz , o pietinej dali uzteks ir keleto dienu.
Atsakyti
Idomu ką ten veiktum vasario mėnesį, su striukėm eitum į pliažą? Aišku 5 Žv. i 3 lengva lyginti.
Atsakyti
QUOTE(valdasas @ 2014 12 04, 21:00)

O Puerto de Santiago tai vieta i kuria tikrai nenoreciau gryzti , kadangi ten nera nieko .

drinks_cheers.gif , nors gyvenome gerame viesbutyje su vaizdu i Teide ir La Gomera, bet miestelis, tai schmoll.gif Tikrai daugiau jo nesirinkciau.

QUOTE(roosas @ 2014 12 04, 21:18)
Idomu ką ten veiktum vasario mėnesį, su striukėm eitum į pliažą? Aišku 5 Žv. i 3 lengva lyginti.


Nesupratau g.gif Kur su striukem? Buvom vasario menesi, visas 2 savaites buvo sauleta ir karsta, kokios dar striukes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 12 05, 08:07)
drinks_cheers.gif , nors gyvenome gerame viesbutyje su vaizdu i Teide ir La Gomera, bet miestelis, tai  schmoll.gif Tikrai daugiau jo nesirinkciau.
Nesupratau  g.gif Kur su striukem? Buvom vasario menesi, visas 2 savaites buvo sauleta ir karsta, kokios dar striukes  g.gif


drinks_cheers.gif visiskai sutinku, kokios dar striukes vasario menesi???? buvom pernai ir deginomes...
Atsakyti
Dvi savaites kaip visada skyrem i dvi dalis.5 dienos Puerto de la Cruz hotel "Best Samiramis" 5* HB
Sveiki. gal galetumet placiau papasakot apie si viesbuti? Mes irgi ji pasirinkom. As girdejau kad yra liftas su kurio galima nusileisti prie pliazo, ir atgal tai pat. kad nereiketu i milziniska kalna lipti. ar tiesa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2014 12 04, 21:18)
Idomu ką ten veiktum vasario mėnesį, su striukėm eitum į pliažą? Aišku 5 Žv. i 3 lengva lyginti.



kiekvienas is musu cia turi teise issakyti savo nuomone, todel nereikia iskarto pulti zmogaus. Nieks taves nevercia vasary apsigyvent Puerto de la Cruze smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tabeliukas @ 2014 12 05, 13:58)
drinks_cheers.gif  visiskai sutinku, kokios dar striukes vasario menesi???? buvom pernai ir deginomes...



kiek supratau roosas turejo omeny apsigyvenima Puerto de la Cruze vasario menesi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(valdasas @ 2014 12 04, 14:02)
Dvi savaites kaip visada skyrem i dvi dalis.5 dienos Puerto de la Cruz hotel "Best Samiramis" 5* HB  320 €  ir 9 dienos Puerto de  Santiago hotel "Bahia Flamingo " 3* HB 462 €. Is Puerto de la Cruz patys graziausi ispudziai- viesbutis ispudingas , vien ko vertas vaizdas per kambario balkona i Atlanta , dar ispudingesnis is viesbucio restorano , kuris realiai randasi ant stogo .Maistas superinis , ryte sampanas ..... Pats miestelis nera didziulis , bet labai jaukus , jame mano nuomone pats geriausias visoje saloje pliazas Jardin . Oras ten tikrai nera toks blogas kaip kiti gasdina , spalio pabaigoje silumos ir saules uzteko , per 5 dienas palijo tik viena karta.Mielai ten sugryzciau kada nors dar karta pabuti ilgiau .Vienu zodziu laikas praleistas Puerto de la Cruz pranoko mano lukescius. O Puerto de Santiago ir" Bahia Flamingo" nuvyle.



labai aciu uz jusu komentarus, labai padeda planuojantis kelione.
Atsakyti
Aš irgi Puerto de la Cruz mylėtoja, labai patinka, esam ir gruodžio/sausio mėn buvę.

Beje, jei Puerto Cruz palei vandenyną ne link Playa Jardin eiti, o link/iki Bollullo pliažo, tai labai super gaunasi pasivaikščiojimas - pakilt reikia į viršų laiptais kaip į miestą (bet ne iki pat pat galo) ir ten sukti per kavinių gatvelę, pro Agatos Kristi gatvelę, per bananų laukus, per nusileidimus ir pakilimus, super vaizdai...
Atsakyti
QUOTE(vika_klaipeda @ 2014 12 05, 16:35)

kiek supratau roosas turejo omeny apsigyvenima Puerto de la Cruze vasario menesi smile.gif



Ir ten buvom, striukiu tikrai nereikejo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(roosas @ 2014 12 04, 21:18)
Aišku 5 Žv. i 3 lengva lyginti.


Kartais 3* buna daug geresnes nei 5* mirksiukas.gif "Bahia Flamingo" netaikau siuo atveju cool.gif
Atsakyti