Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

QUOTE(daimura @ 2014 09 05, 13:14)
Neprarandi vilties vis dar???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Žiūriu, optimistė  bigsmile.gif

vistiek prišnekinsiu smile.gif
Atsakyti
bože moj- užeini į temą apie pomidorus, o čia- meškos, drambliai, jaicai, zaicai ir dar kas tik nori, raudonieji, baltieji prieš žaliuosius ir mėlynuosius- ką sveiko proto žmogus, apie pomidorų auginimą nutuokiantis tik kukliai ir tradiciškai gali pagalvot???susikaupkit, merginos
Atsakyti
Merginos, turiu Gusinoe jaico ir Juodų Dramblių sėklų, siųstų iš estų. Keisčiau į German Strawberry ir Kosmonavt Volkov.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 09 05, 13:14)
Neprarandi vilties vis dar???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Žiūriu, optimistė  bigsmile.gif

Man jie nelabai paliko ispudi, taip kad nesizudykite del ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 09 05, 14:47)
Man jie nelabai paliko ispudi, taip kad nesizudykite del ju  4u.gif

biggrin.gif man , tiesą pasakius , irgi... nebuvo ten to jų derliaus fantastinio...nu tokie- kaip ir visi... biggrin.gif aš tiesa , vienu stiebu visus auginu.o Jie nėr aukšti , tai gal reiktų2-3 auginti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 rugsėjo 2014 - 13:50
QUOTE(Ugnužė @ 2014 09 05, 13:32)
Merginos, turiu Gusinoe jaico ir Juodų Dramblių sėklų, siųstų iš estų. Keisčiau į German Strawberry ir Kosmonavt Volkov.

German Orange Strawberry as turiu kazkiek g.gif Zinoma darytu savo biggrin.gif Volkovu nedariau sekluciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 09 05, 13:49)
biggrin.gif man , tiesą pasakius , irgi... nebuvo ten to jų derliaus fantastinio...nu tokie- kaip ir visi... biggrin.gif

Siemet juodi is visi kazkokie man netike lyginant su pernai. Turbut kitamet tek atsiprasyti De barao juodu. Tik mikado juodas buvo tikrai derlingas ir skanus, o visi kiti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 09 05, 14:20)
bože moj- užeini į temą apie pomidorus, o čia- meškos, drambliai, jaicai, zaicai ir dar kas tik nori, raudonieji, baltieji prieš žaliuosius ir mėlynuosius- ką sveiko proto žmogus, apie pomidorų auginimą nutuokiantis tik kukliai ir tradiciškai gali pagalvot???susikaupkit, merginos

Tą ir pagalvos,ligotos ir tiek hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2014 09 05, 13:32)

nu tai jaicus į kosmonautus maxniom?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 09 05, 13:51)
Siemet juodi is visi kazkokie man netike lyginant su pernai. Turbut kitamet tek atsiprasyti De barao juodu. Tik mikado juodas buvo tikrai derlingas ir skanus, o visi kiti  rolleyes.gif

Va, pasirodo, ne viena aš tokia. Man šiais metais juodi irgi kažkokie lievi, vienintelis De barao ir skanus, ir derlingas, bet tas pomidorų dydis g.gif Kai turiu vietos tik 24 krūmams, tai šiek tiek gaila tokias spiras auginti, bet, tiesą pasakius, mano šeimynai pilnai pakanka to daigų kiekio ir pavalgymui, ir konservavimui.
jauč, pasinešiu kitais metai ant raudonų ir geltonų bei oranžinių.
Atsakyti
jaico ir aš norėčiau blush2.gif duočiau blindą, mešką, kosmonautą ir dar beleką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 09 05, 14:28)
jaico ir aš norėčiau blush2.gif  duočiau blindą, mešką, kosmonautą ir dar beleką mirksiukas.gif

kuom tie jaicai ypatingi, kad bet ką atiduotum???
Atsakyti