Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

Ae ot kaip ramu- kai viskas nusalo dar rugsejo vidury lotuliukas.gif siltnamis sutvarkytas, paruostas pavasariui. beveik kaifuociau, bet liko dar kitas siltnamis nesutvarkytas- jame auga pekino salotos ir ridikeliai. gadina man visa reikala... g.gif
Atsakyti
O aš atėjau reabilituoti "medovyj gigant" . Nors vaisiai nedideli, bet kekės ganėtinai net ir pas mane gausios ir net ir dabar palubėj žydi, vaisius augina ir kas svarbiausia-nokina smile.gif Tiesa, turiu pamidėti, kad auga nedėkingoj vietoj-vanduo visai neužsilaiko ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 10 16, 11:01)
O aš atėjau reabilituoti "medovyj gigant" . Nors vaisiai nedideli, bet kekės ganėtinai net ir pas mane gausios ir net ir dabar palubėj žydi, vaisius augina ir kas svarbiausia-nokina smile.gif Tiesa, turiu pamidėti, kad auga nedėkingoj vietoj-vanduo visai neužsilaiko ten doh.gif
drinks_cheers.gif
man " medovyj gigant " irgi labai patiko. Nors gigantais nu niekaip nepavadinsiu.Todel ir galvojau, gal susimaise kokie ten man jie ... atrodo visai kaip bolzano, nedidukai, apvaluciai tik ne oranziniai o geltoni . ir bolzano tvirti, o sitie tokie ola polkos padiddintos. Bet kad kekes grazios ir ju daug tai tiikrai thumbup.gif thumbup.gif ir skanus visai .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 15, 16:48)

ech, drauge, turbūt teks visgi mums skint tuos paskutinius brangiuosius pomidoriukus.. prognozės baisokokos. Mūsiškė oficiali ketvirtadienį sniegelį žada. Na, paišo kaip šlapdribą, ale dieną minusas, tai turbūt bus sniegelis. O gismeteo kitam sekmadieniui (10.28) žada -8 blink.gif blink.gif Čia jau ir mano ridikėliam pipiec bus, ne tik pomidorams. Nu, ale tikėsiuos, kad gismeteo nesąmones rašo.
Atsakyti
Bet tai kaip pasikeite prognoze blink.gif Vakar ziurejau, tokio siaubo dar nerode g.gif Visko gali buti, nebejuokas cia, reiks ir man viska rauti lauk, nebekas ir beliko, tai isskinsiu paskutinius. Ridiseliams gal nieko, sakau, su agro pridengsiu, pernai didesni minusa atlaike, bet jei jau nusals, bala nemate, as juos ka tik pasejus, tik islindo, sejau is neturejimo ka veikti biggrin.gif O vat su cesnakais ku man dabar daryti???? Nepasodinau, kazi, ar gerai rytoj bus juos sukisti, gal nesusals? Vis tempiau guma, kad tik nebuciau prisidirbus...
Atsakyti
Paziurejau ir as tas prognozes, ale nevienadienes jau, neisgyvensim, teks ir man skint pomidorus g.gif ridiseliai ir pas mane pradyge, bet jei pomidoru nebus tai bus galima siltnami uzdarius laikyt visa diena, dabar dar vis darineju g.gif
Atsakyti
nu jo... savaitgali reikes sutvarkyt. nieko gero jau nebebus. ko gero tai sio sezono pabaiga. Galima naktim peciuka inest, bet kas is to... jokios naudos.
Nu ka, lauksim vasario ir vel viskas is pradziu smile.gif pulsim su nauju entuziazmu.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 10 16, 20:13)
nu jo... savaitgali reikes sutvarkyt. nieko gero jau nebebus. ko gero tai sio sezono pabaiga. Galima naktim peciuka inest, bet kas is to... jokios naudos.
Nu ka, lauksim vasario ir vel viskas is pradziu smile.gif pulsim su nauju entuziazmu.

nu jei prognozuotu vienai ar dviem naktim butu galima bandyt gelbet ta situacija, bet cia panasu, kad uzrauks jau iki pavasario g.gif
Atsakyti
Och, tikrai, aš jau pasiilgau sėjimo... Paaugus vaikiukams, man vėl labai malonu nuo daigiukų dulkeles pūsčioti.

Mergaitės, kuri auginot "Laetitia H" (Sėkluva)?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 10 16, 18:32)
ech, drauge, turbūt teks visgi mums skint tuos paskutinius brangiuosius pomidoriukus.. prognozės baisokokos.

A,jezusėliau blink.gif Gal čia toks jumoras pas juos g.gif?

Zikai,rašyk kaip tu tuos žalius pomidorus raugi.Raugt dar nebandžiau,a mažu patiks.Šitieka dar žalių kaba doh.gif

Ridikėliai buvę nebuvę,ale avietėm bus kaput.A dar turiu dvi bonkes tuščias unsure.gif Teks obuolius burbulint g.gif
QUOTE(Daugmanta @ 2014 10 16, 21:28)
Och, tikrai, aš jau pasiilgau sėjimo...

Apsaugok viešpatie blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 16, 20:49)

Zikai,rašyk kaip tu tuos žalius pomidorus raugi.Raugt dar nebandžiau,a mažu patiks.Šitieka dar žalių kaba  doh.gif

Apsaugok viešpatie  blink.gif  doh.gif

Lygiai taip pat, kaip ir agurkus, prieskoniai ( siaip netaip prirankiojau lapu), litrui vandens, saukstas druskos, ir su tuo rasalu uzpilu. Raugiu i trioskes, galima ir i mazesnius, palaikau sav., nupilu ta skysti i puoda, uzvirinu, nugraibau putas ir atgal uzpilu, su plastmasiniu dangteliu uzdengiu ir rusin. Galima ir be virinimo, bet as darau visada taip.

drinks_cheers.gif net galvoti nenoriu apie jokias sejas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 10 16, 22:12)
Lygiai taip pat, kaip ir agurkus, prieskoniai ( siaip netaip prirankiojau lapu), litrui vandens, saukstas druskos, ir su tuo rasalu uzpilu. Raugiu i trioskes, galima ir i mazesnius, palaikau sav., nupilu ta skysti i puoda, uzvirinu, nugraibau putas ir atgal uzpilu, su plastmasiniu dangteliu uzdengiu ir rusin. Galima ir be virinimo, bet as darau visada taip.

O kaži tie maži žali nenuodingi bus parauginti g.gif Nu.pvz,jei Corazonas didesnio čerio dydžio,tai ar tokis tiks ?Ar tik anytai pavaišint biggrin.gif ?
Atsakyti