Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

QUOTE(adija5 @ 2014 10 16, 21:16)
O kaži tie maži žali nenuodingi bus parauginti g.gif Nu.pvz,jei Corazonas didesnio čerio dydžio,tai ar tokis tiks ?Ar tik anytai pavaišint  biggrin.gif ?

Nezinau biggrin.gif As tuos papirdzius suraugiau visus, visada taip darau, dar gyva biggrin.gif Ir vaisinau, visi dar vaiksto.

Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 10 16, 22:18)
Nezinau  biggrin.gif As tuos papirdzius suraugiau visus, visada taip darau, dar gyva  biggrin.gif Ir vaisinau, visi dar vaiksto.

Tai tiek ir norėjau sužinot biggrin.gif Nu,jei valgai ir pati ... ax.gif Bandysiu tada ir aš,bo daug tų papirdukų dar kaba.Valgysim nevalgysim,bet išmest gaila doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2014 10 16, 22:12)
( siaip netaip prirankiojau lapu)

Pala pala dar biskutuką nesupratau kokių čia man lapų reikia prirankiot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 16, 22:40)
[/b]

Pala pala dar biskutuką nesupratau kokių čia man lapų reikia prirankiot  g.gif ?

vysnios,j.serbentu....as kimstus su cesnaku,baziliku,salieru ir petrazoliu misiniu raugiu,bet tau nesiulysiu-prarasim paskui tave,zinant meile salierams g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 10 16, 18:32)
ech, drauge, turbūt teks visgi mums skint tuos paskutinius brangiuosius pomidoriukus.. prognozės baisokokos. Mūsiškė oficiali ketvirtadienį sniegelį žada. Na, paišo kaip šlapdribą, ale dieną minusas, tai turbūt bus sniegelis. O gismeteo kitam sekmadieniui (10.28)  žada -8  blink.gif  blink.gif  Čia jau ir mano ridikėliam pipiec bus, ne tik pomidorams. Nu, ale tikėsiuos, kad gismeteo nesąmones rašo.

Nieko nesuprantu, žiūriu gismeteo, na jokio minuso. Sakykit kur žiūrėt, kur žiemą rodo???????????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 16, 21:40)

Pala pala dar biskutuką nesupratau kokių čia man lapų reikia prirankiot  g.gif ?

tep, vysniu lapu neturiu, tai ir nedejau, serbentu, krapu, cesnako, kelis azuolo lapus imeciau, kaip ir viskas
QUOTE(ate42 @ 2014 10 17, 07:32)
Nieko nesuprantu, žiūriu gismeteo, na jokio minuso. Sakykit kur žiūrėt, kur žiemą rodo???????????? blink.gif

Gal pas jus ir nerodo, katram mieste esat?
Papildyta:
klausykit, ale rimtai neberodo blink.gif Kaip cia suprasti? Kaip diena, taip naujiena, grybauja gismeteo
Atsakyti
Rovimui atboj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
joo,kai vakar papasakojau ka pas jus gismeteo rodo, tai siandien mano vyrai paziureje paskui tokiom blink.gif blink.gif akim i mane ziurejo , gal susapnavau biggrin.gif
Atsakyti
As didziaja dauguma isroviau, liko 9 eksperimentiniai biggrin.gif
Atsakyti
nu nežinau, aš nelinkus žiūrėt į gismeteo. Pas mane būna visada tiksliai tiek, kiek praneša meteo.lt. Retais atvejais tik nukrypsta laipsniu į vieną ar kitą pusę. Aš rausiu jeigu ryt iš ryto gismeteo rodys tą patį, ką ir šiandien. O beto ir jeigu vadovauti gismeteo, tai nemanau, kad su tokiom prognozem sugebetu nunokti koks vienas kitas pomidoras. jie tiesiog kabes ir nieko nedarys. nei pirmyn nei atgal. vienok ir zeme tegu pailsi. Psio... pas manes sezonas baigtas.
As irgi laukiu kada bus galima vel seti.

Pas mane nenunokusiu bus kokie 5 kibirai, gal daugiau. As tai visgi bandysiu eit kitu keliu. Nokinsiu. Kelis krumus gal bandysiu sodint i bamalius ir nest i veranda. Kitus sudesiu suvyniotus i popieriu ir padesiu i garaza. O likusius nokinsiu ant palanges.

Zali pomidorai tai manes nezavi. Jie juk visiskai nevalgomi kol kabo zali, skonis baisus. O tai, kad jie neskanus zali, reiskia, kad ten ne tik maziau vitaminu, bet ir yra apsauginiu medziagu, kuriomis augalas bando apsisaugoti, kad jo kas nors nesuvalgytu kol jis neprinoko, kitaip praras galimybe daugintis. Tos apsaugines medziagos kazkiek kenkia, bet ne tiek, kad kristum negyvas. Beto rauginimas galbut kazkiek jas neutralizuoja, nezinau. O ar pilnai, irgi neaisku. Vienok manau naudingiau visvien bandyt sunokint.
Atsakyti
Paziurejau pro langa ir supratau, kad mano 9 eksperimentiniams galas doh.gif
Atsakyti
Galas ir maniskiam, nuejau iki siltnamio, lapai, kaip mazgotes, reikejo visus vakar isskinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 18 spalio 2014 - 09:05
mb vakar 60ltr bade priskyne wub.gif ,liko tik maziukai-vistiek butu nesunoke,ju negaila.saltukas kad krestelejo,tai krestelejo,dar dabar pavenej ledukas stovi g.gif blink.gif
Atsakyti