Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

Kam ten reikia siniu jajcu? Tiesa jie tokie posmulkiai, o sunokus pajuoduoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 09 06, 07:24)
Ne ne, Gonzikai, neturiu Jaicų schmoll.gif  Jokių, nei žąsies, nei jaučio, nei Končitos.. Kažkaip ir nesinori jų turėt - labai trukdytų biggrin.gif

drinks_cheers.gif ypac jaucio g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 09 06, 06:50)
Kam ten reikia siniu jajcu? Tiesa jie tokie posmulkiai, o sunokus pajuoduoja ax.gif

na man tai lygtais geltoni ar raudoni būtų priimtinesni, juoduojančiu pasilikite sau, pamušti jau, aiškei
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 09 06, 09:17)
na man tai lygtais geltoni ar raudoni būtų priimtinesni, juoduojančiu pasilikite sau, pamušti jau, aiškei

Taigis egzocika siulau irnesakyk.gif
Vsio varau prie juros,oras pasaka
Atsakyti
Laba diena, žiūriu jau mainų programa vyksta biggrin.gif Aš kol kas neužsidegiau... pirmi metai sėklas pati krapštau tai bijau kad brokuotos gali būti (užsitrauksiu gėdą ir nemalonę blush2.gif )
Šiemet MB juodų pomidorų labai pasigedo, susivėlino Palil Robeson ir Mikado, laukiniai Kumatai irgi greit nuamaravo, De barao juodukų ir Juodų princų vėlokai atsiprašiau ir iš lauko į šiltnamį atsitempiau. Fejerwerkai davė kelis vaisius ir sustojo... porai mėnesių tikiuosi nauji bumbulai spės užaugti ir sunokti? Žaliūkai džiugino aišku žiedus labai mėtė bet auginsiu kitąmet visas tris rūšis. Lemputės sonio dar neatradau kaip ir Indigo rose nors pastarųjų derlingumas thumbup.gif ...
Kitąmet anyta užiprašė vėl Puzatos chatos wub.gif, Alicante wub.gif ir Green zebra blink.gif Šie jai labai labai skanūs. Pati tikrai neauginsiu lauke jokių raudonkepuraičių ir kitų žirnių nes vakar padažą viriau, prasikeikiau kol skūras nunėriau doh.gif
Papildyta:
Niekaip neatrandu skanaus pomidorų padažo recepto: tai per saldūs, tai per rūgštūs... parduotuviniams nė iš tolo neprilygsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 09 05, 16:22)
Man tai šiemet iš juočkių pats skaniausias Purple Russian Plum.Bet gal jis ne juodis,jei purple  g.gif Ir pakankamai derlingas,normalios kekės po šešis pailgus normalaus dydžio pomidorus.Tik labai labai aukštas.
O Juodas Triufelis iš skonio šiaip sau,nors ir daug tų kriaušų  ax.gif

Aš dar neapsisprendžiau,kuriuos auginsiu kitąmet.Tik žinau,kad iš hibridų neauginsiu Beefmaster.Tragedija,ne hibridas- nei skanus,nei derlingas  unsure.gif Atiduosiu iTulpių Violetai biggrin.gif

O naujienų tikrai bus.Permečiau,kad dar apie dešimt nebandytų hibridų ir keturiasdešimt nehibridinių nesėtų turiu.Taip kad tik Orkado bei Toro dar nusipirksiu ir Likerį su Boloto.Ir vsio,soti iki krūminių jau tų sėklų  ax.gif
Sveikos pomidorienes, Adija, Boloto galiu
pasidalinti, rasykit i az pasto adresa..., Paladei Miciko drambliu, o Ugnuzei German orange strawberry. O man is juodu labai patiko juoda kriause, kaip ir raudonai dedu riebu pliusa, labai patiko Cherokee purple. Pati ieskau Copia, Carbon, Ex izumrudu pailgu zaliu samocvietu, jei neklystu is pomidorines trispalves.Meskos irgi praverstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 06 rugsėjo 2014 - 13:49
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 05, 21:48)
Pazeme praskrido 3 ar 4 lektuvai, toks jausmelis ne koks  doh.gif

Kai man Zokniai sąlyginai arti,tai net nesureaguoji kitąsyk,kai skrenda lėktuvai

QUOTE(saridon'e @ 2014 09 06, 13:27)
Niekaip neatrandu skanaus pomidorų padažo recepto: tai per saldūs, tai per rūgštūs... parduotuviniams nė iš tolo neprilygsta  g.gif

Ir nebus,namie tiek chemijos nepridedi,viskas natur produkt
Juodą rusą kitamet brauksiu iį sąrašų,noksta kažkaip įdomiai,nei ti juodas nei randonas,pirmas pradėjo pūt apačioj,nuskyniau išmečiau,dabar yra vienas ir tas neaiškus
Va Peniai tikrai džiugina
Atsakyti
Is "nekondiciniu" 2 l sulciu isspaudziau, padariau pomidoru savose sultyse ax.gif
QUOTE(Lady Dy @ 2014 09 06, 13:53)
Kai man Zokniai sąlyginai arti,tai net nesureaguoji kitąsyk,kai skrenda lėktuvai

Aga mano brolis irgi ten netoli, tai sako mes priprate irnesakyk.gif nu mes irgi priprate, kai aukstai skraido lotuliukas.gif Kai velkasi pazeme, vos vos virs stogu man visai nebejuokinga, ne karto taip nemaciau, suprasciau kyla kazkur ar leidziasi doh.gif blush2.gif
Papildyta:
as galiu dar pasidalint mazuliukais, turiu pakiuka Tumbling Tom Yellow ir Sungold F1, ten panasiai po 10 sekluciu, sau max po 2 pasiliksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 06, 16:23)
Is "nekondiciniu" 2 l sulciu isspaudziau, padariau pomidoru savose sultyse  ax.gif

Aga mano brolis irgi ten netoli, tai sako mes priprate irnesakyk.gif nu mes irgi priprate, kai aukstai skraido  lotuliukas.gif Kai velkasi pazeme, vos vos virs stogu man visai nebejuokinga, ne karto taip nemaciau, suprasciau kyla kazkur ar leidziasi doh.gif  blush2.gif
Papildyta:
as galiu dar pasidalint mazuliukais, turiu pakiuka Tumbling Tom Yellow ir Sungold F1, ten panasiai po 10 sekluciu, sau max po 2 pasiliksiu  blush2.gif

Virš mūsų nusileidimo kelias yra. Pirmaisiais metais taip keista buvo, dabar nebekreipiam dėmesio į lėktuvus, nebent iš Šiaulių naikintuvai ar Spartanas praošia.

O tu Sungold ragavus? Man tai jie nerealiai skanūs, vieninteliai valgomi cheriai.

Aš taip aptingau... Nebemarinuoju nieko
Atsakyti
Pas mane siemet labai gerai derejo Rodzeris ir pomidorai tokie ne is mazuju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 09 06, 16:37)
O tu Sungold ragavus?  Man tai jie nerealiai skanūs,  vieninteliai valgomi cheriai.

Aga pernai turejau, kadangi hibridas sekluciu nedariau, o siemet per velai nusipirkau, tai nebesejau ax.gif
Atsakyti
Sąlyginai,tai po tiesumais apie kokius 50-60 km,ale ir tai pralekia,žiūrėk kokion Palangon ar dar kur
Kai buvau Norvegijoj ir Vokietijoj praktiškai virš kiemų ėjo keleivinių maršrutai,o kai orouostas visai ten pat,tai praskrisdavo gan žemai
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 09 06, 13:53)
Ir nebus,namie tiek chemijos nepridedi,viskas natur produkt
Juodą rusą kitamet brauksiu iį sąrašų,noksta kažkaip įdomiai,nei ti juodas nei randonas,pirmas pradėjo pūt apačioj,nuskyniau išmečiau,dabar yra vienas ir tas neaiškus
Va Peniai tikrai džiugina

Tai taip, sueis į troškinius kaip visada ax.gif Maniškiai Peniai dabar irgi atsigavę o pirmosiose kėkėse nelabai įspūdingo dydžio buvo, nemažai sliekučių biggrin.gif Reiks ryt pažiūrėti kaip Princas laikosi (padedu pomidorą sėklai ir pamirštu doh.gif su antru irgi tas pats buvo... todėl skonio nežinau blush2.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 06 rugsėjo 2014 - 23:29