Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

QUOTE(Marmaledas @ 2014 09 05, 14:28)
jaico ir aš norėčiau blush2.gif  duočiau blindą, mešką, kosmonautą ir dar beleką mirksiukas.gif

oho net miaska i jaicus keiti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 09 05, 14:07)
Va, pasirodo, ne viena aš tokia. Man šiais metais juodi irgi kažkokie lievi, vienintelis De barao ir skanus, ir derlingas, bet tas pomidorų dydis  g.gif Kai turiu vietos tik 24 krūmams, tai  šiek tiek gaila tokias spiras auginti, bet, tiesą pasakius, mano šeimynai pilnai pakanka to daigų kiekio ir pavalgymui, ir konservavimui.
jauč, pasinešiu kitais metai ant raudonų ir geltonų bei oranžinių.

Is siumetiniu, tai kitais metais butinai auginsiu:
Orkado H;
Corleone
Kekinius
Koki daiga spaso
Krasnaja zvezda;
Delfinus;
Indigo rose viena daiga;
Jasminia H koki daiga;
Celzus H;
Loretto H bent pora daigu;
Yubileinij tarasenko;
lemon Boy;
Kliuvus;
Penis;
Charlie chaplin butinai;
Puzata chata ir daigo gana bus,
o visa kita bus kiti, nes daug turiu neisbandytu arba netilpusiu siemet bet geru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 05 rugsėjo 2014 - 15:08
Idomu but pabandyt Carli caplina g.gif Jezzzz anksciau ateidavau pavasari, tai kazkaip pagundoms maziau laiko budavo doh.gif
Atsakyti
Siemet seklu daug nerenku. Baisiai laiko truksta tiems krapstymams. Tik kam pazadejus, tai issiusiu. Adija5 ir Diuni. Jums chaplinu zadejau, tai jau turiu omeny. Indigo rose seklu dar nerinkus, nes dauguma dar nesunoke. Bet jei ir rinksiu is kokio vieno pomidorciko, tai jau kai kam pazadejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 09 05, 13:51)
Siemet juodi is visi kazkokie man netike lyginant su pernai. Turbut kitamet tek atsiprasyti De barao juodu. Tik mikado juodas buvo tikrai derlingas ir skanus, o visi kiti  rolleyes.gif

As pernai debarau pasakiau flirt.gif :atia: gal kitais metais kada nors mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 09 05, 14:51)
Siemet juodi is visi kazkokie man netike lyginant su pernai. Turbut kitamet tek atsiprasyti De barao juodu. Tik mikado juodas buvo tikrai derlingas ir skanus, o visi kiti  rolleyes.gif

Man tai šiemet iš juočkių pats skaniausias Purple Russian Plum.Bet gal jis ne juodis,jei purple g.gif Ir pakankamai derlingas,normalios kekės po šešis pailgus normalaus dydžio pomidorus.Tik labai labai aukštas.
O Juodas Triufelis iš skonio šiaip sau,nors ir daug tų kriaušų ax.gif
QUOTE(*Aukse* @ 2014 09 05, 16:07)
Is siumetiniu, tai kitais metais butinai auginsiu:

o visa kita bus kiti, nes daug turiu neisbandytu arba netilpusiu siemet bet geru.

Aš dar neapsisprendžiau,kuriuos auginsiu kitąmet.Tik žinau,kad iš hibridų neauginsiu Beefmaster.Tragedija,ne hibridas- nei skanus,nei derlingas unsure.gif Atiduosiu iTulpių Violetai biggrin.gif

O naujienų tikrai bus.Permečiau,kad dar apie dešimt nebandytų hibridų ir keturiasdešimt nehibridinių nesėtų turiu.Taip kad tik Orkado bei Toro dar nusipirksiu ir Likerį su Boloto.Ir vsio,soti iki krūminių jau tų sėklų ax.gif
Atsakyti
Pasisotinus ir as jau tom seklom blush2.gif reabilitavausi , vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
O kaip Cinkovic Jugoslavien-ar skanus, derlingas? Vasarą čia buvo labai gražių foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 09 05, 16:28)
jaico ir aš norėčiau blush2.gif  duočiau blindą, mešką, kosmonautą ir dar beleką mirksiukas.gif

Turiu jaico ,dar nebandziau tik nusipirkai symet smile.gif Mainom i blinda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 09 05, 16:25)
Pasisotinus ir as jau tom seklom  blush2.gif  reabilitavausi , vadinasi  biggrin.gif

palauksim iki nauju,ziurek ar neatkrisi g.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2014 09 05, 15:48)
kuom tie jaicai ypatingi, kad bet ką atiduotum???

as irgi nesuprantu, g.gif skaitau skaitau,bet neuzsikabinu ant jo ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2014 09 05, 15:34)
O kaip Cinkovic Jugoslavien-ar skanus, derlingas? Vasarą čia buvo labai gražių foto  smile.gif

Pernai auginau. Visai patiko. kas megsta didelius salotinius pomidorus. pamirsau pamineti Ivan kupala is Loretos. Tai ta tirkai irgi auginsiu. Derlingas ir gardus visai.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 09 05, 17:53)
as irgi nesuprantu, g.gif skaitau skaitau,bet neuzsikabinu ant jo ir viskas unsure.gif

Aš tuos Jaicus tai turiu užsižymėjus enzė, ir,jei rasiu pirkt,nusipirksiu.Gi žąsies kiaušas,ne koks kuilio pautas .Ir kiek pamenu,tai derlingi.Be to net Saintlina ir ta anuos turi g.gif
Atsakyti