Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

QUOTE(adija5 @ 2014 09 05, 18:23)
Aš tuos Jaicus ...
Be to net Saintlina ir ta anuos turi  g.gif

Sakai, Saintlina - boba su kiaušais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 09 05, 19:05)
Sakai, Saintlina - boba su kiaušais? g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu išvartei ,tai gražiai thumbup.gif Nepagalvojau rašydama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 09 05, 18:23)
Aš tuos Jaicus tai turiu užsižymėjus enzė, ir,jei rasiu pirkt,nusipirksiu.Gi žąsies kiaušas,ne koks kuilio pautas .Ir kiek pamenu,tai derlingi.Be to net Saintlina ir ta anuos turi  g.gif

o EX turi?jei ji neturi,tai ir man nereik,nes kuriuos ji isbrokijo-akurat s---- su sokolado gabaliukais doh.gif
Papildyta:
mergos,kur dingo darzo tema? g.gif kursit kuri,ar man bandyt?
jau sukuriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 05 rugsėjo 2014 - 18:27
QUOTE(*Aukse* @ 2014 09 05, 16:17)
Siemet seklu daug nerenku. Baisiai laiko truksta tiems krapstymams. Tik kam pazadejus, tai issiusiu. Adija5 ir Diuni. Jums chaplinu zadejau, tai jau turiu omeny. Indigo rose seklu dar nerinkus, nes dauguma dar nesunoke. Bet jei ir rinksiu is kokio vieno pomidorciko, tai jau kai kam pazadejus  smile.gif

wub.gif o , ...reiks apsikeisti laiškais...pažiūrėsiu , ko aš ten prašiau , norėjau...

QUOTE(adija5 @ 2014 09 05, 16:22)
Man tai šiemet iš juočkių pats skaniausias Purple Russian Plum.Bet gal jis ne juodis,jei purple  g.gif Ir pakankamai derlingas,normalios kekės po šešis pailgus normalaus dydžio pomidorus.Tik labai labai aukštas.
O Juodas Triufelis iš skonio šiaip sau,nors ir daug tų kriaušų  ax.gif

Aš dar neapsisprendžiau,kuriuos auginsiu kitąmet.Tik žinau,kad iš hibridų neauginsiu Beefmaster.Tragedija,ne hibridas- nei skanus,nei derlingas  unsure.gif Atiduosiu iTulpių Violetai biggrin.gif

O naujienų tikrai bus.Permečiau,kad dar apie dešimt nebandytų hibridų ir keturiasdešimt nehibridinių nesėtų turiu.Taip kad tik Orkado bei Toro dar nusipirksiu ir Likerį su Boloto.Ir vsio,soti iki krūminių jau tų sėklų  ax.gif

biggrin.gif hihi...man irgi su šitais pravalas-ir pernai ir šiemet...pernai dar geresni buvo , šiemet kiek kitu pavadinimu išsirinkau , tai visai ššššššš...

Aš gavau letenas šiandien vakare...valio...Dėkui wub.gif wub.gif wub.gif Tik pašnekėjau ir žiūriu -yra laiškas dėžutėj vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 09 05, 19:18)
o EX turi?

user posted image Kvykiu jau
Ex parodyk savo jaicus user posted image. Mėlynus ,kurie tavo top penketuke buvo pavardyti.
Atsakyti
rolleyes.gif ir ko čia kvykt...kai gaus visos mėlynų kiaušinių , nekvyks lotuliukas.gif
o , iš tiesų -kokios jie spalvos turi būt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 09 05, 19:39)
o , iš tiesų -kokios jie spalvos turi būt lotuliukas.gif

user posted image Diuni baik juokint lotuliukas.gif Kokios spalvos turi būt Ex jaicai lotuliukas.gif ? Ex,pafotkink,a lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 09 05, 19:33)
user posted image Kvykiu jau
Ex parodyk savo jaicus  user posted image. Mėlynus ,kurie tavo top penketuke buvo pavardyti.

nenusikvyk tik tongue.gif sinij jos turiu turiu,o ka ,dar kitokiu melynu ji turi g.gif
Atsakyti
Pazeme praskrido 3 ar 4 lektuvai, toks jausmelis ne koks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 09 05, 14:48)
kuom tie jaicai ypatingi, kad bet ką atiduotum???

o šiaip sau, pernai užkabino, tai taip ir liko kabot ant sąžinės. O mainyt galiu- aš kukli ir neskūpa, man ir kelių sėkliukių iš įdėtųjų pakaks ( bet kokiu atveju jei jau kas gausit- tai čia tik ex dėka 4u.gif )
šiaip tai ne nežinau nei ko dar norėt- siaubas kiek dar yr ant svieto nebandytų, košmaras kiek dar pas mane tupi netilpusių pabandymams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 05, 20:48)
Pazeme praskrido 3 ar 4 lektuvai, toks jausmelis ne koks  doh.gif

Joooo unsure.gif unsure.gif
Siais laikais ir man nemalonus tokie dalykai, visko prisimastai unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 09 05, 19:18)
o EX turi?

Ne ne, Gonzikai, neturiu Jaicų schmoll.gif Jokių, nei žąsies, nei jaučio, nei Končitos.. Kažkaip ir nesinori jų turėt - labai trukdytų biggrin.gif
Atsakyti