Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

Sveikutes smile.gif

Mane tai pykina nuo ryto iki vakaro, o ypač kai ištuštėja skrandukas doh.gif tik dar gerai, kad nevemiu. O šiaip kraustomės į naujus didesnius namučius, tai pakavimo ir rūšiavimo darbù nemażai doh.gif aišku nieko sunkaus nekeliu, nenešu. Tik negera darosi, kai pagalvoju, kaip ten reikės viská išpakuoti ir sudėlioti doh.gif

Darbe pasiėmiau keliom dienom nedarbingumo lapelį, nes pavargstu jame, nors daugiau sėdimas darbas, tačiau kai dirbu man pradeda pilvuka skaudėti, tempti, o kai būnu namuose daugiau pagulinėju, tai ir pilvuko neskauda nestuke.gif

Mergaitės, keliù savaičiù jus įtraukė į nėštumo įskaità?
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2014 09 25, 15:19)
Sveikutes  4u.gif
As su savo spaudimu kankinuosi, tai ir vel nelabai prisiruosiu parasyti,..  blush2.gif  niekaip nesuprantu, kas pas mane su juo vyksta.. vaistinese kartais pasimatuoju, tai tragedija - vos ne 150/95.. namie nusipirkau aparaciuka, tai pastoviai rodo 120/70(80).. jau buvau ir i priimamaji nulekus, bet ir jie daugiau 120/80 nerado, nors kelis kartus matavo.. tai dabar nesuprantu, kur teisybe biggrin.gif ar cia vaistines  blogus aparatus susistaciusios, kad zmones vaistus nuo spaudimo pirktu, ar mano aparatas blogas...
o savijauta lyg ir nebloga, kartais galva pamaudzia, bet nurasau nelabai miegotom naktim smile.gif
Jau apsilankiau pas genetikus, rezultatai puikus, o mano 'nujauciami' berniukai labai smagiai pavirto dviem mergytem  lotuliukas.gif  taip, kad bus 3 sesutes seimoje smile.gif niekaip neatsidziaugiu.. smile.gif
Linkejimai visoms, saugokit save  4u.gif

Ruzavi sveikinimai thumbup.gif
O kiek tau laiko? g.gif Nes as kai buvau pas ginekologe na man dare ta genetini echo,tai sake kad aiskiai nesimato maziuko lyties o buvo jau virs 12sav. ax.gif
Tai gal ir tavo dar ziurek keisis kas blush2.gif
Atsakyti
Kai lankiausi, buvo 15 sav. sueje ir gydytoja sake, kad siaip mato labai prastai viska... del riebalinio sluoksnio blush2.gif , saaugu po cezario ir pan.. o ir vaikiukas vienas tiesiai po bamba buvo... tai ismaige mane kaip reikalas, kol apziurejo smile.gif bet pamaniau, jei jau pasake lyti, tai matyt pamate smile.gif Dar eisiu pacioj spalio pabaigoj, kai sueis 20 sav. va tada jau manau uztikrintai pasakys. Bet kazkodel nemanau, kad keisis... nors pasirodo negaliu as ta savo nuojauta pasitiket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2014 09 25, 16:34)
Sveikutes  smile.gif

Mane tai pykina nuo ryto iki vakaro, o ypač kai ištuštėja skrandukas  doh.gif  tik dar gerai, kad nevemiu. O šiaip kraustomės į naujus didesnius namučius, tai pakavimo ir rūšiavimo darbù nemażai  doh.gif aišku nieko sunkaus nekeliu, nenešu. Tik negera darosi, kai pagalvoju, kaip ten reikės viská išpakuoti ir sudėlioti  doh.gif

Darbe pasiėmiau keliom dienom nedarbingumo lapelį, nes pavargstu jame, nors daugiau sėdimas darbas, tačiau kai dirbu man pradeda pilvuka skaudėti, tempti, o kai būnu namuose daugiau pagulinėju, tai ir pilvuko neskauda  nestuke.gif

Mergaitės, keliù savaičiù jus įtraukė į nėštumo įskaità?

Mane nuo 12 sav itrauke i iskaita KMUK

Gulinek ir lepink pilvuka mirksiukas.gif Jis to vertas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 20, 23:01)
Myliuku,ar as kazko nesupratau-negi tu per visas sias savaites 7 kg priaugai?

Sveikos,
aha, paskutini karta buvo 7 kg, dbr vel kita savaite eisiu...valgau tikrai normaliai ir viska, ko noriu, bet mano apykaita labai gera, niekada nesiskundziau, tai turbut irgi prisideda ir plius turbut viskas maziukams keliauja, o man lieka minimaliai... blush2.gif bet dar priaugsiu daugiau, gine liepe nieko neribot - ir tikrai neriboju, bet kur tas svoris?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 09 26, 12:38)
Sveikos,
aha, paskutini karta buvo 7 kg, dbr vel kita savaite eisiu...valgau tikrai normaliai ir viska, ko noriu, bet mano apykaita labai gera, niekada nesiskundziau, tai turbut irgi prisideda ir plius turbut viskas maziukams keliauja, o man lieka minimaliai... blush2.gif  bet dar priaugsiu daugiau, gine liepe nieko neribot - ir tikrai neriboju, bet kur tas svoris?! g.gif

Sveikutes 4u.gif
Zinok, perskaiciau dar karta ir na tikrai kaip faina kad tiek nedaug to svorio.O pilvukas didelis? As 34 savaiciu turejau jau plius 30kg. doh.gif Aisku jie nukrito visi po gimdymo ir kai dukrytes pirmus metukus sventem netgi sveriau maziau nei pries nestuma, bet kai prisimenu kokia storule buvau biggrin.gif
Ambrela man uzvede kortele 12sav. Bet kol kas i rankas nieko negavau,nes dare tyrimus kraujo,slapimo ir sake kad paskui paduos per kita susitikima kortele.Bet siaip jau viska itrauke butent 12sav. 4u.gif Saugok svarbiausia dabar savo pilvuka,tikrai jis TO LABAI VERTAS wub.gif Sveikateles 4u.gif
Rinti oi tai gali dar ir keistis mirksiukas.gif Musu viena forumiete tik 28sav. suzinojo kad laukias visdelto ne berniuko o mergytes biggrin.gif Ir neretai zinau tokiu atveju kai augant nestumui paskui ir lytis pasikeicia nes sako kad berniuku ir mergaiciu lytiniai organai is pradziu buna panasus. Nors as ne specas tai negaliu tvirtinti kad taip ir yra tik is nuogirdu pasakoju.Jau kaip bus taip,svarbiausia kad sveikuciai butu wub.gif
Pumpule ir tau mergyt sveikatukes 4u.gif
As gavau atsakymus is endokrinologo tai viskas super, bromokritpina jau nutraukem, dabar keiciu krauja skystinancius vaistukus ir tikiuos kad viskas bus ok.Va tik kad labai nusimuse homocisteinas tai reikia dabar stengtis kad jis kiek pakiltu.O siaip viskas kaip ir neblogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 26, 12:48)
Sveikutes 4u.gif
Zinok, perskaiciau dar karta ir na tikrai kaip faina kad tiek nedaug to svorio.O pilvukas didelis? As 34 savaiciu turejau jau plius 30kg. doh.gif Aisku jie nukrito visi po gimdymo ir kai dukrytes pirmus metukus sventem netgi sveriau maziau nei pries nestuma, bet kai prisimenu kokia storule buvau biggrin.gif 

Imeciau ryte i albumeli savo kelias foto prisistatymui, nes vis nerasdavau laiko blush2.gif
Tai matosi matosi pokyciai, ir pilvukas sakyciau nemazas, maziai vien virs 3kg sveria, dar vandenys, placentos, tai man kokiu pora kg ant krutines ir uzpakalio biggrin.gif
Tiesa, kadangi sekmingas IVF bandymas buvo trecias, tai dar nuo tu visu proceduru esu priaugus 3 kg ir jau nuo ju skaiciuoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes,

Kaip laikotes? Kaip nuotaikeles? Savijautos?
Tylu pas mus, reikia prosokviest daugiau nestukiu butinai smile.gif
Afrodite, kaip tavo blogumai? Ar praejo? Mano kazkaip sestadieni labai blogai buvo, sekmadieni be nuotykiu, na gal jau pabaiga, labai tikiuosi smile.gif jau lyg ir svorio pradedu priaugti, atsigauna organizmas.
Kaip beje nestukems su myliuku, jums uzdraude ar ne? Pirma nestuma mums iki 16 savaite neleido, paskui tai vel neleido nuo 26 del gresiancio prieslaikinio gimdymo, o noro tai daug buvo. Si nestuma mes labiau atsipalaidave kazkaip, tikiuosi nieko baisaus nebus.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif Laukiu nesulaukiu kada galesiu papildyti jusu buri bigsmile.gif
Tik pirmiausia noriu tikrai isitikinti, kad viskas gerai, dar viskas atrodo taip netikra , ta diena kai nedarau HCG tai darau testus biggrin.gif
siandien pvz ziurejau ar siandieninis testas ryskesnis uz vakar, dabar kai dvigubeja vis didesni skaiciai kas pora dienu, tai ryskeja akivaizdziau lotuliukas.gif , bet nors siandien turetu buti + - apie 800 , testas vistiek nesiekia kontrolines juosteles ryskumo , tai kas cia pas mus per testai doh.gif na bet skirtumas matosi, tai bent tiek galima ivertinti, siandien buvo 19 DPO 4u.gif

Apie myliuka viena akimi ka tik perskaiciau, turkai sake kad galima daryti myliuka jau po poros dienu po isodinimo ir toliau jokiu apribojimu, vienintelis - nekelti nieko sunkaus, o dabar perskaiciau kad negalima smileysex.gif ?! kazkuri ilgesni laika g.gif mums siandien eina (jeigu viskas gerai) 5 savaitele...
Atsakyti
Labas rytas,

Mums OK myliuku neleido kol crinone deduosi! T.y. iki 14 savaitės.
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 09 29, 09:02)
Labas rytas,

Mums OK myliuku neleido kol crinone deduosi! T.y. iki 14 savaitės.

na ir as apie ji pagalvojau , kad ir diskomfortas turetu but jeigu ir galima butu.. na bet kokiu atveju teks susilaikyti iki apsilankymo pas gine, gerai kad ir nieko nedarem dar g.gif

Kokia faina radau nestumo skaiciuokle, visokiais budais skaiciuoja ir labai issamiai , net po FET 5 d. blastocistos viska apskaiciuoja , gal kam bus naudinga 4u.gif

http://www.ivf.ca/fet5dayduedate.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 29 rugsėjo 2014 - 09:18
QUOTE(myliuku @ 2014 09 26, 17:29)
Imeciau ryte i albumeli savo kelias foto prisistatymui, nes vis nerasdavau laiko  blush2.gif
Tai matosi matosi pokyciai, ir pilvukas sakyciau nemazas, maziai vien virs 3kg sveria, dar vandenys, placentos, tai man kokiu pora kg ant krutines ir uzpakalio  biggrin.gif
Tiesa, kadangi sekmingas IVF bandymas buvo trecias,  tai dar nuo tu visu proceduru esu priaugus 3 kg ir jau nuo ju skaiciuoju  4u.gif

Fainuolis pilvukas ir mamyte super wub.gif Smagu susipazint 4u.gif

QUOTE(Pumpule @ 2014 09 29, 08:03)
Sveikos nestukes,

Kaip laikotes? Kaip nuotaikeles? Savijautos?
Tylu pas mus, reikia prosokviest daugiau nestukiu butinai smile.gif
Afrodite, kaip tavo blogumai? Ar praejo? Mano kazkaip sestadieni labai blogai buvo, sekmadieni be nuotykiu, na gal jau pabaiga, labai tikiuosi smile.gif jau lyg ir svorio pradedu priaugti, atsigauna organizmas.
Kaip beje nestukems su myliuku, jums uzdraude ar ne? Pirma nestuma mums iki 16 savaite neleido, paskui tai vel neleido nuo 26 del gresiancio prieslaikinio gimdymo, o noro tai daug buvo. Si nestuma mes labiau atsipalaidave kazkaip, tikiuosi nieko baisaus nebus.

Mums niekas nieko nedraude . Pradzioj baisu buvo ,o paskui pripratom po truputi ax.gif Nieko nedarem kazkur iki 10 sav. kol crinone nutrauke .

QUOTE(Edena @ 2014 09 29, 09:36)
Labas rytas  4u.gif  4u.gif  Laukiu nesulaukiu kada galesiu papildyti jusu buri  bigsmile.gif 
Tik pirmiausia noriu tikrai isitikinti, kad viskas gerai, dar viskas atrodo taip netikra , ta diena kai nedarau HCG tai darau testus  biggrin.gif
siandien pvz ziurejau ar siandieninis testas ryskesnis uz vakar, dabar kai dvigubeja vis didesni skaiciai kas pora dienu, tai ryskeja akivaizdziau lotuliukas.gif , bet nors siandien turetu buti + - apie 800 , testas vistiek nesiekia kontrolines juosteles ryskumo , tai kas cia pas mus per testai  doh.gif  na bet skirtumas matosi, tai bent tiek galima ivertinti, siandien buvo 19 DPO  4u.gif

Apie myliuka viena akimi ka tik perskaiciau, turkai sake kad galima daryti myliuka jau po poros dienu po isodinimo ir toliau jokiu apribojimu, vienintelis - nekelti nieko sunkaus, o dabar perskaiciau kad negalima smileysex.gif ?!  kazkuri ilgesni laika g.gif mums siandien eina (jeigu viskas gerai) 5 savaitele...

Laukiam prisijungiant bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti