QUOTE(myliuku @ 2014 09 26, 17:29)
Imeciau ryte i albumeli savo kelias foto prisistatymui, nes vis nerasdavau laiko
Tai matosi matosi pokyciai, ir pilvukas sakyciau nemazas, maziai vien virs 3kg sveria, dar vandenys, placentos, tai man kokiu pora kg ant krutines ir uzpakalio
Tiesa, kadangi sekmingas IVF bandymas buvo trecias, tai dar nuo tu visu proceduru esu priaugus 3 kg ir jau nuo ju skaiciuoju
Fainuolis pilvukas ir mamyte super

Smagu susipazint
QUOTE(Pumpule @ 2014 09 29, 08:03)
Sveikos nestukes,
Kaip laikotes? Kaip nuotaikeles? Savijautos?
Tylu pas mus, reikia prosokviest daugiau nestukiu butinai

Afrodite, kaip tavo blogumai? Ar praejo? Mano kazkaip sestadieni labai blogai buvo, sekmadieni be nuotykiu, na gal jau pabaiga, labai tikiuosi

jau lyg ir svorio pradedu priaugti, atsigauna organizmas.
Kaip beje nestukems su myliuku, jums uzdraude ar ne? Pirma nestuma mums iki 16 savaite neleido, paskui tai vel neleido nuo 26 del gresiancio prieslaikinio gimdymo, o noro tai daug buvo. Si nestuma mes labiau atsipalaidave kazkaip, tikiuosi nieko baisaus nebus.
Mums niekas nieko nedraude . Pradzioj baisu buvo ,o paskui pripratom po truputi

Nieko nedarem kazkur iki 10 sav. kol crinone nutrauke .
QUOTE(Edena @ 2014 09 29, 09:36)
Labas rytas

Laukiu nesulaukiu kada galesiu papildyti jusu buri
Tik pirmiausia noriu tikrai isitikinti, kad viskas gerai, dar viskas atrodo taip netikra , ta diena kai nedarau HCG tai darau testus
siandien pvz ziurejau ar siandieninis testas ryskesnis uz vakar, dabar kai dvigubeja vis didesni skaiciai kas pora dienu, tai ryskeja akivaizdziau

, bet nors siandien turetu buti + - apie 800 , testas vistiek nesiekia kontrolines juosteles ryskumo , tai kas cia pas mus per testai

na bet skirtumas matosi, tai bent tiek galima ivertinti, siandien buvo 19 DPO
Apie myliuka viena akimi ka tik perskaiciau, turkai sake kad galima daryti myliuka jau po poros dienu po isodinimo ir toliau jokiu apribojimu, vienintelis - nekelti nieko sunkaus, o dabar perskaiciau kad negalima

?! kazkuri ilgesni laika

mums siandien eina (jeigu viskas gerai) 5 savaitele...
Laukiam prisijungiant