Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

QUOTE(Pumpule @ 2014 10 01, 07:13)
Sveika prisijungus!! Labai dziaugiuos, kad jums pavyko smile.gif is pirmo karto? Labai smagu smile.gif aukit ir stiprekit.

Aciu 4u.gif aga, is pirmo karto, po hyperstimuliacijos doh.gif bet viskas gerai, kas gerai baigiasi ax.gif siandien i darba nepavyko nueiti, nes ziauriai uzpykino, bijojau nuo sofos atsikelti, bet issedejau, o paskui ir isgulejau, tai pavyko neapsivemti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 30, 15:10)
Viskas bus gerai,tie HCG visoms skirtingi-o tavo visai normalus ir beje jie dabar prades vistiek augti leciau mirksiukas.gif
Kad tikrai bus berniukas mes suzinojome jau 11 sav  nestuke.gif As ir mano gydantys gydytojai nepasitiki PRISCA tyrimu.O vaisiaus vandenis man daryt pavojinga del turimos mutacijos plius as esu minusine. Tai su genetiku Serapinu pasitarem ir jis pasiule pasidaryti mokama tyrima,kuri daro tik JAV,jis vadinasi Natera.(gali paziureti jei idomu www.panoramatest.com)
Sumokejom beveik 2700lt.Atejo mums atsakymai kad viskas ok musu maziukui ir kad laukiames berniuko.Nes ten matai ima mamos krauja ir siuncia i Amerika,o ten is mamos kraujo isskiria vaiko DNR ir tada tiria.Taip kad rasoma ir kaip sake man genetikas jau 100 proc.kad laukiames sunelio.Beje, ta pati tyrima ir Ygdrasil daresi 4u.gif
Brangus tyrimas, bet informatyvus ir jau po jo visai ramiau laukti maziuko. Nes kiek nesamoniu buna su tom priscom doh.gif O ir vaisiaus vandenu tyrimas nera toks jau nekaltas.
Jei jums sakys kad eiti pas genetika, tai nuosirdziai zinok rekomenduoju pas genetikaDanieliu Serapina.Nuostabus gydytojas, mes pas ji vazinejam ta i Vilniu tai i Kauna. O jus Kaune tai jums visai super thumbup.gif

Aga ,man viskas po senovei 4u.gif Tik knyga nuo realybes atplese ,kol neperskaitysiu -pasaulis pradingo lotuliukas.gif

Apie Natera tik teigiamai galiu atsiliept . Jei nebuciau darius ,plaukus rauciausi ... nes valdiskai ir prisca dariausi (aisku rezultatai nekokie buvo ) teko ginei del Nateros pasisakyt nes vvt daryt siust norejo doh.gif

QUOTE(miss_candy @ 2014 09 30, 22:46)
Labukas visoms  ...

Sveikute prisijungus smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 01, 11:44)
Aciu  4u.gif aga, is pirmo karto, po hyperstimuliacijos  doh.gif bet viskas gerai, kas gerai baigiasi  ax.gif siandien i darba nepavyko nueiti, nes ziauriai uzpykino, bijojau nuo sofos atsikelti, bet issedejau, o paskui ir isgulejau, tai pavyko neapsivemti  thumbup.gif

Sveikutes 4u.gif
Na va pagaliau dideja musu nestuke.gif ratelis wub.gif thumbup.gif Sveikute atvykusi thumbup.gif Uh uzjauciu del negerumu ir labai teisingai sakai pachmelinga busena doh.gif bet eis ir praeis (bandau paguosti smile.gif ) , o kita vertus net nezinau kas geriau ar jaustis pachmielingai ir zinok kad greiciausia viskas ok,ar nieko nejausti mirksiukas.gif Man dabar toks laikotarpis kai blogai nebesijauciu bet ir nejauciu judesiuku dar tai sakes kaip pergyvenu kasdien doh.gif Laukiu nesulaukiu kada pamatysiu maziuka blush2.gif
Myliuku sekmes ir laukiam ziniu mirksiukas.gif
Ygdrasil,oi duociau dar viena knyga tik panesiok dar savo zirniuka lotuliukas.gif thumbup.gif O siaip labai dziugu kad viskas kaip ir ok,jetus mane net nupurto pagalvojus kad man irgi bus sis laikotarpis pavojingas.Is proto jauciu iseiciau blush2.gif
Labai laukiu ir kitu nestukiu drasiau prisijungiant mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
gal galėčiau ir aš prisijungti? nežinau, ką čia priimat blush2.gif
tikriausiai kai kas mane matėt IUI, IVF skyreliuose 4u.gif
mano pilvukas jau nemažas, eina 28 savaitė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2014 10 01, 15:07)
gal galėčiau ir aš prisijungti? nežinau, ką čia priimat  blush2.gif
tikriausiai kai kas mane matėt IUI, IVF skyreliuose  4u.gif
mano pilvukas jau nemažas, eina 28 savaitė  wub.gif

Lilita 4u.gif Junkis drasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 01, 14:12)
Lilita  4u.gif Junkis drasiai  mirksiukas.gif

malonu, sveikutės 4u.gif
tave prisimenu irgi, ir myliuku, ir kitas mergaites iš IVF skyrelio 4u.gif
mūsų istoriją pasakojau jau ne kartą, 10 metų gydausi nevaisingumą (pas MB viskas ok), nelabai aiškios kilmės, nes nei GN nei LP nieko blogo neparodė, tik hormonai visada durniuodavo ir mėmės, tai pradėjom nuo stimuliacijų, vėliau 5 IUI, 1 IVF, ruošėmės antram vykti į TR, bet stebuklingai pastojau natūraliai wub.gif
pas mus turėtų būti mergytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2014 10 01, 15:18)
malonu, sveikutės  4u.gif
tave prisimenu irgi, ir myliuku, ir kitas mergaites iš IVF skyrelio  4u.gif
mūsų istoriją pasakojau jau ne kartą, 10 metų gydausi nevaisingumą (pas MB viskas ok), nelabai aiškios kilmės, nes nei GN nei LP nieko blogo neparodė, tik hormonai visada durniuodavo ir mėmės, tai pradėjom nuo stimuliacijų, vėliau 5 IUI, 1 IVF, ruošėmės antram vykti į TR, bet stebuklingai pastojau natūraliai  wub.gif 
pas mus turėtų būti mergytė  wub.gif

Visgi buna stebuklu pasaulyje wub.gif Ir mes tave prisimenam mirksiukas.gif

Ruzavi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 01, 14:36)
Visgi buna stebuklu pasaulyje  wub.gif  Ir mes tave prisimenam  mirksiukas.gif
    Ruzavi sveikinimai  wub.gif

ačiū 4u.gif smagu, kad prisimenat wub.gif
o ką taip skaitai, kad negali atsitraukt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2014 10 01, 15:38)
ačiū  4u.gif  smagu, kad prisimenat  wub.gif
o ką taip skaitai, kad negali atsitraukt? smile.gif

50 pilku atspalviu blush2.gif jau antra knyga ipusejau lotuliukas.gif gyd.keltis neleidzia ,mezgimas atsibodo ...tai dabar knygas ryju.
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2014 10 01, 15:18)
malonu, sveikutės  4u.gif
tave prisimenu irgi, ir myliuku, ir kitas mergaites iš IVF skyrelio  4u.gif
mūsų istoriją pasakojau jau ne kartą, 10 metų gydausi nevaisingumą (pas MB viskas ok), nelabai aiškios kilmės, nes nei GN nei LP nieko blogo neparodė, tik hormonai visada durniuodavo ir mėmės, tai pradėjom nuo stimuliacijų, vėliau 5 IUI, 1 IVF, ruošėmės antram vykti į TR, bet stebuklingai pastojau natūraliai  wub.gif 
pas mus turėtų būti mergytė  wub.gif

Sveikinimai kuo silciausi wub.gif thumbup.gif wub.gif Tikrai siais metais kiek stebuklingu istoriju wub.gif As irgi suzinojau kad viena mergaite jau turejo but Turkijoje bet pasirodo nevaziavo nes irgi stebuklingai pastojo wub.gif STEBUKLU METAI thumbup.gif
Ruzaviausi sveikinimai ir laimingo ir sekmingo nestuke.gif wub.gif
O kodel taip ilgai neprisijungei?
Atsakyti

Jetus ,koks neisivaizduojamas dziaugsmas turetu but wub.gif Kai po tiek sugadintu testu ,praeitu keliu ,isverktu naktu netycia imi pastoji wub.gif Net siurpuliukai kunu bega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 01, 15:02)
Sveikinimai kuo silciausi wub.gif  thumbup.gif  wub.gif Tikrai siais metais kiek stebuklingu istoriju wub.gif As irgi suzinojau kad viena mergaite jau turejo but Turkijoje bet pasirodo nevaziavo nes irgi stebuklingai pastojo wub.gif STEBUKLU METAI thumbup.gif
Ruzaviausi sveikinimai ir laimingo ir sekmingo  nestuke.gif  wub.gif
O kodel taip ilgai neprisijungei?

gal tu mane ir turėjai omenyje? nes rašiau TR temukėje neseniai...
aš kažkaip apie jus nežinojau ar neatkreipiau dėmesio (reiktų gal kažkai temutę užvadint surišant su IVF ar kt.), prisiregistravau į gruodinukių skyrelį, bet ten, kaip Afrodite, ir sakei, visos jau ne po vieną vaikelį turi ir mūsų išgyventų skausmų nepatyrę, visai kitaip bendraujasi, aišku, aš tikrai to nei vienai nelinkiu, ką mes visos išgyvenom, tų nusivylimų po kiekvieno neigiamo HCG, kai jau eini kaip robotas kiekvieną mėnesį ir gali išpasakoti visą talmudą žinių apie nevaisingumo priežastis ir gydymą, kartais daugiau, nei kokia paprasta ginė ir t.t., bet tu visai kitaip priimi savo laimę ir vertini, nei tiesiog, kad pasiseka vos ne iš pirmo pabandymo.. iš tiesų, čia susirinkusios kaip niekas kitas viena kitą supranta, net kai mūsų vyrai nesupranta..

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 01, 15:02)
Jetus ,koks neisivaizduojamas dziaugsmas turetu but  wub.gif Kai po tiek sugadintu testu ,praeitu keliu ,isverktu naktu netycia imi pastoji wub.gif Net siurpuliukai kunu bega  4u.gif

aš ir dabar negaliu dar patikėti, nors stebukliukas bumpsi jau į visus šonus wub.gif
p.s. ar patinka "Atspalviai"? seniai skaičiau, tai įtraukianti tokia, bet jau kartais nusibosta tos scenos, tas pats per tą patį ir per daug idealizuota jau kartais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 01 spalio 2014 - 15:59