Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

As gal super komunikabili esu tai man kazkaip lengvai ir kovinukuose zinok bendraujasi. Aisku kai paliecia tema oi jei bus mergaite tai kaip liudna nes turiu jau dvi mergytes ir pan. siutina..arba va pastojau, nenorejau bet ai esu pries abortus tai gimdau. O siaip juk vistiek kalbam apie lovytes,patalelius, vezimus,pagalves ir pan. lotuliukas.gif realiai kaip ir viskas sueina vistiek i viena.
O del vaiko reiksmes kaip stebuklo, kike isgyvename ir kaip jo laukiam nekantriai ir su dideliu nerimu tai zinom aisku tos kurios praejo vienoki ar kitoki kelia.Bet ir as niekam nelinkiu eiti tuo keliu,viduj sirdyje tikiuos labai kad to neteks pereiti nei mano dukrai nei sunui. 4u.gif
Nea,ne tave turejau omenyje.Yra kita mergaite,mes su jais buvom susitike Turkijoje bet jiems pries pat IVF ir pavyko thumbup.gif Taciau tai jos istorija ir negaliu atskleisti kas ji blush2.gif Taciau tikrai stebuklu buna ir dar viena pazystama pastojo po 3IVF, pagimde dukryte ir dabar kai jau 11 men dukrelei ji pati pasirodo pastojo naturaliai thumbup.gif O bedeles buvo pas abu su vyru-tai irgi prilygsta man stebuklui. ax.gif
O as megstu skaityti,filmus ziureti ir dabar labai megstu miegoti lotuliukas.gif O labiausiai tai noreciau kad greiciau ateitu kovas blush2.gif jetus kaip noriu priglausti savo suneli wub.gif bet dar reiks palaukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 01, 12:47)
Sveikutes 4u.gif
Na va pagaliau dideja musu  nestuke.gif  ratelis wub.gif  thumbup.gif Sveikute atvykusi thumbup.gif Uh uzjauciu del negerumu ir labai teisingai sakai pachmelinga busena doh.gif  bet eis ir praeis (bandau paguosti smile.gif ) , o kita vertus net nezinau kas geriau ar jaustis pachmielingai ir zinok kad greiciausia viskas ok,ar nieko nejausti mirksiukas.gif Man dabar toks laikotarpis kai blogai nebesijauciu bet ir nejauciu judesiuku dar tai sakes kaip pergyvenu kasdien doh.gif Laukiu nesulaukiu kada pamatysiu maziuka blush2.gif

kai pirma karta supykino ryte, tai visoms bendradarbems gyriausi ir pasakojau, kokia laiminga esu biggrin.gif ziurejo visos i mane kreivai - sako, tu pirma tokia busi rytiniu pykinimu besidziaugianti biggrin.gif o man tai zenklas, kad viskas gerai bigsmile.gif thumbup.gif aisku, nemalonus jausmas, bet pakenciamas, nes nevemiu blush2.gif

QUOTE(Lillita @ 2014 10 01, 14:56)
p.s. ar patinka "Atspalviai"? seniai skaičiau, tai įtraukianti tokia, bet jau kartais nusibosta tos scenos, tas pats per tą patį ir per daug idealizuota jau kartais smile.gif

as esu perskaicius visas tas tris dalis, bet vien del to, kad zinociau apie ka zmones svaigsta biggrin.gif man ji labai nepatiko - gal daugiau ir nesiplesiu biggrin.gif as megstu rimtas, psichologines, istorines, su idomiais siuzetais knygas ax.gif dabar skaitau "Pakalbekime apie Kevina" ax.gif
Papildyta:
Zinokit, mergaites, kaip musu su vyru gyvenimas dabar keiciasi, tai ne tas zodis bigsmile.gif permainos veja permaina bigsmile.gif Visu pirma vyras gavo paaukstinima, bet kitam mieste, tada pas pastojau is pirmo IVF karto, dabar atradom buta visai salia jo darbo ir poryt einu pokalbio del naujo darbo tam paciam mieste del viesbucio administratores pareigu bigsmile.gif Pasisakiau, kad nescia, bet sako, kad nesvarbu, pas mus nera nescioms diskriminacijos thumbup.gif bigsmile.gif na ir dar mano sesuo siandien gimdo savo pirma leliuka clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 01 spalio 2014 - 16:48
QUOTE(Lillita @ 2014 10 01, 16:56)
p.s. ar patinka "Atspalviai"? seniai skaičiau, tai įtraukianti tokia, bet jau kartais nusibosta tos scenos, tas pats per tą patį ir per daug idealizuota jau kartais smile.gif

Pirma dalis -daug erotikos ,mazai turinio . Antra idomesne turiniu ,ipusejau tik ,bet labai rupi kuo baigsis pats siuzetas . Trecios komentuot dar negaliu . Siaip visumoj gan idomi pasirode smile.gif Maciau vasari filmas pasirodys ,jei is visu triju knygu ,tai manau bus idomu paziuret g.gif
As fantastikos gerbeja esu ,tai matyt seniai jau tie atspalviai isleisti ,neatkreipiau demesio ...
Paprastai i PFAF skyreli knigyne dairausi ,dar Tapino "Vilko valanda " apie senaji Vilniu labai patiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2014 10 01, 14:18)
malonu, sveikutės  4u.gif
tave prisimenu irgi, ir myliuku, ir kitas mergaites iš IVF skyrelio  4u.gif
mūsų istoriją pasakojau jau ne kartą, 10 metų gydausi nevaisingumą (pas MB viskas ok), nelabai aiškios kilmės, nes nei GN nei LP nieko blogo neparodė, tik hormonai visada durniuodavo ir mėmės, tai pradėjom nuo stimuliacijų, vėliau 5 IUI, 1 IVF, ruošėmės antram vykti į TR, bet stebuklingai pastojau natūraliai  wub.gif 
pas mus turėtų būti mergytė  wub.gif

Sveika prisijungus smile.gif labai panasi istorija i musu pirmaji pastojima, 1iui - kurio metu pasake, ir kas jums siule iui daryt? 1 ivf - kurio metu is 13 embrionu, trecia para liko 2 labai silpni, apkaltino labai bloga vyro sperma, bet po triju menesiu, ruosiantis 2-ivf, pries pat suleidziant vaistus ilgam protokolui, iskilo viltis, kad busiu nescia, pasidariau hcg pries leidziant vaistus 7dpo - buvo 4 hcg! Visada buvo maziau nei 1, gydytoja net nesuregavo, o va manes nuojauta neapgavo, po dvieju dienu - 8hcg, po dar 2 - 64!
O antras nestumas pagautas net nesistengiant, irgi kone kaip stebuklas, pirmaji tai sakem pabandom viska. Tai va ir nesuprasi tu ivf, ypatingai lt ar lv.
O as siandien po apziuros - viskas gerai maziukui, raukslyte gera, atitinka laika super! Ir bruolis mate, bet jam ten zuvyte smile.gif dabar lauksiu genetiko, labai idomu kas gi gyvena ten smile.gif
O del blogumo, as tik pastebejau, kad kai issivemiu, man bent kuri laika geriau buna, gali pailset nuo blogumo, nes jei bandai tvardaisi, tai tikrai pajudet net negali.. Tai gal nebijokit vemt smile.gif gal tikrai bus geriau...

Papildyta:
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 01, 17:22)
Pirma dalis -daug erotikos ,mazai turinio . Antra idomesne turiniu ,ipusejau tik ,bet labai rupi kuo baigsis pats siuzetas . Trecios komentuot dar negaliu . Siaip visumoj gan idomi pasirode  smile.gif Maciau vasari filmas pasirodys ,jei is visu triju knygu ,tai manau bus idomu paziuret  g.gif
    As fantastikos gerbeja esu ,tai matyt seniai jau tie atspalviai isleisti ,neatkreipiau demesio ...
    Paprastai i PFAF skyreli knigyne dairausi ,dar Tapino "Vilko valanda " apie senaji Vilniu labai patiko  tongue.gif

Prasom dar skaityt, skaityt, ir negimdyt kol skaitai. As visas dalis perklausiau audio knygomis, su maziumi paprasciau buvo, kai eidavom pasivaikscioti. Nesakysiu kad super skaitalas, bet man patiko, lengva, intriguoja, neuzkrauna, romatikos yra, kogi reikia daugiau nestukems smile.gif ypatingai kai guli lovoje ir nieko neveiki, juk neskaitysi vis rimtu knygu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 01, 17:22)
Pirma dalis -daug erotikos ,mazai turinio . Antra idomesne turiniu ,ipusejau tik ,bet labai rupi kuo baigsis pats siuzetas . Trecios komentuot dar negaliu . Siaip visumoj gan idomi pasirode  smile.gif Maciau vasari filmas pasirodys ,jei is visu triju knygu ,tai manau bus idomu paziuret  g.gif
    Paprastai i PFAF skyreli knigyne dairausi ,dar Tapino "Vilko valanda " apie senaji Vilniu labai patiko  tongue.gif

aš irgi fantastikos gerbėja thumbup.gif drinks_cheers.gif ypatingai filmų, knygas fantastines kartais man per sunku skaityti, dažnai labai specifinės, ypač sci-fi, su savo išsireiškimais, arba fentezi apie trolius, tai nea schmoll.gif bet va "Matrix", "X menai", "Avataras" , "Diena, kai sustojo žemė" ir t.t. čia mano filmų filmai wub.gif
aišku, mėgstu ir kitokius, o knygas labiausiai vertinu literatūrine prasme, išraiškinga kalba, įdomus siužetas, spalvingi ir patraukiantys veikėjai.. Tapino knygą nusipirkau, bet dar neprisiruošiau skaityti, sakai, verta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpule @ 2014 10 01, 18:16)
Sveika prisijungus smile.gif
O as siandien po apziuros - viskas gerai maziukui, raukslyte gera, atitinka laika super! Ir bruolis mate, bet jam ten zuvyte smile.gif dabar lauksiu genetiko, labai idomu kas gi gyvena ten smile.gif

ačiū 4u.gif
su sėkminga TA 4u.gif
aš irgi labai labai tikiuosi, kad gal mano organizmas atsistatys ir man dar net ir antrą mažiuką pavyks pagauti, kol dar į pensiją neišėjau blush2.gif nes jau su šiuo leliuku šokau į nuvažiuojantį traukinį ax.gif

aš tai kažkaip visai nei vėmiau, nei man labai bloga buvo, leliukas labai manęs neskriaudžia, viskas tfu tfu tfu gerai, tik va turiu gestacinio diabeto diagnozę, tai dieta ir insulinas dabar doh.gif bet aš ir anksčiau turėjau padidintą cukrų, tai nieko nuostabaus turbūt.. bijau, tik kad po gimdymo nepasiliktų tas diabetas man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 01 spalio 2014 - 18:59
QUOTE(Pumpule @ 2014 10 01, 17:16)
1 ivf - kurio metu is 13 embrionu, trecia para liko 2 labai silpni, apkaltino labai bloga vyro sperma...

o mums buvo 28 folikulai, is ju 20 kiausineliu, is kuriu 12 tinkamu apvaisinimui. po Paros 9 numire is kart doh.gif o is likusiu triju trecia diena tik vienas buvo geros kokybes, bet to vieno stipruolio ir pakako wub.gif

QUOTE(Lillita @ 2014 10 01, 17:52)
aš tai kažkaip visai nei vėmiau, nei man labai bloga buvo, leliukas labai manęs neskriaudžia, viskas tfu tfu tfu gerai, tik va turiu gestacinio diabeto diagnozę, tai dieta ir insulinas dabar  doh.gif  bet aš ir anksčiau turėjau padidintą cukrų, tai nieko nuostabaus turbūt.. bijau, tik kad po gimdymo nepasiliktų tas diabetas man  ax.gif

Lillita, o tu berniuko ar mergaites laukiesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 01, 19:48)
o mums buvo 28 folikulai, is ju 20 kiausineliu, is kuriu 12 tinkamu apvaisinimui. po Paros 9 numire is kart  doh.gif o is likusiu triju trecia diena tik vienas buvo geros kokybes, bet to vieno stipruolio ir pakako  wub.gif
Lillita, o tu berniuko ar mergaites laukiesi?  4u.gif

mergaitės, bent taip sakė genetikė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2014 10 01, 18:57)
mergaitės, bent taip sakė genetikė  wub.gif

MB irgi sake, kad bus mergaite, as tyliu, nieko nesakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 01, 22:09)
MB irgi sake, kad bus mergaite, as tyliu, nieko nesakau  biggrin.gif

labas rytas 4u.gif
aš tik pastebėjau, kad jei sapnuoji berniuką, tai bus mergaitė, ir atvirkščiai lotuliukas.gif
aš visada sapnuodavau tik berniuką kažkodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2014 10 02, 09:15)
labas rytas  4u.gif
aš tik pastebėjau, kad jei sapnuoji berniuką, tai bus mergaitė, ir atvirkščiai  lotuliukas.gif
aš visada sapnuodavau tik berniuką kažkodėl  g.gif

Manes su pirmu nestumu nuojauta neapgavo, kad bus berniukas, labai stipri buvo. Pasitvirtino. Dabar pradzioje buvo stipri nuojauta mergaitei, net ir dabar vienintelis vardas mergaitiskas sukasi, bet dabar jau nebezinau, nebe taip stipriai nujauciu, lauksim genetiko.

Lilita - pas mane irgi gestacinis diabetas, jau antram nestume, pirmam nustate 23 savaiciu, sitam as jau pati tikrinausi is kart pastojus, tai jau virsijus angliavandeniu kieki, cukrus ziauriai soka. Bet man tiek su pirmu nestumu, tiek dabar dieta labai pasiteisino, griezta dieta.. Tai nereikejo insulino visai, o tau dieta nepadeda kontroliuoti cukraus kiekio? Vis tiek aukstas cukrus? Pas mane tai gimineje labai daug diabetiku, as ir bijau diabeto po nestumo, su kiekvienu nestumu didesne tikimybe ji gauti, po pirmo viskas labai is kart susitvarke, tikiuosi ir po antro taip bus. Bet jau trecio nestumo turbut neplanuosim, sveikatele reikes saugoti del siu dvieju pypliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 10 02, 10:27)
Lilita - pas mane irgi gestacinis diabetas, jau antram nestume, pirmam nustate 23 savaiciu, sitam as jau pati tikrinausi is kart pastojus, tai jau virsijus angliavandeniu kieki, cukrus ziauriai soka. Bet man tiek su pirmu nestumu, tiek dabar dieta labai pasiteisino, griezta dieta.. Tai nereikejo insulino visai, o tau dieta nepadeda kontroliuoti cukraus kiekio? Vis tiek aukstas cukrus? Pas mane tai gimineje labai daug diabetiku, as ir bijau diabeto po nestumo, su kiekvienu nestumu didesne tikimybe ji gauti, po pirmo viskas labai is kart susitvarke, tikiuosi ir po antro taip bus. Bet jau trecio nestumo turbut neplanuosim, sveikatele reikes saugoti del siu dvieju pypliuku smile.gif

aš nežinau, ar čia dieta, beet riboju angliavandenius, bet šiaip valgau daug ką, nevalgau daug vaisių, tik kelis per dieną, negeriu sulčių, jokio cukraus, mažai miltinių ir pan. man dažnai nesuprantamai tas cukrus šokinėja, gydytoja sakė, gali būti nuo streso, pervargimo, daugiau ilsėtis reikia, o aš dar dirbu per 2 darbus doh.gif o kokie tavo rodikliai vidutiniškai, prieš valgį ir po? kokie buvo prieš ir po GTT? mano tai prieš 5-6, po 6-7, kartais telpu ir į normas. mano giminėje tik močiutė serga II tipo CD, bet aš tokia visa į ją, tai jaučiu ir manęs ta "dovanėlė" laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2014 10 02, 10:41)
aš nežinau, ar čia dieta, beet riboju angliavandenius, bet šiaip valgau daug ką, nevalgau daug vaisių, tik kelis per dieną, negeriu sulčių, jokio cukraus, mažai miltinių ir pan. man dažnai nesuprantamai tas cukrus šokinėja, gydytoja sakė, gali būti nuo streso, pervargimo, daugiau ilsėtis reikia, o aš dar dirbu per 2 darbus  doh.gif  o kokie tavo rodikliai vidutiniškai, prieš valgį ir po? kokie buvo prieš ir po GTT? mano tai prieš 5-6, po 6-7, kartais telpu ir į normas. mano giminėje tik močiutė serga II tipo CD, bet aš tokia visa į ją, tai jaučiu ir manęs ta "dovanėlė" laukia  doh.gif

Na mano po valgio jei riboju angliavandenius, tai buna iki 6.8 (kas skaitosi norma, gerai), o jei tik virsiju, tai ir iki 8 uzsoka. Bet insulino kazkaip neprireike, pas endokrinologe buvau, tai su dieta puikiai tvarkosi, bent jau pirma nestuma. Pries maista kazkaip si nestuma nesimatavau, tik rytas , tai iki 5.5 buna visada. O insulina daznai leidiesi? Brr, as tai tikiuosi jo labai isvengti, nors mano sese nestumo metu leidosi irgi, bet ji dietos neziurejo visai, bet ir dabar man atrodo, kad duktereciai padidintas cukrus, prasau, kad istirtu, bet netiria, na ziauriai vaikas daug geria. As tai pati dar maitinu maziu, vien del to, kad mamos pienas geriausiai apsaugo nuo cukrinio diabeto, mazesne tikimybe, kad jis susirgs ir rekomenduojama kuo ilgiau maitinti. O tu pas koki endokrinologa lankaisi?
Atsakyti