QUOTE(Edena @ 2014 10 02, 13:48)
Sveikos pilvuziukes

Turiu pastebejima skirtumui tarp Nestukiu pasnekesiu ir cia

Maciau miss_candy su Afrodite snekejot, na as irgi komunikabili ir viskas ok, ten gali bendraut ir smagu, bet man nesuvokiama kaip ten visos pasidare po pora nestumu testu sau ramiai sedi ir jauciasi nescios, as neisivaizduoju, net hcg tyrimo daugumoje nesidaro ir mazdaug laukia vziito pas gydytoja kokiai 8 savaitei ar dar veliau,ir jau po NT teigiamu net artimiesiems pasisako
va cia turbut ir skiriasi naturalus pastojimas su sunkumais kuriuos pereiname "Nesulaukiancioms gandro" skyrelyje , ir cia jau susitinka visos ziniu prikaupe kalna ir zino kad ne visada taip buna kaip nori
ir viskas labai trapu. O anuose skyreliuose kiek paskaitau jau pirmaji menesi net darbdaviams pasisako be pasimatymo su maziukais,.. na issiliejau as Jums cia savo mintis

Bet susidariau nuomone tokia nestukiu skyrelyje. Na praeis pirmasis trimestras gal supanases mastymas su natur.nestukemis
Visoms pilvuziukems labai labai grazios ir laaaabai sauletos dienos
Sveikutes
EDENIUK,kaip jauties?

netrukus juk irgi eisi i susitikima su pilvuko gyventoju
pas mus kovinukuose,tai labai daug buvo kurios tylejo ir niekam nesake. Tiesa apie HCG ir jo augima tikrai nedaug kas zino,bet testus pasidariusios visos sedi ir tyli.Nemazai buvo netgi tokiu kurios savo tevams nepasake kas man realiai buvo nelabai suvokiama, juk tevai nera svetimi zmones. As nekaip sutariu atrodo bet ir tai pasakaiu kad einu i pirma echo ir netgi tetis kuris na nerealiai uzsiemes man skambino klausti pamenu na kaip ar viskas gerai ir pan.Nebuvo net minties slepti nuo tevu.
Buvo ir tokiu kurios lakste i echo kas savaite-as irgi tarp ju

o va kadangi daug uzsienyje gyvenanciu nestukiu tai ten eina sau kokia tvarka,tik du echo per nestuma

tai viena kazkur apie 9sav. pasake ligonineje kad jai labai spazmuoja ir nakti patepliojo tik tam kad susitikt galetu su maziuku ir paziuretu ar tikrai viskas ok.
Na apie UK ypac politika manau papasakoti mums ten gyvenancios jau
Ir beje pas mus buvo labai daug nestukiu kurios neteko maziuku,man tai buvo sudetingiausias laikas nes vos ne kasdien suzinodavom bloga naujiena.Sunku buvo ir stengiaus net kuri laika nelisti ten
O man siandien jetus kaip bloga

visa diena lovoj, pakilo man skysciu kiekis ant smegenu tai patikekit ka kenciu

o to malonumo jau senokai neturejau,tai siandien jau gersiu vaistus,apskambinau keliems pazystamiems medikams tai sake tikrai nepakenks maziukui,o va jei as nesiimsiu atsargumo priemoniu tai gali man paciai baigtis liudnai ir maziuko tada galiu netekti.
tai nuotaikos siandien baisiai sh....
ok einu ilsetis ir lauksiu kol atves vaistukus. Smagiu pokalbiu