Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

QUOTE(Pumpule @ 2014 10 02, 10:56)
O tu pas koki endokrinologa lankaisi?

lankausi pas dvi, Zabulienę, dėl skydliaukės problemų ir pas Naskauskienę, dėl gestacinio, abi labai super drinks_cheers.gif
o sesės mergaitę tai būtinai ištirkit, ne juokas su vaikų diabetu g.gif aš taip pergyvenu, kad mano mažylė neturėtų įgimto CD doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 02 spalio 2014 - 11:31
Sveikos pilvuziukes smile.gif
Turiu pastebejima skirtumui tarp Nestukiu pasnekesiu ir cia biggrin.gif Maciau miss_candy su Afrodite snekejot, na as irgi komunikabili ir viskas ok, ten gali bendraut ir smagu, bet man nesuvokiama kaip ten visos pasidare po pora nestumu testu sau ramiai sedi ir jauciasi nescios, as neisivaizduoju, net hcg tyrimo daugumoje nesidaro ir mazdaug laukia vziito pas gydytoja kokiai 8 savaitei ar dar veliau,ir jau po NT teigiamu net artimiesiems pasisako doh.gif

va cia turbut ir skiriasi naturalus pastojimas su sunkumais kuriuos pereiname "Nesulaukiancioms gandro" skyrelyje , ir cia jau susitinka visos ziniu prikaupe kalna ir zino kad ne visada taip buna kaip nori… ir viskas labai trapu. O anuose skyreliuose kiek paskaitau jau pirmaji menesi net darbdaviams pasisako be pasimatymo su maziukais,.. na issiliejau as Jums cia savo mintis biggrin.gif Bet susidariau nuomone tokia nestukiu skyrelyje. Na praeis pirmasis trimestras gal supanases mastymas su natur.nestukemis 4u.gif

Visoms pilvuziukems labai labai grazios ir laaaabai sauletos dienos wub.gif cool.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 02, 13:48)
Turiu pastebejima skirtumui tarp Nestukiu pasnekesiu ir cia biggrin.gif Maciau miss_candy su Afrodite snekejot, na as irgi komunikabili ir viskas ok, ten gali bendraut ir smagu, bet man nesuvokiama kaip ten visos pasidare po pora nestumu testu sau ramiai sedi ir jauciasi nescios, as neisivaizduoju, net hcg tyrimo daugumoje nesidaro ir  mazdaug laukia vziito pas gydytoja kokiai 8 savaitei ar dar veliau,ir jau po NT teigiamu net artimiesiems pasisako  doh.gif

va cia turbut ir skiriasi naturalus pastojimas su sunkumais kuriuos pereiname "Nesulaukiancioms gandro" skyrelyje , ir cia jau susitinka visos ziniu prikaupe kalna ir zino kad ne visada taip buna kaip nori… ir viskas labai trapu. O anuose skyreliuose kiek paskaitau jau pirmaji menesi net darbdaviams pasisako be pasimatymo su maziukais,.. na issiliejau as Jums cia savo mintis  biggrin.gif  Bet susidariau nuomone tokia nestukiu skyrelyje. Na praeis pirmasis trimestras gal supanases mastymas su natur.nestukemis  4u.gif

Visoms pilvuziukems labai labai grazios ir laaaabai sauletos dienos  wub.gif  cool.gif  laugh.gif

Sveikutes 4u.gif
EDENIUK,kaip jauties? mirksiukas.gif netrukus juk irgi eisi i susitikima su pilvuko gyventoju wub.gif
pas mus kovinukuose,tai labai daug buvo kurios tylejo ir niekam nesake. Tiesa apie HCG ir jo augima tikrai nedaug kas zino,bet testus pasidariusios visos sedi ir tyli.Nemazai buvo netgi tokiu kurios savo tevams nepasake kas man realiai buvo nelabai suvokiama, juk tevai nera svetimi zmones. As nekaip sutariu atrodo bet ir tai pasakaiu kad einu i pirma echo ir netgi tetis kuris na nerealiai uzsiemes man skambino klausti pamenu na kaip ar viskas gerai ir pan.Nebuvo net minties slepti nuo tevu.
Buvo ir tokiu kurios lakste i echo kas savaite-as irgi tarp ju lotuliukas.gif o va kadangi daug uzsienyje gyvenanciu nestukiu tai ten eina sau kokia tvarka,tik du echo per nestuma doh.gif tai viena kazkur apie 9sav. pasake ligonineje kad jai labai spazmuoja ir nakti patepliojo tik tam kad susitikt galetu su maziuku ir paziuretu ar tikrai viskas ok.
Na apie UK ypac politika manau papasakoti mums ten gyvenancios jau nestuke.gif
Ir beje pas mus buvo labai daug nestukiu kurios neteko maziuku,man tai buvo sudetingiausias laikas nes vos ne kasdien suzinodavom bloga naujiena.Sunku buvo ir stengiaus net kuri laika nelisti ten doh.gif
O man siandien jetus kaip bloga verysad.gif visa diena lovoj, pakilo man skysciu kiekis ant smegenu tai patikekit ka kenciu verysad.gif doh.gif o to malonumo jau senokai neturejau,tai siandien jau gersiu vaistus,apskambinau keliems pazystamiems medikams tai sake tikrai nepakenks maziukui,o va jei as nesiimsiu atsargumo priemoniu tai gali man paciai baigtis liudnai ir maziuko tada galiu netekti.
tai nuotaikos siandien baisiai sh....
ok einu ilsetis ir lauksiu kol atves vaistukus. Smagiu pokalbiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 02 spalio 2014 - 14:26
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 02, 13:25)
Sveikutes 4u.gif
EDENIUK,kaip jauties? mirksiukas.gif netrukus juk irgi eisi i susitikima su pilvuko gyventoju wub.gif
pas mus kovinukuose,tai labai daug buvo kurios tylejo ir niekam nesake. Tiesa apie HCG ir jo augima tikrai nedaug kas zino,bet testus pasidariusios visos sedi ir tyli.Nemazai buvo netgi tokiu kurios savo tevams nepasake kas man realiai buvo nelabai suvokiama, juk tevai nera svetimi zmones. As nekaip sutariu atrodo bet ir tai pasakaiu kad einu i pirma echo ir netgi tetis kuris na nerealiai uzsiemes man skambino klausti pamenu na kaip ar viskas gerai ir pan.Nebuvo net minties slepti nuo tevu.
Buvo ir tokiu kurios lakste i echo kas savaite-as irgi tarp ju lotuliukas.gif o va kadangi daug uzsienyje gyvenanciu nestukiu tai ten eina sau kokia tvarka,tik du echo per nestuma doh.gif tai viena kazkur apie 9sav. pasake ligonineje kad jai labai spazmuoja ir nakti patepliojo tik tam kad susitikt galetu su maziuku ir paziuretu ar tikrai viskas ok.
Na apie UK ypac politika manau papasakoti mums ten gyvenancios jau  nestuke.gif
Ir beje pas mus buvo labai daug nestukiu kurios neteko maziuku,man tai buvo sudetingiausias laikas nes vos ne kasdien suzinodavom bloga naujiena.Sunku buvo ir stengiaus net kuri laika nelisti ten doh.gif
O man siandien jetus kaip bloga verysad.gif visa diena lovoj, pakilo man skysciu kiekis ant smegenu tai patikekit ka kenciu verysad.gif  doh.gif o to malonumo jau senokai neturejau,tai siandien jau gersiu vaistus,apskambinau keliems pazystamiems medikams tai sake tikrai nepakenks maziukui,o va jei as nesiimsiu atsargumo priemoniu tai gali man paciai baigtis liudnai ir maziuko tada galiu netekti.
tai nuotaikos siandien baisiai sh....
ok einu ilsetis ir lauksiu kol atves vaistukus. Smagiu pokalbiu 4u.gif

Nesupyksit gal kad palandžioju...
Afrodite69 laikykis wub.gif Įian gal aš labai jautri - apsižliumbiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 02, 14:25)
Sveikutes 4u.gif
Na apie UK ypac politika manau papasakoti mums ten gyvenancios jau  nestuke.gif

Oje Afrodite kaip liuda kad taip blogai jautiesi sad.gif sad.gif vargsiuke, laikykis… console.gif o kaip tie skysciai prie smegenu blink.gif Negirdejus as tokio dalyko, na tikiuosi greitai gausi vaistukus ir atsargumo priemones pakankamos bus, stipruole laikykis ir savo stipruoliukus saugok soske.gif
O matai man toks vaizdas susidare kad ten jokiu liudnu ziniu nebuna, kad jos ten visos tokios uztikrintos nestumu kad man net nera kol kas bendros kalbos, atrodo kitoms nesuvokiama kad iki 3 men statistika negailestinga ir visos neesam garantuotos.
O zinok savijauta tai zinai dabar viskas dinge pojuciai vis dar biggrin.gif laukiu jau savaitele iki pasimatymo liko tai jau bus smagu smile.gif Bet svarbiauisa kad nieko nebemaudzia nebeskauda nespazmuoja, gal tik kai tuscias skrandis pasidirgina lyg blogumas atsiranda kazkoks hihihi.gif ir piktoka vaikstau lotuliukas.gif

Comma, jautruole wub.gif , zinok traukiny ir Taves vieta laukia biggrin.gif biggrin.gif Greiciau sulauk to antro atsakymo ir seksim Tavo naujienas TR, prasom Kaledinio stebukliuko bigsmile.gif

O Lillita gimdymas jusu tarp Kaledu ir Naujuju wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 02 spalio 2014 - 14:58
QUOTE(Edena @ 2014 10 02, 15:44)
Oje Afrodite kaip liuda kad taip blogai jautiesi sad.gif sad.gif vargsiuke, laikykis… console.gif o kaip tie skysciai prie smegenu  blink.gif  Negirdejus as tokio dalyko, na tikiuosi greitai gausi vaistukus ir atsargumo priemones pakankamos bus, stipruole  laikykis ir savo stipruoliukus saugok  soske.gif

Comma, jautruole wub.gif , zinok traukiny ir Taves vieta laukia  biggrin.gif  biggrin.gif  Greiciau sulauk to antro atsakymo ir seksim Tavo naujienas TR, prasom Kaledinio stebukliuko  bigsmile.gif

Aciu mergaites uz palaikyma ir Comma nereikia verkti viskas bus gerai 4u.gif Pasisaugosiu labiau, pagersiu vaistukus,na pagaliau yra chirurgine intervencija bet viska iskesiu kad maziukui butu gerai.
Edeniuk, pas mane stipruolis o ne stipruoliai lotuliukas.gif
Mano liga vadinasi isorine hidrocefalija, liaudiskai vadina smegenu vandenlige. Man atsirado paauglysteje, greiciausiai po to karto kai alpau ir su galva trenkiausi i bordiura-tada ir samones ilgai neatgavau,man buvo labai stiprus smegenu sutrenkimas ir po kazkur pusantru metu Magnetinio rezonanso deka surado. Siaip taip blogai nebudavo, bet as pati pajausdavau kad man jau dideja matyt kiekis vandenu ir tabletele isgerdavau.O dabar seniai negeriau, sakiau migrena migrena o pasirodo cia paburko smegeniys ir jiems spaudimas ir del to lipu sienom is skausmo. Nieko po kokiu triju dienu bus viskas ok,o blogiausiu atveju yra vistiek isgelbejimas.
Viska galiam iskesti del musu stebukleliu wub.gif
COMMA,linkiu kaledinio stebuklo ir kaledas sutikti su placiom sypsenomis ir dziaugsmu sirdyje wub.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif
Be interneto sedejau ,darbininkai kasdami kabeli nutrauke doh.gif

Afrodite69 -laikykis ,kad tik greiciau pageretu 4u.gif

As bendrauju nestukiu temoj , sunku kartais buna ,bet patyliu ir tiek blush2.gif Tiesiog esu pabuvus abieju barikadu pusej ir puikiai zinau ,kad suprast ar suvokt ka patiriam ilgai nepastodamos ar prarasdamos jau pastojusios tkrai yra neimanoma .

O pasiklausius apie uzsienio nestukiu prieziura ir gimdyma ,tai tikrai kraupstu unsure.gif Nenoreciau ,kad lt medicina pasultu tokiu keliu ...

Del gestacinio maciau kalbejot . Nebutinai kiekvieno nestumo metu jis gali but . Su pirmais nestumais turejau , bet vadavausi tik dieta ,insulino neprireike. O trecias ir sis nestumas kuo puikiausiai apsiejo be GD mirksiukas.gif

Vis dar guliu ,bet suvokiu ,kad jau spalis .. liko ne tiek ir daug thumbup.gif Siandien kurjeris atveze lopsiuka ,savaitgali bandysim sudet wub.gif Ir vaikai jau nekantrauja ,kada gi broliukas gims wub.gif

Visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 02, 15:04)

Edeniuk, pas mane stipruolis o ne stipruoliai lotuliukas.gif

oi atleisk nu man kaip Tavo vyrui dar atrodo kad islys tas antras lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes vis apie tuos skaicius jusu galvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif Laikykitės, rytoj juk bus jau geriau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 02, 15:04)
Viska galiam iskesti del musu stebukleliu wub.gif
COMMA,linkiu kaledinio stebuklo ir kaledas sutikti su placiom sypsenomis ir dziaugsmu sirdyje wub.gif

laikykis, brangioji, tikrai, jau kai tiek iškęsta, atrodo, čia vieni juokai kas liko.. tikiuosi, tau praeis baisieji skausmai, te tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 10 02, 14:44)
O Lillita  gimdymas jusu tarp Kaledu ir Naujuju  wub.gif  bigsmile.gif

aha, sunku patikėt, tik vis galvoju, ar nebus kokios "pachmielingos" seselės ar akušerės po tokių švenčių lotuliukas.gif yra tekę dar Šiauliuose gyvenant patirt, kai operavo mano užpūliavusį pirštą girtas chirurgas doh.gif lotuliukas.gif gerai, kad tik pirštą ax.gif
p.s. prašyčiau kreiptis "tu" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 02 spalio 2014 - 15:56
QUOTE(Lillita @ 2014 10 02, 15:55)
laikykis, brangioji, tikrai, jau kai tiek iškęsta, atrodo, čia vieni juokai kas liko.. tikiuosi, tau praeis baisieji skausmai, te tau  4u.gif
Papildyta:

aha, sunku patikėt, tik vis galvoju, ar nebus kokios "pachmielingos" seselės ar akušerės po tokių švenčių  lotuliukas.gif  yra tekę dar Šiauliuose gyvenant patirt, kai operavo mano užpūliavusį pirštą girtas chirurgas  doh.gif  lotuliukas.gif  gerai, kad tik pirštą  ax.gif
p.s. prašyčiau kreiptis "tu"  4u.gif

oi, gerai, cia iprotis , cia kaip Tino irgi vis pyko kad jus sakau, o as is darbo kazkaip ipratus jus jus i visus kreiptis darbe blush2.gif biggrin.gif
Ok valdysiiuosi ir visada "tu" dabar sakysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 02, 11:48)
Turiu pastebejima skirtumui tarp Nestukiu pasnekesiu ir cia biggrin.gif Maciau miss_candy su Afrodite snekejot, na as irgi komunikabili ir viskas ok, ten gali bendraut ir smagu, bet man nesuvokiama kaip ten visos pasidare po pora nestumu testu sau ramiai sedi ir jauciasi nescios, as neisivaizduoju, net hcg tyrimo daugumoje nesidaro ir  mazdaug laukia vziito pas gydytoja kokiai 8 savaitei ar dar veliau,ir jau po NT teigiamu net artimiesiems pasisako  doh.gif

va cia turbut ir skiriasi naturalus pastojimas su sunkumais kuriuos pereiname "Nesulaukiancioms gandro" skyrelyje , ir cia jau susitinka visos ziniu prikaupe kalna ir zino kad ne visada taip buna kaip nori… ir viskas labai trapu. O anuose skyreliuose kiek paskaitau jau pirmaji menesi net darbdaviams pasisako be pasimatymo su maziukais,.. na issiliejau as Jums cia savo mintis  biggrin.gif  Bet susidariau nuomone tokia nestukiu skyrelyje. Na praeis pirmasis trimestras gal supanases mastymas su natur.nestukemis  4u.gif

As jauciuosi, kaip normali nestuke biggrin.gif UK niekas HCG nedaro, tik NT teko apsiriboti ir echo 7 savaite, o pas akusere eisiu tik kita savaite pirma karta smile.gif Kadangi as LT nesciuju prieziuros nesu patyrus, tai man viskas normaliai atrodo rolleyes.gif ir darbdaviai is karto zinojo, kad nescia smile.gif be to ryt einu i darbo pokalbi, lapkriti kraustomes i kita miesta - zodziu, man nestumas normali busena biggrin.gif aisku, prisiziuriu save, nesitampau, namie nieko nedarau, miegu daug, valgau skaniai, bet visa kita - kaip po senovei smile.gif
Atsakyti