Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 30, 17:42)
Su saunia TA;)

Dabar gulinek ir penek mazuliukus  mirksiukas.gif

As si menesi stebuklingai 3kg priaugau  blink.gif  ne nezinau kaip sugebejau...
Mano lapkritinukes byret pradejo ,jetus kaip faina  wub.gif  O as galiorkoj eilej  lotuliukas.gif  doh.gif

Aha, as ilendu karts nuo karto i lapkritinukus, nes panasu, kad maniskiai irgi gims lapkriti, nedatrauksim iki gruodzio net super optimistinem prognozem lotuliukas.gif
Juda ten pas jus, juda, smagu labai pasidziaugt maziukais wub.gif laukiu kada Fifuxe subyres, mes is dvynukiu abidvi, tai ji pirma turetu but 4u.gif
O tu, Yggdrasil, lauk savo eilutes ir neskubek, viskam savas laikas, nebe daug liko wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 10 30, 18:55)
Aha, as ilendu karts nuo karto i lapkritinukus, nes panasu, kad maniskiai irgi gims lapkriti, nedatrauksim iki gruodzio net super optimistinem prognozem  lotuliukas.gif
Juda ten pas jus, juda, smagu labai pasidziaugt maziukais  wub.gif  laukiu kada Fifuxe subyres, mes is dvynukiu abidvi, tai ji pirma turetu but  4u.gif
O tu, Yggdrasil, lauk savo eilutes ir neskubek, viskam savas laikas, nebe daug liko  wub.gif  4u.gif

Laukiu laukiu ,nebyru mirksiukas.gif O fifuxe saunuole , jau praktiskai lapkricio sulauke wub.gif

Labiausiai remuo mane kankina doh.gif Vakarais zalia bunu ... vyras didelem akim ziuri , sake atrodau kaip heroje is saulelydzio kai laukesi lotuliukas.gif Kur mano skrandis ,dabar maziaus galvyte isitaisius .. tai istisai pykina ir rugstys kyla ... bet tikrai tempiu is paskutiniuju lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Yggdrasil,2014 10 31, 00:26]
Laukiu laukiu ,nebyru mirksiukas.gif O fifuxe saunuole , jau praktiskai lapkricio sulauke wub.gif

Labiausiai remuo mane kankina doh.gif Vakarais zalia bunu ... vyras didelem akim ziuri , sake atrodau kaip heroje is saulelydzio kai laukesi lotuliukas.gif Kur mano skrandis ,dabar maziaus galvyte isitaisius .. tai istisai pykina ir rugstys kyla ... bet tikrai tempiu is paskutiniuju lotuliukas.gif
[/quman ir rėmuo nuolatinis palydovas,tj be rennie neapseiciau,puse tabletikes suciulpiu ir nuima viska,negaliu patikėt jau greit susitiksime savo mažylius,mažyles,34saw buvau apžiūroje tj jau galvutė apačioje,ir swere 2660g man atrodo negali tiek swerti tas mano pilvukas ne per didžiausias,kur ji ten telpa blush2.gif jaučiat kartais gimdos susitraukimus?aš kartais pajauciu,bet galvoju taip turi buti,ir kas dar yra viduriukus yra paleidęs y diena po kelis kart lakstau....y wc blush2.gif Kazį kodėl?,sėkmės visom 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaitės smile.gif

Noriu patarimo, mane vis dažniau pradeda varginti tachikardija, o spaudimas žemas doh.gif Vaistų jokių negaliu gerti (nes numuš dar labiau AKS) ir nelabai jų yra verysad.gif
Gal kas su šia problema susidūrėte?
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2014 10 31, 09:41)
Labas mergaitės  smile.gif
Noriu patarimo, mane vis dažniau pradeda varginti tachikardija,  o spaudimas žemas  doh.gif  Vaistų jokių negaliu gerti (nes numuš dar labiau AKS) ir nelabai jų yra  verysad.gif 

Man gudobeliu tinktura buvo gyd israsius ,padejo mirksiukas.gif Dabar irgi karts nuo karto isgeriu . Spaudimas ir mano labai zemas ,kava gelbejuos .
Atsakyti
mergaites 4u.gif , kurios po ivf, jums leidzia pacioms gimdyti ar laukia planinis cp?
Atsakyti
QUOTE(JoTija @ 2014 10 31, 10:41)
mergaites 4u.gif , kurios po ivf, jums leidzia pacioms gimdyti ar laukia planinis cp?

Sveika,
Ar pastoji naturaliai ar ivf deka gimdymas priklausys tik nuo tavo,lialiuko ir bendros bukles 4u.gif As po Ivf dvynukus tuoj turesiu ir gimdyt paciai leidzia,nebent extra kas nutiktu, tfu tfu tfu!
Sekmes 4u.gif

Yggdrasil,Kyka po 4u.gif uz remeni 4u.gif
Nelabai kuo pagelbet galiu,nes neturejau sio "dziaugsmo"... Nebedaug liko,istempsit thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuku: 31 spalio 2014 - 10:31
QUOTE(Ambrela @ 2014 10 31, 09:41)
Labas mergaitės  smile.gif
Noriu patarimo, mane vis dažniau pradeda varginti tachikardija,  o spaudimas žemas  doh.gif  Vaistų jokių negaliu gerti (nes numuš dar labiau AKS) ir nelabai jų yra  verysad.gif 

man irgi kartais pradeda širdis kalt, pulsas dažnas, o spaudimas prie žemesnių. tai kai magnio (diasporal) pageriu, praeina.

nieks nesakė, kad laukia CP, kaip suprantu, teks bandyt gimdyt net ir du. mūsų komplikuotas tik pastojimas, o nėštumas ir gimdymas toks pat, kaip ir normaliai pastojančių mirksiukas.gif
Atsakyti

Po pirmo ivf pati pagimdziau .Dabar neaisku kaip bus ,nes sedi princas mano doh.gif
Atsakyti
as taip pat gimdziau abu naturaliai, abu gime labai greitai,kad net epiduro neprireike, idomu ar tik trecia karta neatsiimsiu uz praejus lengvus gimdymus su kaupu biggrin.gif kaip bus taip ,svarbu vaikutis sveikas butu wub.gif
as kiekviena diena su baime laukiu ryto,nes labai bijau pykinimu,ne kai su antruoju laukiausi tai nenoriu prisiminti kaip blogai buvo:(
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2014 10 31, 14:08)
as taip pat gimdziau abu naturaliai, abu gime labai greitai,kad net epiduro neprireike, idomu ar tik trecia karta neatsiimsiu uz praejus lengvus gimdymus su kaupu biggrin.gif  kaip bus taip ,svarbu vaikutis sveikas butu wub.gif
as kiekviena diena su baime laukiu ryto,nes labai bijau pykinimu,ne kai su antruoju laukiausi tai nenoriu prisiminti kaip blogai buvo:(

Vilte ,o gal si karta visai nepykins mirksiukas.gif Su pirmuoju iki 5 men wc gyvenau , o dabartiniu nestumu tik keliskart teko ... aisku pykint pykino ,bet ne taip baisiai smile.gif

Vat as ir buvau rami ..baika cia ,juk gimdziau ir dar pagimdysiu lotuliukas.gif o paskutinis princas cirkus krecia doh.gif
Atsakyti
Yggdrasil o sedi pas maziukas?neapsisukes dar?
Atsakyti