Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

QUOTE(vilte-kns @ 2014 10 31, 16:45)
Yggdrasil o sedi pas maziukas?neapsisukes dar?

Sedi ,jau du menesiai tokioj padety ir nesiruosia suktis ...treciadieni guldo,bandys apsukt unsure.gif Jau kaip ir apsisprendus buvau ,dabar vel panikuoju ...prigasdino cia mane su tais sukimais doh.gif galvoju gal cp daryt ir nerizikuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 31, 15:51)
Sedi ,jau du menesiai tokioj padety ir nesiruosia suktis ...treciadieni guldo,bandys apsukt  unsure.gif  Jau kaip ir apsisprendus buvau ,dabar vel panikuoju ...prigasdino cia mane su tais sukimais doh.gif  galvoju gal cp daryt ir nerizikuot g.gif

oi uzsispyrelis:)
mano draugei bande daryti ta apsukima,bet nepavyko,neapsuko,pasidare labai bloga,galva pradejo suktis,tikriausiai ten sujudino kazka tokio ir galiausiai padare cp.,bet gal dar pats apsisuks?ar jau nebeimanoma?
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2014 10 31, 16:59)
oi uzsispyrelis:)
mano draugei bande daryti ta apsukima,bet nepavyko,neapsuko,pasidare labai bloga,galva pradejo suktis,tikriausiai ten sujudino kazka tokio ir galiausiai padare cp.,bet gal dar pats apsisuks?ar jau nebeimanoma?

Stebuklu buna aisku,bet kazin ar apsisuks ... Plius pagal ivf ir echo mano nestumas dar savaite didesnis gaunasi ,tai labai mazai tikimybes ,kad apsigalvos bernuzelis .
Atsakyti
aisku smile.gif na bet gal ta procedura tau pavyks ir galesi gimdyti natur, bet jai visgi prireiktu cp tai tikrai nebus pasaulio pabaiga,svarbu maziukas ir mamyte sveiki ir laimingi kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 31, 16:51)
Sedi ,jau du menesiai tokioj padety ir nesiruosia suktis ...treciadieni guldo,bandys apsukt  unsure.gif  Jau kaip ir apsisprendus buvau ,dabar vel panikuoju ...prigasdino cia mane su tais sukimais doh.gif  galvoju gal cp daryt ir nerizikuot g.gif

Nenusiteik, kad nepavyks. As kai gulejau pries gimdyma klinikose, pagulde mergaiciuke po termino su sedynine pirmeiga, na ir puikiausiai per kelis min apverte, tai ji pati pasigimde dar po keliu dienu. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2014 10 31, 17:31)
aisku smile.gif  na bet gal ta procedura tau pavyks ir galesi gimdyti natur, bet jai visgi prireiktu cp tai tikrai nebus pasaulio pabaiga,svarbu maziukas ir mamyte sveiki ir laimingi kartu  wub.gif

Svarbu vaikeliui nepakenktu ,to labiausiai bijau unsure.gif O kokiu budu gimdyt tai jau maziausiai rupi ...

QUOTE(Ingbri @ 2014 10 31, 17:34)
Nenusiteik, kad nepavyks. As kai gulejau pries gimdyma klinikose, pagulde mergaiciuke po termino su sedynine pirmeiga, na ir puikiausiai per kelis min apverte, tai ji pati pasigimde dar po keliu dienu. Sekmes  smile.gif

Labai tikiuosi ,kad viskas susitvarkys ir zuikis sveikas gims 4u.gif
Atsakyti
As tai va po pasimatymo su maziuku. Kaip ir gydytojos teigimu viskas labai gerai, labai sauniai pozavo, daug graziu nuotraukeliu pridare. Vel mate berniuka, tai panasu, kad dazysiuos melynai smile.gif tik aiskh dar issiprasiau siuntima pas genetika, eisiu treciadieni, bus galutinai aisku smile.gif tik man neramu kazkaip, prisikaiciau visko, kad taip skiriasi nestumas, kad taip stipriai pykino, net ir dabar kartais uzeina, o su pirmu nestumu viskas pasibaige apie 12 savaite, dar gydytoja pasake, kad vaikutis atitinka 16.5 savaitciu, tai savaite maziau, nors pries dvi savaites kai ziurejo santariskese, viskas buvo ciki, nejau taip galejo suleteti augimas smarkiai, gal blogai pamatavo, tikiuosi taip labai. Tai kazkaip noriu pas genetike, kad nuramintu, pasakytu, kad tikrai viskas ok ir as issigalvoju, nes viska lyginu su pirmu nestumu ir viskas visai kitaip: tail nepykino, dydis niekada neatsiliko, sirdeles plakimas greitesnis, vaikutis ramesnis daug. Na bet pasakykit, kad cia tik nesciosios paranoja ir tiek.

Ydrasill - pas tave visi berniukai, ane? Ir nestumai panasus buvo? Pykino panasiai ir net maziau?
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 10 31, 17:48)
As tai va po pasimatymo su maziuku. Kaip ir gydytojos teigimu viskas labai gerai, labai sauniai pozavo, daug graziu nuotraukeliu pridare. Vel mate berniuka, tai panasu, kad dazysiuos melynai smile.gif tik aiskh dar issiprasiau siuntima pas genetika, eisiu treciadieni, bus galutinai aisku smile.gif

Ydrasill - pas tave visi berniukai, ane? Ir nestumai panasus buvo? Pykino panasiai ir net maziau?

Taip visi keturi berniukai lotuliukas.gif Nestumai irgi visi skirtingi . Su pirmu labiausiai pykino ,net iki 5men istisai vemiau doh.gif Su antru tik sleikstuliukas silpnas buvo ...visi mergaite prognozavo lotuliukas.gif Su treciu tik kelis kart vemiau ,bet rugstys kankino. Supratau ,kad vienodo nestumo nebuna ,kaskart vistiek viskas nauja ir kitaip lotuliukas.gif

Su gera TA 4u.gif O del genetiko -gerai ,kad nueisi ,ramiau bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yggdrasil: 31 spalio 2014 - 16:57
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 31, 16:54)
Taip visi keturi berniukai  lotuliukas.gif  Nestumai irgi visi skirtingi . Su pirmu labiausiai pykino ,net iki 5men istisai vemiau  doh.gif  Su antru tik sleikstuliukas silpnas buvo ...visi mergaite prognozavo  lotuliukas.gif  Su treciu tik kelis kart vemiau ,bet rugstys kankino. Supratau ,kad vienodo nestumo nebuna ,kaskart vistiek viskas nauja ir kitaip  lotuliukas.gif
Su gera TA  4u.gif  O del genetiko -gerai ,kad nueisi ,ramiau bus  4u.gif

net keturi? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dabar ketvirtas ar penktas? MEDALIS TAU didelis didelis! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ar labai sunku tiek auginti?man taip nerealiai dideles seimos,as pati noriu 4 , bet vyras tik 3 sad.gif o skirtumai amziaus mazas ?ar visi draugauja , bendrauja, nes maniskiai tai pesasi,labai bijau,kad ir ateity nusimato tas pats ,jauciu ,kad ir pas mus vyrai karaliaus , o as viena tarp ju busu pagerbta:))))

pumpule,pamenu tave:) sveikinu su gera TA ,neprisigalvok,bus viskas gerai,tikriausiai blogai pamatavo,tikrai neprisigalvok!
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2014 11 01, 12:59)
net keturi? thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dabar ketvirtas ar penktas? MEDALIS TAU didelis didelis! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ar labai sunku tiek auginti?man taip nerealiai dideles seimos,as pati noriu 4 , bet vyras tik 3 sad.gif o skirtumai amziaus mazas ?ar visi draugauja , bendrauja, nes maniskiai tai pesasi,labai bijau,kad ir ateity nusimato tas pats ,jauciu ,kad ir pas mus vyrai karaliaus , o as viena tarp ju busu pagerbta:))))
pumpule,pamenu tave:) sveikinu su gera TA ,neprisigalvok,bus viskas gerai,tikriausiai blogai pamatavo,tikrai neprisigalvok!

Dabar ketvirto laukiu ax.gif

17 vyriausiam ziema sueis lotuliukas.gif , antram -jau keturiolika, treciam -trys lotuliukas.gif
Visad apie keturis svajojom ,tik uztrukom labai ilgai ... Man nerealu didele seima wub.gif neisivaizduoju saves su vienu vaiku blush2.gif
Visi labai gerai sutaria ,aisku buvo tarp didziuju pestyniu ,bet tai normalu . Dabar ir tarp mazuju toks pats amziaus skirtumas gausis.
Atsakyti
Sveikos visos, as vis tyliai jus skaitau ir nieko neparasau, kad nelabai yra ka ir rasyt dar, neakaitant to kad labai storejo greitai. Va 17,5 sav., o as +8 kg, valgiau as visada daug, bet nelabai uzsilikdavo manyje, o dabar matyt viska kaupia organizmas.Tame tarpe ir vandeni kurio nuo pat pradziu isgeriu 2-3 litrus. Ir nei aktyvus stovimas darbas(tiksliau vaikstomas) nei sportas nepadeda.Jauciuosi puikiai ir nuolat alkanai.Matyt visgi reikes valgiarasti koreguot kad nesprogciau. Ir dantenos labai kraujuot pradejo kaip ir priklauso.Ar naudojat kokia pasta tam specialia? Dar labai labai laukiu judesiuku, bet kol kas nejauciu.Kada jus pajautet pirmuosius?
Atsakyti
QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 11 01, 17:02)
Sveikos visos, as vis tyliai jus skaitau ir nieko neparasau, kad nelabai yra ka ir rasyt dar, neakaitant to kad labai storejo greitai. Va 17,5 sav., o as +8 kg, valgiau as visada daug, bet nelabai uzsilikdavo manyje, o dabar matyt viska kaupia organizmas.Tame tarpe ir vandeni kurio nuo pat pradziu isgeriu 2-3 litrus. Ir nei aktyvus stovimas darbas(tiksliau vaikstomas) nei sportas nepadeda.Jauciuosi puikiai ir nuolat alkanai.Matyt visgi reikes valgiarasti koreguot kad nesprogciau. Ir dantenos labai kraujuot pradejo kaip ir priklauso.Ar naudojat kokia pasta tam specialia? Dar labai labai laukiu judesiuku, bet kol kas nejauciu.Kada jus pajautet pirmuosius?

Sveikute ,junkis drasiai 4u.gif

O judesiuku tuoj sulauksi manau mirksiukas.gif
Atsakyti