QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 11 01, 16:02)
Sveikos visos, as vis tyliai jus skaitau ir nieko neparasau, kad nelabai yra ka ir rasyt dar, neakaitant to kad labai storejo greitai. Va 17,5 sav., o as +8 kg, valgiau as visada daug, bet nelabai uzsilikdavo manyje, o dabar matyt viska kaupia organizmas.Tame tarpe ir vandeni kurio nuo pat pradziu isgeriu 2-3 litrus. Ir nei aktyvus stovimas darbas(tiksliau vaikstomas) nei sportas nepadeda.Jauciuosi puikiai ir nuolat alkanai.Matyt visgi reikes valgiarasti koreguot kad nesprogciau. Ir dantenos labai kraujuot pradejo kaip ir priklauso.Ar naudojat kokia pasta tam specialia? Dar labai labai laukiu judesiuku, bet kol kas nejauciu.Kada jus pajautet pirmuosius?
sveika prisijungus

man taip pat su abiem nestumais labai labai kraujuodavo dantenos,nepadedavo ir pats minksciausias dantu sepetukas, o dantu pastos spec .irgi nera,baigsis kraujavimas su lyg ta diena kai pagimdysi:) man dar nekraujuoja,o gal si karta ir nekraujuos:)
o man prasidejo jau nuotaiku kaitos,va sito nestume ir negaliu pakesti

gal galit atsiusti prisijungimus nestukiu albumelio,noriu ir as pasirodyti:), susipazinti:)