Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 11 01, 16:02)
Sveikos visos, as vis tyliai jus skaitau ir nieko neparasau, kad nelabai yra ka ir rasyt dar, neakaitant to kad labai storejo greitai. Va 17,5 sav., o as +8 kg, valgiau as visada daug, bet nelabai uzsilikdavo manyje, o dabar matyt viska kaupia organizmas.Tame tarpe ir vandeni kurio nuo pat pradziu isgeriu 2-3 litrus. Ir nei aktyvus stovimas darbas(tiksliau vaikstomas) nei sportas nepadeda.Jauciuosi puikiai ir nuolat alkanai.Matyt visgi reikes valgiarasti koreguot kad nesprogciau. Ir dantenos labai kraujuot pradejo kaip ir priklauso.Ar naudojat kokia pasta tam specialia? Dar labai labai laukiu judesiuku, bet kol kas nejauciu.Kada jus pajautet pirmuosius?

sveika prisijungus 4u.gif
man taip pat su abiem nestumais labai labai kraujuodavo dantenos,nepadedavo ir pats minksciausias dantu sepetukas, o dantu pastos spec .irgi nera,baigsis kraujavimas su lyg ta diena kai pagimdysi:) man dar nekraujuoja,o gal si karta ir nekraujuos:)
o man prasidejo jau nuotaiku kaitos,va sito nestume ir negaliu pakesti doh.gif

gal galit atsiusti prisijungimus nestukiu albumelio,noriu ir as pasirodyti:), susipazinti:)
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2014 11 02, 01:35)
gal galit atsiusti prisijungimus nestukiu albumelio,noriu ir as pasirodyti:), susipazinti:)

Issiunciau i az prisijungima mirksiukas.gif

Myliuku - labai grazios nuotraukytes tavo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yggdrasil: 02 lapkričio 2014 - 03:17
Ir dantenos labai kraujuot pradejo kaip ir priklauso.Ar naudojat kokia pasta tam specialia?

rekomenduoju šitą pastą, tik būtent šitą, nes jos sudėtyje yra Chlorhexidine, kuris yra antiseptikas ir veikia priešuždegimiškai. man ši pasta padėjo, kai kelis metus bandžiau tai tą, tai aną, nepadėjo niekas. tik naudoti reikia reguliariai, ir man nustojo kraujuoti sunaudojus beveik visą tūbelę, taip buvo viskas užleista..
4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos, as vis tyliai jus skaitau ir nieko neparasau, kad nelabai yra ka ir rasyt dar, neakaitant to kad labai storejo greitai. Va 17,5 sav., o as +8 kg, valgiau as visada daug, bet nelabai uzsilikdavo manyje, o dabar matyt viska kaupia organizmas.Tame tarpe ir vandeni kurio nuo pat pradziu isgeriu 2-3 litrus. Ir nei aktyvus stovimas darbas(tiksliau vaikstomas) nei sportas nepadeda.Jauciuosi puikiai ir nuolat alkanai.Matyt visgi reikes valgiarasti koreguot kad nesprogciau. Ir dantenos labai kraujuot pradejo kaip ir priklauso.Ar naudojat kokia pasta tam specialia? Dar labai labai laukiu judesiuku, bet kol kas nejauciu.Kada jus pajautet pirmuosius?

Sveika prisijungus! As pakauciau 17 savaiciu, pirma nestuma net keliom dienom anksciau. Gal tu jauti, tik dar galvoji kad ne judesiukai? Nes tokie lengvi bum bum buna pilvo pacioje apacioje, ypatingai pasijaucia vakare, pries miega.. Aisku dar labai priklauso kurioje puseje yra placenta, nuo moters svorio ir pan, bet pirmam nestumui turbut apie 20 savaiciu buna tas viduriukas.
Dantenos ir pas mane kraujuoja, bet ne visada.. O gal tu koki aspirina dar geri? Ar krauja skystinancius? Pirma nestuma naudojau aspirina, tai daug labiau kraujavo. Dar gali pabandyti pagerti askorutino rugsti, gal pades, o tikrai nepakenks.
Atsakyti

Ne nemanau kad jauciu, manau kad mano dideliam pilve yra didelis baseinas ir mazas zmogeliukas ten sau plaukioja daug vietos turedamas. Nes as vis laukiu ir kiekviena krebzdesiuka pilve jau skaiciuoju kaip judesiuka o tada tik pffff ir oras iseina wink.gif.Vakar isgeriau arbatos karstos atsigulus ir laukiau bet nea, tinginys.
krauja skystinanciu jokiu negeriu, nepergyvenu as labai del tu dantenu, tik galvoju ar reikia cia kokiu atsargumo priemoniu imtis ar nebutina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudesyspraeis: 02 lapkričio 2014 - 15:30
2 menesiai... kaip baiges mano gyvenimas lotuliukas.gif vaikas visa mano laika pasiima doh.gif bet niekaip negaliu atsiziuret ir atbuciuot, o ypac kai mazylis sypsos iki ausu kai buciuoju wub.gif

labai smagu ilindus rasti tiek nauju pilvuziu nestuke.gif imeciau leliaus foto, jusu pasismalsavau, visos tokios grazios 4u.gif jau turbut ir atsisveikinsiu cia, ba nieko nespeju, susitiksim (gal blink.gif doh.gif ) pas mamytes mirksiukas.gif

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 10 01, 15:01)
50 pilku atspalviu  blush2.gif jau antra knyga ipusejau  lotuliukas.gif gyd.keltis neleidzia ,mezgimas atsibodo ...tai dabar knygas ryju.

as irgi dekretinese prarijau visas tris dalis - drauge gal pries gerus metus pirma dali padovanojo, bet vis kazkaip as ja atidedavau. nu ka, pabaigiau sestadieni, o taaaaaaip staigiai tesinio reikejo, net is neto parsisiuntus skaiciau, nes parden tingejau lotuliukas.gif

QUOTE(Pumpule @ 2014 10 02, 20:32)
Na maziai tavo dideli, tai gal ne viskas taip ir baisu, dar pagulinesi ir dar paaugs. Jo myliuku su vyru geriau nereikia, nes sperma ne tik minkstina kakleli, bet ir siaip ten ji kazkaip veikia.

as ant SB kai uzsokau blush2.gif tai gimdymas sekancia diena prasidejo (17 dienu anksciau) mirksiukas.gif

QUOTE(miss_candy @ 2014 10 10, 14:08)
Merginos, kada pirkot nesciuju kelnes?  4u.gif

jei tau normalios nepatogu tai pirk wink.gif as per visa nestuma taip ir nenusipirkau jokio nestuke.gif rubo, tik 5 kg priaugau, tai nelabai galiu patart. i linines kelnes tilpau iki pat pabaigos, bet patogiausia buvo leggings thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gufetta @ 2014 11 02, 23:10)
2 menesiai... kaip baiges mano gyvenimas  lotuliukas.gif vaikas visa mano laika pasiima  doh.gif  bet niekaip negaliu atsiziuret ir atbuciuot, o ypac kai mazylis sypsos iki ausu kai buciuoju  wub.gif

labai smagu ilindus rasti tiek nauju pilvuziu  nestuke.gif imeciau leliaus foto...

Gufetta- smagu ,kad parasei 4u.gif Fainuolis princas tavo wub.gif Seimyna kokia besisypsanti wub.gif Smagu ziuret ! Aukit ,didekit ,susitiksim mamyciu temutej kada mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
atsiprasau,ka dar nuotrauku neikeliau,bet susirgo mano abu maziukai bronchitu tai neturiu kada ,net pietu nemiega, pazadu iskarto ikelti kada pasijus geriau mano meiles. saugokites virusu ir jus nestukes. idomu ar as galiu apsikresti nuo savo vaiku bronchitu?
Atsakyti
Kokios gražios visos nuotraukos wub.gif Myliuku wub.gif Gufettos šeima kokia smagi smile.gif O jau Yggdrasil kokia stilinga mamytė smile.gif
Gražaus storėjimo ir išsilukštenimo visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2014 11 03, 16:42)
sveikutes 4u.gif
atsiprasau,ka dar nuotrauku neikeliau,bet susirgo mano abu maziukai bronchitu tai neturiu kada ,net pietu nemiega, pazadu iskarto ikelti kada pasijus geriau mano meiles. saugokites virusu ir jus nestukes. idomu ar as galiu apsikresti nuo savo vaiku bronchitu?

Vilte ,svarbiausia sveikit mirksiukas.gif Palauksim .

QUOTE(Natalija_V @ 2014 11 03, 17:10)
Kokios gražios visos nuotraukos  wub.gif Myliuku  wub.gif  Gufettos šeima kokia smagi smile.gif O jau Yggdrasil kokia stilinga mamytė smile.gif 
Gražaus storėjimo ir išsilukštenimo visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Natalija ,smagu ,kad uzsuki thumbup.gif Kaip princese auga ??
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 11 03, 16:55)

Natalija ,smagu ,kad uzsuki  thumbup.gif  Kaip princese auga ??

Auga sparčiai, daug valgo ir mažai miega. Žodžiu, absoliuti laimė ir chroniškas miego trūkumas lotuliukas.gif Mano bicepsai irgi auga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 11 02, 15:29)
Ne nemanau kad jauciu, manau kad mano dideliam pilve yra didelis baseinas ir mazas zmogeliukas ten sau plaukioja daug vietos turedamas. Nes as vis laukiu ir kiekviena krebzdesiuka pilve jau skaiciuoju kaip judesiuka o tada tik pffff ir oras iseina wink.gif.Vakar isgeriau arbatos karstos atsigulus ir laukiau bet nea, tinginys.
krauja skystinanciu jokiu negeriu, nepergyvenu as labai del tu dantenu, tik galvoju ar reikia cia kokiu atsargumo priemoniu imtis ar nebutina

nepergyvenk, aš tik 20 sav. pirmą kartą pajutau, ir tai vos vos.. pas mane tvirtinosi priekinėje gimdos sienoje, tai sakė dėl to, nors aš manau, kol per mano lašiakus prisibeldė vargšiukė hihihi.gif

dantenos jautrios ir patinusios buvo pradžioje, vėliau praėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 03 lapkričio 2014 - 17:08