Sveikutės
. Mergaitės, gal kuri prisimenate, kaip vadinasi senosios animacijos filmukas apie berniuką, kuris namuose kaip angeliukas, o kieme rūko, krečia šunybes ir pan. O murzilka fotografavo ir mamai nuotraukas atsiuntė?

QUOTE(ninkute @ 2014 09 10, 16:21)
Sąsiuviniuose vertinu komentarais ir štampukais, o pasiekimų knygelėse dar klijuoju ir lipdukus.
O kur perkate tuos štampukus? Šiandien aplaksčiau visas raštines prekes, niekas neturėjo ir neturi... Visi siūlo tuos paveiksliukus su skylamušiu..

Papildyta:
QUOTE(burzgalai @ 2014 09 10, 16:35)
mes kelio mokytojos susitariam, darom bendra uzsakyma, kad butu pasto islaidos mazesnes ir perkam lipdukus is cia http://www.visiplakatai.lt/LIPDUKAI/
Klijuojam i pasiekimu knygele, sasiuvinius. kartais su komentaru, kartais be.
Klijuojam i pasiekimu knygele, sasiuvinius. kartais su komentaru, kartais be.
Vat ir aš jau kelintą kartą vis lendu į tą puslapį ir vis gundausi užsisakyti

QUOTE(smilga1972 @ 2014 09 10, 17:52)
Sveikutės
. Mergaitės, gal kuri prisimenate, kaip vadinasi senosios animacijos filmukas apie berniuką, kuris namuose kaip angeliukas, o kieme rūko, krečia šunybes ir pan. O murzilka fotografavo ir mamai nuotraukas atsiuntė?

Ar šitas? tik čia rusų kalba.
https://www.youtube....h?v=-7Wq5Vqc8Mo
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2014 09 10, 18:20)
Vadinasi Murzilkos nuotykiai.
QUOTE(Iruciukass @ 2014 09 10, 18:23)
Ar šitas? tik čia rusų kalba.
Papildyta:
Papildyta:
Taip, šitas, tik ieškosiu lietuviškai

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 09 10, 14:27)
Merginos, aplaksčiau šiandien visą miestą, niekur nerandu kokių štampukų ar lipdukų mokinių įvertinimui
Gal žinote, kur galėčiau kažką panašaus rasti? Kaip jūs įvertinate savo mokinius? Tik komentarais ar kokių lipdukų įklijuojat? 

Esu pirkusi Klaipėdoj "Dizaino centre", kanceliarinių prekių parduotuvėj (seniau buvo netoli "Pasažo"). Kad tų antpaudėlių visur būna. Va sunkiau su itin mažiukais antpaudėliais, kur tilptų į vieną matermatikos langelį, bet ir tai lyg ir "Jūrinėj Šarkoj" buvau pirkusi automatinius pieštukus su kitame gale antspaudėliais.
Lipdukus mažiukus pigiai kartu su kolegėmis užsisakom per "Visi plakatai"
QUOTE(smilga1972 @ 2014 09 10, 18:29)
Jei pavyks rasti lietuviškai, pasidalink nuoroda. Ir aš norėčiau...
Štampukus turiu dar iš senų metų, tai jiems gal kokie 4 metai, bet laiko puikiausiai, Esu pirkusi Panevėžyje, buvusioje bazėje. Pernai pirkau knygyne flomasterius- štampukus, tai jie tilptų ir į matematikos langelį. Ten yra berods 5 štampukai: saulutė, pėdutės, širdutė ir t.t. Lipdukų yra viuose prekybos centruose, aš už pagyrimus klijuoju įvairius lipdukus: ir su meškiukais, su žuvytėmis, gėlytėmis ir t.t.
Sveikos
Aš esu pirkusi šypsenėles štampukus "Norfoj". Trys štampukai- linksma, tiesi ir liūdna šypsenėlės su pagalvėlėm. Padažai ir štampuoji.
Iš senų laaabai senų laikų turiu ir aš. Tiems štampukams gal 14 metų, bet veikia super, dar ir dabar panaudoju

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 09 10, 18:18)
O kur perkate tuos štampukus? Šiandien aplaksčiau visas raštines prekes, niekas neturėjo ir neturi... Visi siūlo tuos paveiksliukus su skylamušiu.. 

Aš esu pirkusi šypsenėles štampukus "Norfoj". Trys štampukai- linksma, tiesi ir liūdna šypsenėlės su pagalvėlėm. Padažai ir štampuoji.
QUOTE(ninkute @ 2014 09 10, 19:17)
Štampukus turiu dar iš senų metų, tai jiems gal kokie 4 metai, bet laiko puikiausiai, Esu pirkusi Panevėžyje, buvusioje bazėje. Pernai pirkau knygyne flomasterius- štampukus, tai jie tilptų ir į matematikos langelį. Ten yra berods 5 štampukai: saulutė, pėdutės, širdutė ir t.t. Lipdukų yra viuose prekybos centruose, aš už pagyrimus klijuoju įvairius lipdukus: ir su meškiukais, su žuvytėmis, gėlytėmis ir t.t.
Iš senų laaabai senų laikų turiu ir aš. Tiems štampukams gal 14 metų, bet veikia super, dar ir dabar panaudoju

Mergaitės gal dar galite pasidalinti pirmokų krikštynų scenarijais. Reikia pradėt ruoštis, bet minčių pakol kas galva tuščia.
QUOTE(ninkute @ 2014 09 10, 20:01)
Mergaitės gal dar galite pasidalinti pirmokų krikštynų scenarijais. Reikia pradėt ruoštis, bet minčių pakol kas galva tuščia.
Pas mus tokios šventės nebūna

Niekur neradau filmuko

Labas vakarėlis,
Mergaitės norėjau paklausti, kaip jūs trečioje klasėje taisote diktantus? Tai yra kaip vaikai paskui taiso savo klaidas?
Papildyta:
Kažkada esu pirkusi Norfoje- tai man tarnavo dvejus metus. Nepatiko ma Kaip štampuką naudoju nuo Kinder šokoladinio kiaušinio. Jie tai atsparūs
n. O šypsenėles, veidukus esu atsisiuntusi iš šio tinklalapio. Jų ten daug ir neperbrangiausiai. Tik reikia panaršyti tame tinklalapyje, nepamenu dabar kurioj srity, bet įvedus angliškai lipdukai- išmeta. Ten šiaip dalykėlių visokių.
www.aliexpres.com
Papildyta:
Gaila, bet pagelbėti negaliu, pas mus tokios šventės nebūna. Tik simboliškai į klasę užeina moksleivio komiteto atstovai su mokyklos vėliava ir kartu su pirmokais sako priesaiką, o paskui jiems įteikia tokius pažymėjimus. Ir tiek.
Mergaitės norėjau paklausti, kaip jūs trečioje klasėje taisote diktantus? Tai yra kaip vaikai paskui taiso savo klaidas?

Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 09 10, 16:27)
Merginos, aplaksčiau šiandien visą miestą, niekur nerandu kokių štampukų ar lipdukų mokinių įvertinimui
Gal žinote, kur galėčiau kažką panašaus rasti? Kaip jūs įvertinate savo mokinius? Tik komentarais ar kokių lipdukų įklijuojat? 

Kažkada esu pirkusi Norfoje- tai man tarnavo dvejus metus. Nepatiko ma Kaip štampuką naudoju nuo Kinder šokoladinio kiaušinio. Jie tai atsparūs

www.aliexpres.com
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2014 09 10, 21:01)
Gaila, bet pagelbėti negaliu, pas mus tokios šventės nebūna. Tik simboliškai į klasę užeina moksleivio komiteto atstovai su mokyklos vėliava ir kartu su pirmokais sako priesaiką, o paskui jiems įteikia tokius pažymėjimus. Ir tiek.