Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 52 tema

QUOTE(NOKIA @ 2014 09 12, 13:33)
Na, mergaitės, jau paskelbti vertinimo ekspertų sąrašai.Ar patekot?

Patekau. smile.gif

Ar matėte: „Matematika“ pradinių klasių mokiniams

Ją išmėginti galima prisijungus interneto adresu http://www.ibn.lt/co...click.php?id=47 ir pasirinkus klasę „3A“, vartotoją – „Mokinys 1“ ar „Mokinys 2“ bei paspaudus mygtuką „Prisijungti“.

Tuomet atsidarys langas, kuriame reikia pasirinkti meniu punktą "...Į užduotis, Užduočių sąrašas" arba rodyklės paveikslėlį.
Belieka pasirinkti klasės lygį ir, paspaudus „+“, išskleisti detalų užduočių temų sąrašą ir jas pradėti spręsti.
Atsakyti

patekau :)labai džiaugiuosi, savaitgalis dar šviesesnis patapo smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar tikrai atnaujintame Tamo nėra galimybės parašyti vaikams pagyrimą už visuomeninę veiklą arba pastabą už veiksmus pertraukos metu? g.gif Aš randu tik pastabas už veiklą pamokos metu ax.gif
kaip jums tas atnaujintasis? Man tai toks jausmas, kad atnaujinta su tikslu įvesti daugiau,, baksnojimų", na, kad mokytoja daugiau darbo turėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 09 12, 17:14)
Sakykit, ar tikrai atnaujintame Tamo nėra galimybės parašyti vaikams pagyrimą už visuomeninę veiklą arba pastabą už veiksmus pertraukos metu? g.gif Aš randu tik pastabas už veiklą pamokos metu ax.gif
kaip jums tas atnaujintasis? Man tai toks jausmas, kad atnaujinta su tikslu įvesti daugiau,, baksnojimų", na, kad mokytoja daugiau darbo turėtų bigsmile.gif

Man irgi nepatinka tas naujasis tamo.lt... Lankomumas pasikeitęs... Ir labai, labai lėtai dirba tiek klasėje, tiek namie... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 09 12, 20:21)
Man irgi nepatinka tas naujasis tamo.lt... Lankomumas pasikeitęs... Ir labai, labai lėtai dirba tiek klasėje, tiek namie...  doh.gif

galėtų vadintis ne Tamo, o Sraige 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 09 12, 17:41)
galėtų vadintis ne Tamo, o Sraige 4u.gif

jau tikrai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 09 12, 15:16)
Patekau. smile.gif
Ar matėte: „Matematika“ pradinių klasių mokiniams

Ar ši programa bus pasiekiama visiems ir vėliau, ar galės naudotis tik prisijungę vartotojai?
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 09 12, 18:14)

Pastabas galima rašyti ne tik už pamokas. Skiltyje KLASĖS VADOVUI pasirenki pastabos/pagyrimai ( ten yra ir N pateisinimai ir Klasės veiklos) ir vertini kada nori ir už ką nori. Jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 09 12, 21:11)
Pastabas galima rašyti ne tik už pamokas. Skiltyje KLASĖS VADOVUI pasirenki pastabos/pagyrimai ( ten yra ir N pateisinimai ir Klasės veiklos) ir vertini kada nori ir už ką nori. Jokių problemų.

Ačiū, brangioji 4u.gif atsigavau:)))
Tai klausiu toliau.Anksčiau visos savaitės pamokas užsisaugojusi, pildydavau pamokų temas visai savaitei, matydama prieš akis visos savaitės dienyno išklotinę
O dabar pamoka išsisaugo tik tada, kai užpildai temą.Taip ir baksnoju kiekvieną pamoką atskirai....?
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 09 12, 20:34)
Ačiū, brangioji 4u.gif atsigavau:)))
Tai klausiu toliau.Anksčiau visos savaitės pamokas užsisaugojusi, pildydavau pamokų temas visai savaitei, matydama prieš akis visos savaitės dienyno išklotinę
O dabar pamoka išsisaugo tik tada, kai užpildai temą.Taip ir baksnoju kiekvieną pamoką atskirai....?

Nelabai supratau klausimą. 4u.gif Jei pildai Savaitės ugdomąją veiklą, tai matosi visi dalykai, tereikia surašyti mokinių pasiekimus at savaitės veiklas ir išsaugoti. O jei pildai atskirai kiekvieną pamoką, tai darai per Tvarkaraštį arba Šiandienos pamokas (tik kol kas ši dalis neveikia). Tada tikrai reikia baksnoti - įrašai temą arba mokinio pasiekimus, išsaugai. Vėl per tvarkaraštį renkiesi kitą pamoką ir kartoji tą pati... Atleisk jei ne į temą parašiau...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 09 12, 12:33)

Kas čia? blush2.gif
Atsakyti

Labutis, NOKIA, o aš ir nenorėjau patekt. Mačiau, kai buvo paskelbta, bet visai negundė. Mano vaikams iš to, kad tapsiu vertinimo eksperte nei kiek nelengviau, o pačiai darbo būtų dar daugiau. Brrr...
Bet tave ir tavo entuziazmą suprantu, kai aš buvau tavo metų ir aš visko griebiausi doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti