sveikos, prisistatau, kad dar gyva. nors nuotaikos ner. manau buvau arciausiai depresijos kiek tik galima prisiartinti, ir dar dabar galva tinkamai nedirba.
trumpai - nebeturiu darbo, mano senas komas sudege, tai laukiau kol brolis is reiso sugrys ir atves seses dar rugsejo pradzioj jam ideta siuntinuka man ji man savo kompa nesiojama atidave. gslop mano masina nudvese (aciu broliui uz pagalba, isivaizduojat, buvau pas mama ir vakre nusprendziau namo vaziuoti, brolis isleke su draugais baliavot, ir bevaziuojant man issileido padanga. iskvieciau broli kad pakeistu, tai visa chebra atleke, pakeite rata, nenuvaziavau nei puses kilo ir masina pradejo ciaudeti ir nuduso, vel isvieciau broli, tai su visa chebra masina pas mama nutempe.... deja masinai amen)
po to brolis su tevu man skubos tvarka nauja masiniuka nupirko, brolis net apdraude ir benzo uzpyle
man tame tarpe taip negera buvo, kad visas dvi savaites sunkiai prisiverciau is lovos keltis, apie elementaria tvarka namuose net nesinorejo galvoti...
mano vaistas nuo liudesio uztat labai originalus -netycia internetinese skaityklese aptikau erotiniu romanu, tokiu ziaaaauriai erotiniu... po kiek laiko priejau isvados, kad mano liudesio pagrindinis kaltininkas yra sexo nebuvimas.... baje, siandien galima svesti... lygiau du matus kaip voratinlius auginu....