Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Klasta @ 2014 11 03, 12:51)
nebejama...neatvaziavo is viso  biggrin.gif , nu aisku, ko cia vaziuot, jei Klasta vis tiek nebutu galejus ateiti  biggrin.gif  biggrin.gif .
aciu  wub.gif 

O kus visos dingusios? 
Raimukas visai neberaso, gaus bauda moket....

http://www.15min.lt/..._desktop_zmones

O mes visos panašu, kad baisiai užsiemusios smile.gif kas darbais, kas mokslais, ir visos be išimties - vaikučiais smile.gif

Pankas baisiai laukia Kalėdų senelio ir dovanų smile.gif kiekvieną vakarą skaitome knygas šia tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2014 11 03, 09:51)
nebejama...neatvaziavo is viso  biggrin.gif , nu aisku, ko cia vaziuot, jei Klasta vis tiek nebutu galejus ateiti
------------
Raimukas visai neberaso, gaus bauda moket....

Tai aišku, kad nėr ko važiuot, jei tu nedalyvauji. irnesakyk.gif
---------------
Didelę baudą. cool.gif

Aš užsiėmus liūdėjimu. verysad.gif Išlydėjau mamą. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 11 03, 22:34)
Tai aišku, kad nėr ko važiuot, jei tu nedalyvauji. irnesakyk.gif
---------------
Didelę baudą.  cool.gif
Aš užsiėmus liūdėjimu.  verysad.gif Išlydėjau mamą.  verysad.gif

4u.gif kaip mamos sveikata? pasitaisė? grįžus namo globotinį iškart gaus ar duos mamai pailsėti? kaip Staska ? neliūdi?
Atsakyti
Sveikos, pupitos,
Visai nebeturiu laiko SM ax.gif
Šiaip pas mus viskas ok. Mažius jau paliekamas visai dienai darželyje, aš pilnu tempu dirbu..Tad savaitgaliai būna mudviejų wink.gif

Myliu, bučiuoju ir iki 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!

Tema visai nurimus, nebeturim laiko visos. mastau.gif

WW, mama geriau jaučiasi. Negreit ta jos liga pagydoma, o ir fizinių ligų pilna doh.gif . Globotinis dažnai pas ją būna, nors jo mamytė ir nedirba, bet juk reikia moteriai laiko pailsėt nuo vaiko auginimo, kai tas visą dieną būna darželyje. wub.gif laugh.gif

Ai, nieko naujo pas mane-mokslai, darbas, namai. Šiandien visą dienąlyja, tai sėdim namie, turėjom svečių, tuoj pačios į svečius važiuosim alaus gert. rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu, ar sugebesim baigt sita temute g.gif
Naujokes isgasdinom ir jos pabego, senosios laiko nebeturi...Netvarka biggrin.gif
Atsakyti
Kažin, ar pabaigsim... g.gif Gal moderatorė neištrins?
Atsakyti
Reik kasdien uzsukt su savim pasikalbet biggrin.gif
Atsakyti
Ahoj mergaitės, tik nereikia čia mūsų su moderatorėm gązdinti lotuliukas.gif dar ne tokių matėm....aš neeeeeeeeeeturiu kada...visiškai, absoliučiai...kur mano laikas dingsta???? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 11 12, 17:23)
Ahoj mergaitės, tik nereikia čia mūsų su moderatorėm gązdinti  lotuliukas.gif  dar ne tokių matėm....aš neeeeeeeeeeturiu kada...visiškai, absoliučiai...kur mano laikas dingsta????  doh.gif

Darbas suvalgo turbut? biggrin.gif reik ji mest ir vel laiko marios bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 11 12, 11:14)
Kažin, ar pabaigsim...  g.gif Gal moderatorė neištrins?

Neištrins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 11 12, 08:20)
Reik kasdien uzsukt su savim pasikalbet  biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 11 12, 17:23)
Ahoj mergaitės, tik nereikia čia mūsų su moderatorėm gązdinti  lotuliukas.gif  dar ne tokių matėm....aš neeeeeeeeeeturiu kada...visiškai, absoliučiai...kur mano laikas dingsta????  doh.gif

Ir mano kažkas vagia. g.gif
QUOTE(puuupi @ 2014 11 12, 18:17)
Darbas suvalgo turbut?  biggrin.gif reik ji mest ir vel laiko marios bus  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Jei darbas trukdo malonumams, reikia mesti jį.

QUOTE(Jolete @ 2014 11 12, 18:46)
Neištrins  mirksiukas.gif

Ačiū!

Šiandien nenormali diena-nedažnai palieku skalbimo mašiną įjungtą, bet šiandien palikau, mat planavau grįžti už valandikės. Tik atidarius buto duris pasitiko degėsių kvapas-skalbimo mašina sugedo. unsure.gif Gerai, kad laimingai. Daugiau niekada nepaliksiu. Aišku, reikėjo gabenti skalbinius pas draugę skalbt, dar ir šiaip milijonas darbų suplanuota buvo šiandienai. Kad nepasirodytų mažai, Staska prie buto durų apsimyžo. doh.gif Rūbai fignia, išskalbiau rankomis, bet batai. wacko.gif Ilgi, odiniai. Ką su jais daryt? Dar taip nėra buvę su ja. doh.gif
Atsakyti