Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2014 11 12, 20:11)
Šiandien nenormali diena-nedažnai palieku skalbimo mašiną įjungtą, bet šiandien palikau, mat planavau grįžti už valandikės. Tik atidarius buto duris pasitiko degėsių kvapas-skalbimo mašina sugedo.  unsure.gif Gerai, kad laimingai. Daugiau niekada nepaliksiu. Aišku, reikėjo gabenti skalbinius pas draugę skalbt, dar ir šiaip milijonas darbų suplanuota buvo šiandienai. Kad nepasirodytų mažai, Staska prie buto durų apsimyžodoh.gif Rūbai fignia, išskalbiau rankomis, bet batai. wacko.gif Ilgi, odiniai. Ką su jais daryt? Dar taip nėra buvę su ja.  doh.gif

4u.gif Buna dienu kaip tycia....

Mano sesei yra sudegus skalbianke doh.gif gerai,kad namie buvo. Irgi planavo iseit ir palikt (buvo like gal 30 min iki pabaigos), bet kazkas uzlaike namie... Supanikavo baisiai,kai dumai virst pradejo is po masinos, leke i kolidoriu pagalbos ieskot biggrin.gif Juokemes po to...

Buna visko su tais vaikais doh.gif Maniskiui avarija namie yra atsitikus (ir kaip tycia kokios 5 min pries tai klausiau ar nenori i wc)... Uzsizaide ir iki paskutines minutes tempe... Po to bego, leke ir nespejo. Tupejo ilgai tulike ir nieko nesake.
Atsakyti
Liabi liabi...

o aš niekad nepalieku nei skalbiankės, nei orkaitės, nei apskritai verdančio puodo ax.gif visada pasiplanuoju, skalbianke "užkaičiu" tada maudytis, praustis, rengtis, Pūkiuką aprengt...žodžiu visi reikalai online lotuliukas.gif išsidžiaustom ir išlekiam iš namų smile.gif

Apsirijom kaip biesai doh.gif pavalgiau, tada pasikepiau duonos 3 riekes su česnaku, o ant viršau varškėčių keptų (likučius iš po Pūkiuko vakarienės)...baisu... doh.gif Vėl pradėsiu savęs nebemylėt...bl.. stresas keistai veikia....
Atsakyti
Žinot ką....man reikia atostogų g.gif ir aš rimtai g.gif tokių normalių...nieko neveikimo (na nesakau, kad prie tėliko), bet tokių kai nereikia keltis į darbą...kai atsibudai sau ramiai be rūpesčių, be skubėjimo (kai vienu metu plauni plaukau, rengies, žadini vaiką ir dar jį rengi doh.gif )... o jei atliekamų pinigų būtų lotuliukas.gif tai išvis lafa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 11 13, 18:37)
Žinot ką....man reikia atostogų  g.gif  ir aš rimtai  g.gif  tokių normalių...nieko neveikimo (na nesakau, kad prie tėliko), bet tokių kai nereikia keltis į darbą...kai atsibudai sau ramiai be rūpesčių, be skubėjimo (kai vienu metu plauni plaukau, rengies, žadini  vaiką ir dar jį rengi  doh.gif  )... o jei atliekamų pinigų būtų  lotuliukas.gif  tai išvis lafa  lotuliukas.gif

As jau laukiu nesulaukiu,kada panasiai paatostogausiu biggrin.gif nes dabar vos namo parsivelku, butu kur minksciau tai ir pakely griuciau pailset doh.gif Tik va vis tiek teks anksti keltis, nes vaikis mokyklon tai eis...
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 11 13, 18:37)
Žinot ką....man reikia atostogų  g.gif  ir aš rimtai  g.gif  tokių normalių...nieko neveikimo (na nesakau, kad prie tėliko), bet tokių kai nereikia keltis į darbą...kai atsibudai sau ramiai be rūpesčių, be skubėjimo (kai vienu metu plauni plaukau, rengies, žadini  vaiką ir dar jį rengi  doh.gif  )... o jei atliekamų pinigų būtų  lotuliukas.gif  tai išvis lafa  lotuliukas.gif

Kai kur rasi tokias atostogas, paimk ir man. Nebetveriu. Mokslai, darbas, daktarų lankymai. doh.gif Šį savaitgalį svečiai su dvien nakvynėm, ateinantį taip pat. Kada išsimiegot?

QUOTE(puuupi @ 2014 11 13, 19:07)
As jau laukiu nesulaukiu,kada panasiai paatostogausiu  biggrin.gif nes dabar vos namo parsivelku, butu kur minksciau tai ir pakely griuciau pailset  doh.gif Tik va vis tiek teks anksti keltis, nes vaikis mokyklon tai eis...

Tai TB nepalepins jūsų su leliuku? Nepavedžios dičkio?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 11 13, 19:43)
Tai TB nepalepins jūsų su leliuku? Nepavedžios dičkio?

As cia kalbu apie ta laika iki leliuko pasirodymo. Vaikis mokykloj, as namie thumbup.gif Tik miegot tai niekas neleis ilgai... O pavedziot, tai ir dabar buna nuveda/parveda, jei man sunkiai krypuojas cool.gif

Pavydziu zmonem, kurie gali varyt tokiais tempais kaip judvi bigsmile.gif As ne dienos neistempciau... ir ne del nestuke.gif Nuo 2008 metu nedirbus pilnu etatu, veiklos irgi ne per daugiausiai... Ir tai sugebu skustis,kad kazko nespeju, ar kad pavargstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 11 13, 19:53)
As cia kalbu apie ta laika iki leliuko pasirodymo. Vaikis mokykloj, as namie  thumbup.gif Tik miegot tai niekas neleis ilgai... O pavedziot, tai ir dabar buna nuveda/parveda, jei man sunkiai krypuojas  cool.gif
Pavydziu zmonem, kurie gali varyt tokiais tempais kaip judvi  bigsmile.gif As ne dienos neistempciau... ir ne del  nestuke.gif Nuo 2008 metu nedirbus pilnu etatu, veiklos irgi ne per daugiausiai... Ir tai sugebu skustis,kad kazko nespeju, ar kad pavargstu  blush2.gif

Tai ir įdarbink jį iki gimdymo scholl run'eriu. hihihi.gif Ar negali šlanga apsimest, kad jau nebenuvesi. biggrin.gif

Tai, kad nėra pasirinkimo. Mokytis reikia, į darbą reikia, Staską į mokyklą reikia nuvest, parvest. Kur dar papildomas darbukas, appointment'ai. Ir sukuosi. Šiaip, nemėgėja zyst, bet paskutinėm savaitėm p a v a r g a u. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergickos 4u.gif

Prisistatau biggrin.gif As ir i darbus inikus, atostogu irgi trokstu kaip nezinau ko unsure.gif O daugiau tai viskas po senovei, nera net ko pasakoti, nuobodziai gyvenu, zodziu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(linausius @ 2014 11 14, 08:43)
Sveikos, mergickos 4u.gif

Prisistatau  biggrin.gif As ir i darbus inikus, atostogu irgi trokstu kaip nezinau ko unsure.gif O daugiau tai viskas po senovei, nera net ko pasakoti, nuobodziai gyvenu, zodziu blush2.gif

Puuupi, gal jau gyvenat kartu su SB? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 11 14, 08:45)
Puuupi, gal jau gyvenat kartu su SB?  ax.gif

Beveik biggrin.gif Labai daug laiko praleidzia pas mus paskutiniu metu. Namo nulekia tik persirengt lotuliukas.gif
Dabar inike i bendro busto paieskas arciau jo pagrindinio darbo, nes nuo manes iki ten esant gerom salygom nuvaziuoja per valanda su biskiuku. Bet greitkelis tokiom valandom daznai uzkimstas buna, tai kelione zymiai ilgiau trunka doh.gif

Mes irgi labai nuobodziai gyvenam. po savaitgalio atejus i darba net neturiu ko papasakot biggrin.gif Pas mus pirmadienis buna pasiplepejimu apie savaoitgali diena. Visi kazkur eina/vaziuoja, kazka idomaus veikia. O as miegu arba tvarkausi biggrin.gif
Atsakyti
Aš sukuosi kaip voverius rate doh.gif noriu vyyyyyyyyyno bigsmile.gif turiu kalėdinio (visą litrą)... bigsmile.gif gal pasišildyt bigsmile.gif

Upjora bigsmile.gif prisijungsi????? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš jau user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 14 lapkričio 2014 - 20:19
Pūkita, jungiaus, bet su likeriuku. thumbup.gif

Atsakyti