Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(Ladute @ 2006 03 16, 10:28)
Man atrodo, kad gali - jei mažiukas alergiškas pieno baltymui. Jiems yra specialūs - Gefilus plius (dėžutė su mėlyna etikete).

nuo Gefiluso jį irgi bėrė unsure.gif kuo mažiau vaistų, tuo geriau...
Atsakyti
Sveika Greive, sakyk pas kokį homeopatą gydotės?
Atsakyti
QUOTE(city @ 2006 04 02, 16:55)
Gal kam panašiai buvo, nes mūsų mažylį išbėrė visą galvytę kaliuką ir plinta tolyn link veiduko centro. O bėrimas pasirodė virš kaktytės tarp plaukelių. Mūsų gydytoja sako kad prakaitinė bet man kelia nerimą kad ji plinta tolyn ir pradeda raudonais plemais mėtyti o paskui geltonais pulinukais pavirsta tie spuogeliai.
Gydytoja patarė jei nepraeis bandyti Aerius geriamą miksturytę, bet va dvi d. jau bandom ją gert  o beria vis tolyn, net nusustoja.

Nepamacius, nieko spresti neiseina ax.gif . Tik tavo lelius dar laabai mazytis. Kaip jau kazkuri minejo, verteju issitirti ir del stafilokoko, jeigu berimas labai smarkus ir isbandzius visus imanomus variantus nemazeja. Taciau tokius mazius beria ir nuo mamos piene esanciu hormonu (tikriausiai dar pati maitini). Mano abu vaikius bere, mazaji net beveik iki 2 men. nuo 2 savaiciu. Paskui praejo savaime. Net pas neonatologe buvom pasirodyti.
O su vaistukais patariu neskubeti - verciau paieskok priezasties. Jeigu tai ir prakaitine, tuomet verciau vaikiuka dazniau paprausti, pasistengt, kad nesuprakaituotu.
Atsakyti
QUOTE(vainius @ 2004 08 13, 19:16)
Sveikutes, gal galetumete patarti del paberimu ant naujagimio veiduko? Mums 3 sav. gydytoja minejo, kad gali buti alergija, bet kaip zinoti kokie maisto produktai netinka ar kitos priezastys gali buti?
Gal kas esate susidure su tokia problema?Pabertas visas veidukas baltais spuogeliais ir tose vietose paraude, ka galetumet rekomenduoti?
Dabar geriame Tavegyl tabletes
Aciu g.gif

Mano vaikas budamas 3 sav. buvo labai isbertas, taciau gydytoja jam neskyre gerti jokiu tableciu. Tokio mazylio oda valosi ir nebutina gerti jokiu tableciu ar naudoti kazkokiu tepalu. Mano mazylis taip pat labai alergiskas. Ji beria nuo pieno produktu. Dabar jam jau 8 men. ir mes valgome gana ivairu maista, taciau labai atsargiai bandome naujus produktus. Neseniai daviau pora saldytu is savo sodo braskiu. Kita diena isbere jo veiduka. Jam dazniausiai isberia skruostikaulius. Tai as tepu 2 dalis tepaliuko Cutibaza ir viena dali tepaliuko Cutivate. Daug greiciau praeina isberimas. Nusausejusiai odelei tinka melynas "Essex", kad palaikytu odos dregme.
Atsakyti
VAINIUS, 3 savaitėlių vaikučių oda valosi savaime ir duoda tokį bėrimą, nereikia JOKIŲ VAISTŲ, bėrimas- spuogeliai raudoni su baltais taškeliais. NEGERKIT TAVEGYL... doh.gif
Atsakyti
Labas!

Gal galite rekomenduoti gerą kūdikių alergologą Kaune? Būčiau labai dėkinga.
Kai sūneliui sukako 7 mėn., pastebėjau, kad labai paraudonuoja jo žandukai. Ypač vakare. Iš pradžių nesupratau to priežasties. Vėliau pradėjau įtarti, kad čia alergija kažkokiam maistui. Žandukai pasidarė šerpetoti, lyg suskirdę. Nuėjau pas savo pediatrę, o ji pasakė, kad aš dar nemačiusi, kokia būna baisi alergija. Tai, anot jos, čia dar nereikia pergyventi. Taip nieko ir nepasakė. Tepam skruostukus su ,,Iricar", bet nepraeina tas raudonumas. Aš vaikystėje irgi buvau alergiška.

Abejoju, ar tikrai taip nereikia jaudintis. Ar verta laukti, kol ta alergija įsisenės ir pasieks sunkesnę formą? O kaip jums, mielosios, atrodo?
Atsakyti
Sveiko mamaites kurios turit sita sunkia beda. As pati nuo gimimo draugauju su sita liga - alergija perejo i atopini dermatita, sienlige ir astma. Sake kad isaugsiu kai bresiu - neisaugau, kai pagimdysiu - nedingo irgi... Kovoti su sita drauge nebekovoju, o draugauju smile.gif nes kartais tikrai nusvyra rankos - tevai su manim visa TSRS buvo ismaise, pas visokias bobutes, zolininkes, profesorius ir t.t. isvezioje - ir nieko. berimai praeina tam sykiui. Tik va toks idomus pastebejimas - kad pvz. vidurinej azijoj valgiau riesutus saujom ir nuo ju nebere, o lietuvoj - kosmaras. Gal gyvenu ne toje juostoje?

Taip kad visas labai suprantu ir turiu toki klausima: va ka daryti kai vaiaks geres Aptamil Pepti po pietu miego atsisako ji gerti? i ka pakeisti - kas skanesnis? Vel perejom prie HA1. O gal kitu firmu misinukai skanesni nei milupos?
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(Anida @ 2006 04 06, 11:54)
Sveika Greive, sakyk pas kokį homeopatą gydotės?

mes gydomės pas gyd. V. Misių, Medikanoje. smile.gif Jis mums išrašė žirnelų, prieš tai visko smulkiai išklausinėjęs. Pas jį eilės žmonių, o jis maloniai bendrauja su kiekvienu. Buvo mums ir pablogėje, unsure.gif bet dabar išbėrimų beveik neliko. ax.gif Aš pati į tai žiūriu su šiokiu tokiu nepasitikėjimu, bet tie žirniukai nekenkia, o kitus vaistus seniai jau girdžiau. T mirksiukas.gif ai gal ir gerėja būklė. g.gif
Atsakyti
Parduodu APTAMIL PEPTI. Naujas, neatidarytas. Galioja iki 2008 04 01, pagamintas 2006 04 01. 450g. Kaina - susitarsim mirksiukas.gif

Mes isgerem beveik du indelius. Bebaigiant antra (kaip jau rasiau) mergina pakele skandala, kad sitokio misinuko nebegers, tad ir liko visas naujas indelis... Gal kam reikia?
Atsakyti
Sveikos mamos. Norėjau paklausti, kokius vitaminus duodat savo alergiškiems vaikučiams. Mes daug visokių išbandėm, bet niekas netinka. Niekaip negalim tiksliai išsiaiškinti, kam esame alergiški. Tyrimai parodė, kad truputį alergizuoja žuvis, tai žuvų taukai atkrenta. Dar pastebėjom, kad pieno produktai nelabai tinka. Mums 2,5 metukų. Gal Tedžio guminukai tiktų? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2006 05 05, 16:35)
Sveikos mamos. Norėjau paklausti, kokius vitaminus duodat savo alergiškiems vaikučiams. Mes daug visokių išbandėm, bet niekas netinka. Niekaip negalim tiksliai išsiaiškinti, kam esame alergiški. Tyrimai parodė, kad truputį alergizuoja žuvis, tai žuvų taukai atkrenta. Dar pastebėjom, kad pieno produktai nelabai tinka. Mums 2,5 metukų. Gal Tedžio guminukai tiktų?  verysad.gif

Pabandyk Multitabs lašiukus. Ten įeina vit.A, D ir C. Nes visų kitų sudėtyje būna vit. B, o jis alergiškiems gali netikti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 05 05, 18:41)
Pabandyk Multitabs lašiukus. Ten įeina vit.A, D ir C. Nes visų kitų sudėtyje būna vit. B, o jis alergiškiems gali netikti.

Tai kad jie vaikams iki metukų.
Atsakyti