Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(Ingrė @ 2006 05 06, 17:05)
Tai kad jie vaikams iki metukų.

Tai kad daugiau lyg ir nėra iš ko rinktis, jeigu ieškoti be B grupės. Saviškei irgi juos duodu, nors vasarą jai jau trys sueis ax.gif
Atsakyti
Tai gal didesnę normą reikia duoti?
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2006 05 06, 20:59)
Tai gal didesnę normą reikia duoti?

Aš duodu tokią pat normą, kuri skirta 1 metų vaikams. Nes jau geriau vitaminų pamažinti, nei perdozuoti, ypač A ir D.
Atsakyti
Papasakokit,kas jums geriausiai padeda nuo alerginės slogos?Tiksliau,ne jums,bet vaikams.Dukra jau prie tų didesnių,jai 9 metai,bet nuo kokių 4 metų kamuojamės su sloga.kai pagaliau išsioperavom adenoidus,ant kurių ir vertėm šitą bėdą,niekas nepasikeitė-nosis visus metus bėga.Ko gero,alergija,ne kitaip.Kartais pageriam Claritine...dar girdėjau Aerius,Zyrteks gerai.Bet nebandėm.Juk ir ištyrus,kam alergiška,išrašys panašių vaistų.Kokie jums labiausiai padeda?
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2006 05 23, 22:13)
Papasakokit,kas jums geriausiai padeda nuo alerginės slogos?

Šiaip tai vis tiek geriau tyrimus pasidarykit - kai žinosit, kam alergiški, galėsit bandyt alergenų vengti. Nors, aišku, jei alergija dulkėm, tai jau nieko nepadarysi...
O mes naudojam Nasonex'ą - purškiami hormonai į nosį. Aišku, nėra labai gerai, bet vis geriau, nei amžinai varvanti nosis. Jei diagnozuota alerginė sloga, vaistai kompensuojami. Ir aišku, claritinas ir zyrtekas (kažkodėl davar visi daktarai labiau už zyrteką) kažkiek padeda.
Atsakyti
O gal kas žinote gerą alergologą Klaipėdoje, gal kur privačiai galėčiau kreiptis, nes mano sūnelio žandukai irgi rauoni ir išberti, ko tik neišbandžiau verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amili @ 2006 06 08, 12:04)
O gal kas žinote gerą alergologą Klaipėdoje, gal kur privačiai galėčiau kreiptis, nes mano sūnelio žandukai irgi rauoni ir išberti, ko tik neišbandžiau verysad.gif .

Sveika, Amili,

Musu suneliai panasiu laiku gime 4u.gif Mano gime kovo 10 d. Mes irgi turim problema su alergija. O tu pati maitini ar misinuka duodi? Jei misinuka, tai koki?
Atsakyti
sveikos,mamos. 4u.gif turiu problema-mano maziukas visas isbertas,lyg butu dilgelem nudilgytas.pediatre,dermatologe nustate-atopini dermatita.paskyre kutivate maisyti su kutibaza ir tepti ant isbertu vietu.kol tepu-viskas praeina,nustoju tepti vel pasirodo berimai.is pradziu berimas buvo ant kaklo ir krutines,bet atsilus orams (o gal tai sutapimas) berimas issiplete ant zandu,pilvo,uzpakaliuko,vaikas pasidare neramus.maitinu pati,kartais damaitinu similaku.
gal galetumete patarti ka daryti,nes su alergija susiduriau pirma karta. g.gif
parekomenduokite alergologa klaipedoje.
Atsakyti
alioo verysad.gif ....nezinau ka veikia gydytojai skirdami vaikams tavegilius...jei tai ne stipri alergija arba alregija, kuri tuoj prives prie soko- jokio tavegilio. ir tai ne antibiotikas- o pirmos kartos dar pokario metais israstas antihistaminas, kuris smarkiai veikia centrine nervu sistema, galima saveika su kitais vaistais ar alkoholiu, sukelia ne tik mieguistuma, bet ir demesio koncentracijos praradima ir budrumo praradima...zodziu vaistas vos greiciau suveikia, bet kartu atsinesa daug salutinio poveikio...ir gerai pagalvokime, ar mes patys gertumem ta vaista, zinodami, kad jis taip veikia...
mano nuomone tokius vaistus paprastoms alergijoms skiria gydytojai, kurie gal pensinninkai ir nesidomi niekuo. ir skaiciuoja kitu pinigelius-mat neva tas vaistas pigesnis- bet kodel neatsiklausia zmogaus ar jis nori sveikti su geru vaistu, ar sveikti- bet dar kazkam kenkti- juk pigiau...juokinga ir kartu graudu.
teveliai bukite budrus ir sakitykite naujoves- antros kartos antihistaminai yra puikus preparatai, kurie turi mazai salutinio poveikio o gydo taip pat kaip pirmos kartos...be to dar geriau, paminesiu pora vaistu is skirtingu firmu tai claritine(loratadinas) ir zyrtec(cetirizinas)- siu firmu vaistai originalus negeneriniai. tuos vaistukus skiria nuo 2 metu vaikuciams, jie skaitomi saugesniais vaistais skiriant nesciosioms..zodziu reiskia saugus. bet as pati geriau claritina ir galiu pasakyti, kad esu dekinga siams vaistui. loratadina(claritina) jav duoda net savo lakunams, kur reikalingas ipatingas budrumas. beja cetirizinas irgi geras, tik jis iki 30 proc. gali slopinti CNS. be to nemazai sio vaisto nepakitusio mes pasilinam su slapimu- zodziu as uz loratadina-Claritina thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Ladute @ 2006 05 24, 14:42)
Šiaip tai vis tiek geriau tyrimus pasidarykit - kai žinosit, kam alergiški, galėsit bandyt alergenų vengti. Nors, aišku, jei alergija dulkėm, tai jau nieko nepadarysi...
O mes naudojam Nasonex'ą - purškiami hormonai į nosį. Aišku, nėra labai gerai, bet vis geriau, nei amžinai varvanti nosis. Jei diagnozuota alerginė sloga, vaistai kompensuojami. Ir aišku, claritinas ir zyrtekas (kažkodėl davar visi daktarai labiau už zyrteką) kažkiek padeda.

Atsakyti
QUOTE(vainius @ 2004 08 15, 22:07)
Siandien jau zymiai geriau ir ko gero po truputi praeina biggrin.gif ta vadinama alergija, perkraciusi savo maisto raciona supratau, kad greiciausiai gali buti nuo medaus taip kad ziurekit mamytes, atsargiai ir aciu uz patarimus thumbup.gif

...jo kad ik poto nieko blogo nebutu...kokia gydytojai ilgesniam vartojimaui?as is vis situose forumuose kraupstu-ar tiems gydytojams 100 metu ar jie nesugeba naujienu isiminti ar apskritai jie ka galvoja vaikams rasant tavegelius...o siaube
Atsakyti
Jei kam reikia, galeciau atiduoti puse neisnaudos tubeles Elidelio. Pilna tikrai brangiai kainuoja. Mums Aciu Dievui nebereikia, tikiuosi, kad ir nebereikes unsure.gif
jei ka - parasykit i AZ.
Atsakyti
QUOTE(oxis @ 2006 06 25, 09:09)
is pradziu berimas buvo ant kaklo ir krutines,bet atsilus orams (o gal tai sutapimas) berimas issiplete ant zandu,pilvo,uzpakaliuko,vaikas pasidare neramus.maitinu pati,kartais damaitinu similaku.
gal galetumete patarti ka daryti,nes su alergija susiduriau pirma karta. g.gif

oxis, o tai negali būti prakaitinė?
ką galima čia patarti - laikytis griežtos dietos ir keisti mišinuką į kokį peptidinį... o vaistų jokų negeriat?

mano vaikui ir atopinis dermatitas, bet jam kaž-kaip karščiai į naudą smile.gif laikau namuose tik su pampersu, lauke irgi dažnai nusirengiu. pati vengiu maisto, kuris gali sukelti alergija, jokios chemijos... labai reikia stebėti, žodžiu.
Atsakyti