Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

Greiciausiai kad rugscios sultys sualergina jautria kudikio odele, bet jei patepus isnyksta ir neplinta daugiau,tai gal cia nieko baisaus. Stebek, ir jei pamatysi,kad vaikeliui niezti,skauda, berimai nenyksta,tada nustok kuriam laikui duoti ta produkta ,kuris,tavo manymu,tai sukelia. Apie tai papasakok savo pediatrei,ji patars ka daryti.
Atsakyti
oj amyteles, ka daryti mums. Isbere zandeliu, bet tokiais smulkiais spuogeliais. ka daryti? tepu cinku, bet raudonuoja. Sake sesutekad prakaitine cia, nuo soskes ar nuo merliuku prie veiduko. O nuo misinuku nemanau, nes jie nera labai raudoni.
Atsakyti
Mums buvo 3savaites kai isbere zandukus.Gydytoja sake, kad tai nuo per didelio baltymu kiekio,kadangi as gerdavau daug pieno ir valgydavau suri.Atsisakiau visiskai pieno ir jo gaminiu ir mano 2.gif dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2005 02 11, 12:34)
Mums buvo 3savaites kai isbere zandukus.Gydytoja sake, kad tai nuo per didelio baltymu kiekio,kadangi as gerdavau daug pieno ir valgydavau suri.Atsisakiau visiskai pieno ir jo gaminiu ir mano  2.gif dabar thumbup.gif

Matai mano lialiukas negauna mano pieno, mes valgome misinukus.
Atsakyti
Kodel sakai kad nuo misinio buti negali? Neisivaizduoju kokia prakaitinuke nuo merliuku? doh.gif Kol dar laikas prasykit alergologo konsultacijos, nuo dusios patariu patikek.
Atsakyti
Pas mus panasiai buvo isbere nuo milteliu, t.y. miegojo pas mus lovoje, musu pataluose, kurie buvo skalbti su normaliais milteliais (ne kudikiu). Is pradziu niekaip nesupratau doh.gif , itarinejau ivairu maista, bet po to pati pamaciau, kad kai pas mus pamiega atsikelia visa raudona unsure.gif
Atsakyti
Maniske zandukai raudoni ir tokios lyg raudonos juostele, as maniau kad pasalo del to, bet kad nepraeina, gal tikrai nuo musu patalynes g.gif Taip atrodo lyg butu nutrinta.
Atsakyti
estrella, o per kiek laiko praejo berimas kai atsisakei pienisku produktu?
Pas mus ir gi panasi problema, tik neaisku ar nuo pienisku produktu ar nuo kvieciu. Jau savaite kaip atsisakiau siu produktu, bet berimas dar nepraejo verysad.gif
Atsakyti
Jei tai prakaitine- turetu spuogeliu but ir ant kunelio. Mums 2-eju savaiciu buvo prakaitine, nes per siltai susukta pas gydytojus vezem, bet praejo po dienos- nieko netepiau.
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2005 02 11, 12:10)
oj amyteles, ka daryti mums. Isbere zandeliu, bet tokiais smulkiais spuogeliais. ka daryti? tepu cinku, bet raudonuoja. Sake sesutekad prakaitine cia, nuo soskes ar nuo merliuku prie veiduko. O nuo misinuku nemanau, nes jie nera labai raudoni.

Nieko tau nereikia daryti. Tai yra kudikio akne, kuri kaip savaime ateina, taip ir savaime praeina.
Atsakyti
nemanau kad pas mus berimas prakaitinis ar todel kad kunelis valosi. Zinau kaip tai turetu atrodyti.
O si karta visas veidelis (ir zandukai, ir kaktyte, ir barzdele) isbertas raudonais su baltomis virsunelemis spuogiukais. O daugiau ant kunelio niekur nera.
Man taip graudu ziureti i dukryte cry.gif . Itariu kad gal jai ir niezti verysad.gif .
Ar kas nors naudojot Cutibaza tepaliuka? Ar greitai praejo?
Atsakyti
Tu geriau mieloji ne cia patarimu ieskok o kuo greiciau mauk pas alergologa, kol dar blogiau nepasidare.
Atsakyti