Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas :)

QUOTE(tiutass @ 2014 09 11, 18:04)
nesi stora ir nesuk galvos,na jei skydliauke neveikli tai automatiskai medziagu apykaita ziauriai sutrikus,del to ir storejama juk tai hormonai,sudas kazkoks su tuo svoriu man doh.gif
Papildyta:
o del guziuku pas mane irgi yra per randa jauciu ir kazkoki guza salia bambos  blink.gif

žinai kai per kelias sav užaugo 6kg tai jau kažkas negerai doh.gif iš jie nekrenta doh.gif

pasmanenėra jokių guzų g.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 09 11, 18:34)
blink.gif  blink.gif  brac.. paskaitau ir baimiu visokiu atsiranda...  doh.gif

Kokiu dar baimiu? Del op?
Juk visa kita, kas cia aprasoma tai ne op salutinis poveikis.

Tik ramiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 09 11, 15:56)
Pas mane pilna guzu, ypac ten kur riebala siunte ir aplink pilvo randa sonuose, jie skausmingi tokie. Melynes per 2 savaites praejo kazkur, nes Teaumeliu tepiau. Manau nieko baisaus cia. O kodel pas chrurga eisi? O ka konsultuojantis gydytojas? Juk turi jis konsultuot, ar? Juk jis irgi chirurgas ir turetu dar daugiau zinot nei kiti....

Hmmm... man guzas tik vienas kur duobute apie skrandi, bet dabar prausiaus ir pagalvojau, gal cia tiesiog korsetas nuspaude g.gif nes daugiau niekur nera, ir kur pjuvis irgi viskas lygu. Pas chirurga siuncia seimos daktare, bet tik profilaktiskai ir nedarbinguma prasitest. O ir klausimai mano juokingi, pvz, kada jau tuos stripus nuimt galima, pas V. dabar nevaziuosiu, nes nejauciu poreikio. Siulu man traukt nereik, laikausi jo nurodyto rezimo ir tiek. Man svarbiau nedarbinguma prasitest, nes ir darbe ne kas, ir vaika prie darzelio pratinu.. poliklinikos chirugui lengviau prisneket, kad oi kaip skauda, oi kaip negerai ir t.t. o ka as V. pasakysiu smile.gif kad dar negaliu i darba, nes vaikas nepriprato prie darzo? lotuliukas.gif na gal ir kvailai as cia, nu bet kol kas tikrai viskas ok blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Balande @ 2014 09 11, 20:36)
Kokiu dar baimiu? Del op?
Juk visa kita, kas cia aprasoma tai ne op salutinis poveikis.

Tik ramiai  4u.gif

O cia gerai thumbup.gif pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 09 11, 20:40)
  poliklinikos chirugui lengviau prisneket, kad oi kaip skauda, oi kaip negerai ir t.t. o ka as V. pasakysiu smile.gif kad dar negaliu i darba, nes vaikas nepriprato prie darzo?  lotuliukas.gif na gal ir kvailai as cia, nu bet

blink.gif o tai tiesiog seimos gydytoja pratesti nedarbingumo negali? blink.gif keistai kazkaip.. lyg neturetum ka veikti o tik vaikscioti po n kabinetu... doh.gif

as buvau nusiteikusi imti atostogas.. paksui galvoju pataupysiu jas.. nes jei neisiu i darba kokias 2-3 savaites, tai paksui ka darysiu kitais metais vasara? blush2.gif nes turiu likusiu tik 10 dienu.. iki vasaros kazkiek prikabsetu - bet juk buna visko - tai jamsiu bilioteni.. tik va biski numus pajamas.. tikiuosi islaidu daugiau tuo metu kol busiu namie nebus...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif naivuole - prasides kremukai nuo randu ir t.t. doh.gif doh.gif doh.gif

beja, nuo sausio uzsirasynejau daug ka, kuo merginos cia dalinosi - o vyras kompa isvale - ir nieko nebeliko....... gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 09 11, 22:12)
blink.gif  o tai tiesiog seimos gydytoja pratesti nedarbingumo negali?  blink.gif  keistai kazkaip.. lyg neturetum ka veikti o tik vaikscioti po n kabinetu...  doh.gif

Tai pratese - savaitei. Man to mazai. O mano seimos daktare tokia yra, kas tik truputi giliau i medicina, ji iskart siuntima. Aciu D. poliklinika salia, tai niekur vaziuot nereik.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 11, 20:56)
žinai kai per kelias sav užaugo 6kg tai jau kažkas negerai doh.gif  iš jie nekrenta doh.gif 

pasmanenėra jokių guzų  g.gif

As taio pat po sios operacijos staiga pradejau storet, tada po 4 men. dar onkologime gimdos kaklelio operacia ir turiu + 15.. nezinau, net kur ieskot galu, bet storeju nuo oro lotuliukas.gif

Bet juk tik mes vos kelios tokios, paziurekim i albumuka - be musu 3, su Tiutu, visos tik lieknejo.. beje as taip pat su hormonais turejau bedu, bet po mergaiciu gimimo niekur nesitikrinau. dabar manau, kad jau reikia, o as gydziausi pas Kazanaviciu, jis is Kauno, bet savaitgaliais konsultuoja Vilniuje. As juo tikiu, nes jo pagalba pastojau ir isnesiojau mergaites, nes iki to viskas baigdavosi persileidimais, nes sukildavo testeronas.

Balande, sveikinimai, dabar tik savaite atsigavimui, o paskui visas gyvenimas be pilvo!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 12 rugsėjo 2014 - 01:37
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 11, 18:56)
žinai kai per kelias sav užaugo 6kg tai jau kažkas negerai doh.gif  iš jie nekrenta doh.gif 

pasmanenėra jokių guzų  g.gif

Nukris tie kg nepergyvenk
Papildyta:
QUOTE(zuzii @ 2014 09 12, 02:33)
As taio pat po sios operacijos staiga pradejau storet,  tada po 4 men.  dar onkologime gimdos kaklelio operacia ir turiu + 15..  nezinau,  net kur ieskot galu,  bet storeju nuo oro lotuliukas.gif   

Bet juk tik mes vos kelios tokios,  paziurekim i albumuka - be musu 3,  su Tiutu,  visos tik lieknejo..    beje as taip pat su hormonais turejau bedu,  bet po mergaiciu gimimo niekur nesitikrinau. dabar manau,  kad jau reikia,  o as gydziausi pas Kazanaviciu, jis is Kauno,  bet savaitgaliais konsultuoja Vilniuje.  As juo tikiu,  nes  jo pagalba pastojau ir isnesiojau mergaites,  nes iki to viskas baigdavosi persileidimais,  nes sukildavo  testeronas.

Balande,  sveikinimai,  dabar tik savaite atsigavimui,  o paskui visas gyvenimas be pilvo!!!

Sveikute ziuzi,na zinok pfu,pfu,pfu dabar kazkaip tas storejimo jausmas sustojo vietoj,nei pirmyn,nei atgal.pradejau sportuot,jau pusmetis kaip riboju maista,bet kg nekrenta,gal todel,kad meciau rukyt tai kompensuojasi net nezinau g.gif
Na bet svarbu neauga.
Tau op gimdos kaklelio buvo? Jau po pilvo op?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 09 11, 21:40)
Hmmm... man guzas tik vienas kur duobute apie skrandi, bet dabar prausiaus ir pagalvojau, gal cia tiesiog korsetas nuspaude  g.gif nes daugiau niekur nera, ir kur pjuvis irgi viskas lygu. Pas chirurga siuncia seimos daktare, bet tik profilaktiskai ir nedarbinguma prasitest. O ir klausimai mano juokingi, pvz, kada jau tuos stripus nuimt galima, pas V. dabar nevaziuosiu, nes nejauciu poreikio. Siulu man traukt nereik, laikausi jo nurodyto rezimo ir tiek. Man svarbiau nedarbinguma prasitest, nes ir darbe ne kas, ir vaika prie darzelio pratinu..  poliklinikos chirugui lengviau prisneket, kad oi kaip skauda, oi kaip negerai ir t.t. o ka as V. pasakysiu smile.gif kad dar negaliu i darba, nes vaikas nepriprato prie darzo?  lotuliukas.gif na gal ir kvailai as cia, nu bet kol kas tikrai viskas ok  blush2.gif
Papildyta:

O cia gerai  thumbup.gif pritariu  drinks_cheers.gif

dėl stripų, tai žinok kuo ilgiau jie bus tuo randas bus gražesnis thumbup.gif

QUOTE(zuzii @ 2014 09 12, 02:33)
As taio pat po sios operacijos staiga pradejau storet,  tada po 4 men.  dar onkologime gimdos kaklelio operacia ir turiu + 15..  nezinau,  net kur ieskot galu,  bet storeju nuo oro lotuliukas.gif   

Bet juk tik mes vos kelios tokios,  paziurekim i albumuka - be musu 3,  su Tiutu,  visos tik lieknejo..    beje as taip pat su hormonais turejau bedu,  bet po mergaiciu gimimo niekur nesitikrinau. dabar manau,  kad jau reikia,  o as gydziausi pas Kazanaviciu, jis is Kauno,  bet savaitgaliais konsultuoja Vilniuje.  As juo tikiu,  nes  jo pagalba pastojau ir isnesiojau mergaites,  nes iki to viskas baigdavosi persileidimais,  nes sukildavo  testeronas.

Balande,  sveikinimai,  dabar tik savaite atsigavimui,  o paskui visas gyvenimas be pilvo!!!

okai staiga storėt pradėjai, neišsitampė viskas g.gif pas mane vienoj pusėj randas išplatėjo, kur pati tą siūlą ištraukiau, nekenčiu savęs už tai, pagailėjau laiko vizitui unsure.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 09 12, 07:36)
Nukris tie kg nepergyvenk

gal ir nukris, bet nesinori tampyt tos figūros sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 09 11, 22:30)
Tai pratese - savaitei. Man to mazai. O mano seimos daktare tokia yra, kas tik truputi giliau i medicina, ji iskart siuntima. Aciu D. poliklinika salia, tai niekur vaziuot nereik.

Kirisama, nelabai supratau pas ka tave siuncia seimos daktare? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,hmm..kazkaip ir as pergyvent pradedu,kazi kokie man salutiniai pasireiks,nenoriu storet ir taip stora verysad.gif
Labai bijau nusivilt,nes labai laukiu,kaip stebuklo,kad nebutu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 12, 08:42)
Sveikos 4u.gif
dėl stripų, tai žinok kuo ilgiau jie bus tuo randas bus gražesnis  thumbup.gif
okai staiga storėt pradėjai, neišsitampė viskas  g.gif  pas mane vienoj  pusėj randas išplatėjo, kur pati tą siūlą ištraukiau, nekenčiu savęs už tai, pagailėjau laiko vizitui  unsure.gif

Stripai vis dar nuo operacijos laikosi ir gan tvirtai, tai aš tada jų ir nejudinsiu. O va dėl randų kurie išplatėja, na nežinau, aišku čia kiekvienai savo priemonę reikia atrasti. tiesiog iš savo patirties noriu pasakyt, kad yra ir pigesnių veiksmingų kremų. Man po cp buvo per patį vidurį randas išplatėjęs ir iškilęs. Maždaug pusę metų sąžiningai tepiau Klirvin (rusiškos raidės) tepalu, ir randas tikrai susitvarkė, neliko iškilimo, aišku, paplatėjimas matėsi, bet jis nebuvo ryškus, nes ir spalva susilygino su likusia oda. Tepalą pirkau rusų kosmetikos kioske, mokėjau apie 14 lt, tūbelės užteko mėnesiui - pusantro. Man tiko, dabar irgi planuoju jį naudoti. Taip pa ir nuo spuogų likusius randelius juo išnaikinau. Žodžiu, man jis tiko.
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2014 09 12, 09:46)
Kirisama, nelabai supratau pas ka tave siuncia seimos daktare?  g.gif

Siunčia pas poliklinikos chirurgą, tą patį, kuris pirmasis nustatė man išvaržas ax.gif
Atsakyti
bandomasis 2006 facebooke pakvieciau draugauti,tikiusi,kad tave,su raudona suknele? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti