Sveikos
QUOTE(Kirisama @ 2014 09 11, 21:40)
Hmmm... man guzas tik vienas kur duobute apie skrandi, bet dabar prausiaus ir pagalvojau, gal cia tiesiog korsetas nuspaude

nes daugiau niekur nera, ir kur pjuvis irgi viskas lygu. Pas chirurga siuncia seimos daktare, bet tik profilaktiskai ir nedarbinguma prasitest. O ir klausimai mano juokingi, pvz, kada jau tuos stripus nuimt galima, pas V. dabar nevaziuosiu, nes nejauciu poreikio. Siulu man traukt nereik, laikausi jo nurodyto rezimo ir tiek. Man svarbiau nedarbinguma prasitest, nes ir darbe ne kas, ir vaika prie darzelio pratinu.. poliklinikos chirugui lengviau prisneket, kad oi kaip skauda, oi kaip negerai ir t.t. o ka as V. pasakysiu

kad dar negaliu i darba, nes vaikas nepriprato prie darzo?

na gal ir kvailai as cia, nu bet kol kas tikrai viskas ok
Papildyta:
O cia gerai

pritariu
dėl stripų, tai žinok kuo ilgiau jie bus tuo randas bus gražesnis
QUOTE(zuzii @ 2014 09 12, 02:33)
As taio pat po sios operacijos staiga pradejau storet, tada po 4 men. dar onkologime gimdos kaklelio operacia ir turiu + 15.. nezinau, net kur ieskot galu, bet storeju nuo oro
Bet juk tik mes vos kelios tokios, paziurekim i albumuka - be musu 3, su Tiutu, visos tik lieknejo.. beje as taip pat su hormonais turejau bedu, bet po mergaiciu gimimo niekur nesitikrinau. dabar manau, kad jau reikia, o as gydziausi pas Kazanaviciu, jis is Kauno, bet savaitgaliais konsultuoja Vilniuje. As juo tikiu, nes jo pagalba pastojau ir isnesiojau mergaites, nes iki to viskas baigdavosi persileidimais, nes sukildavo testeronas.
Balande, sveikinimai, dabar tik savaite atsigavimui, o paskui visas gyvenimas be pilvo!!!
okai staiga storėt pradėjai, neišsitampė viskas

pas mane vienoj pusėj randas išplatėjo, kur pati tą siūlą ištraukiau, nekenčiu savęs už tai, pagailėjau laiko vizitui
QUOTE(tiutass @ 2014 09 12, 07:36)
Nukris tie kg nepergyvenk
gal ir nukris, bet nesinori tampyt tos figūros