Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas :)

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 11, 18:56)
žinai kai per kelias sav užaugo 6kg tai jau kažkas negerai doh.gif  iš jie nekrenta doh.gif 

pasmanenėra jokių guzų  g.gif

Koks svoriukas yra dabar?

Ar pasikeite pilvo ''forma,,, kai pakilo svoriukas? Ar auga kitur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 12 rugsėjo 2014 - 13:26
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 12, 08:42)
Sveikos 4u.gif
dėl stripų, tai žinok kuo ilgiau jie bus tuo randas bus gražesnis  thumbup.gif

okai staiga storėt pradėjai, neišsitampė viskas  g.gif  pas mane vienoj  pusėj randas išplatėjo, kur pati tą siūlą ištraukiau, nekenčiu savęs už tai, pagailėjau laiko vizitui  unsure.gif
gal ir nukris, bet nesinori tampyt tos figūros sad.gif

Bandomasis tie strypai skirti pjuviui prilaikyti ir jokio rysio su randu neturi, ju ilgai naudoti nereikia, kai savaime nukrinta, tai ir nebeklijuoti. Randas yra individualus dalykas, ir jis formuojas ilga laika, o nuo randu yra tepalai ir plaistrai, kurie juos lygyna ir balina. Pas mus Norgei tuos strypus klijuoja jei vaikas prasiskelia ka nors, vietoj siuvimo, jei aisku nedidele zaizda. O tu ten foto maciau be proto ju prisivarei, tau gydytojas nepaaiskino kam jie skirti ir kaip klijuoti??? doh.gif
http://youtu.be/C5m0CYCt59E
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniux: 12 rugsėjo 2014 - 13:27
QUOTE(Masianca @ 2014 09 12, 11:30)
bandomasis 2006 facebooke pakvieciau draugauti,tikiusi,kad tave,su raudona suknele? blush2.gif  biggrin.gif

ne mane biggrin.gif

QUOTE(virginp @ 2014 09 12, 14:24)
Koks svoriukas yra dabar?

Ar pasikeite pilvo ''forma,,, kai pakilo svoriukas? Ar auga kitur?

69 doh.gif šonai užsimetė, riebalų doh.gif

QUOTE(oksaniux @ 2014 09 12, 14:26)
Bandomasis tie strypai skirti pjuviui prilaikyti ir jokio rysio su randu neturi, ju ilgai naudoti nereikia, kai savaime nukrinta, tai ir nebeklijuoti. Randas yra individualus dalykas, ir jis formuojas ilga laika, o nuo randu yra tepalai ir plaistrai, kurie juos lygyna ir balina. Pas mus Norgei tuos strypus klijuoja jei vaikas prasiskelia ka nors, vietoj siuvimo, jei aisku nedidele zaizda. O tu ten foto maciau be proto ju prisivarei, tau gydytojas nepaaiskino kam jie skirti ir kaip klijuoti??? doh.gif

sakau tai ką man sakė profesorius, juk jei pjūvio neprilaikysi tai ir randas baisesnis bus mirksiukas.gif aš juk ir nesakiau juos klijuoti papildomai, būten sakiau būti su jais, kol jie patys nusiims 4u.gif jeigu būtum skaičius nuo pradžių žinotum kodėl juos perklijavau ir kodėl tiek mirksiukas.gif ir kiek dienų po Op buvo kai tą padariau mirksiukas.gif pats gydytojas man juos dar gal 3 kart perklijuodavo mirksiukas.gif taip kad nereikia rankos daužyt per galvą, neskaičius nuo pradžių ir nežinant situacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 09 12, 16:26)

Nesutinku :-) Tikrai pimas savaites jie prilaiko audinius, kad jie graziau sukibtu, jie dar papildo siulu vaidmeni, Iki siulu isemimo, tai tikrai nerekomenduotina ju nuimti, o paskui, tai jau su gydytoju reikia tartis, bet man atrodo daugiau niekas po siylu isemimo ir nenesiojo.

BANDOMASIS, man lendacius siulus, kad ir gydytojas trauke, vistiek ten randas praplatejo, cia jau gamta... man po operacijos niekas nelindo, o po korekcijos, ner dvejuose vietose, paciose krastuose, tai nieko jau cia nepadarysi.
Beja, noriu nuramint visas susiruosusias storet - pilvukas lygus ligutelis, tik kad paminkstejes, talija isliko, tik kad formos tokios putliai moteriskos, bet na ner blohai, kaip 40 :-)
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 09 12, 14:51)
Nesutinku :-) Tikrai pimas savaites jie prilaiko audinius,  kad jie graziau sukibtu,  jie dar papildo siulu vaidmeni,  Iki siulu isemimo,  tai tikrai nerekomenduotina ju nuimti,  o paskui,  tai jau su gydytoju reikia tartis,  bet man atrodo daugiau niekas po siylu isemimo ir nenesiojo.

BANDOMASIS,  man lendacius siulus,  kad ir gydytojas trauke,  vistiek ten randas praplatejo,  cia jau gamta...  man po operacijos niekas nelindo,  o po korekcijos,  ner dvejuose vietose,  paciose krastuose,  tai nieko jau cia nepadarysi. 
Beja,  noriu nuramint visas susiruosusias storet  - pilvukas lygus ligutelis,  tik kad paminkstejes,  talija isliko,  tik kad formos tokios putliai moteriskos,  bet na ner blohai,  kaip 40 :-)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif juolab kad pas mane jie iš vis tirpstantys buvo, tai pagalbos jiems tikrai reikėjo 4u.gif

sakai nepergyvent dėl plokštumos, nu ok įtikinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 09 12, 09:36)
Nukris tie kg nepergyvenk
Papildyta:

Sveikute ziuzi,na zinok pfu,pfu,pfu dabar kazkaip tas storejimo jausmas sustojo vietoj,nei pirmyn,nei atgal.pradejau sportuot,jau pusmetis kaip riboju maista,bet kg nekrenta,gal todel,kad meciau rukyt tai kompensuojasi net nezinau g.gif
Na bet svarbu neauga.
Tau op gimdos kaklelio buvo? Jau po pilvo op?

Na tai ir puiku, kad tu tokia saunuole!
Taip, man jau po pilvo opecijos sita geri atrado, ispjove sekmingai, dabar reguliarai tikrinuosi, atrodo viskas gerai.

Tikslau, jei ne svoris, viskas butu labai gerai:-)
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 12, 08:42)
Sveikos 4u.gif
dėl stripų, tai žinok kuo ilgiau jie bus tuo randas bus gražesnis  thumbup.gif
okai staiga storėt pradėjai, neišsitampė viskas  g.gif  pas mane vienoj  pusėj randas išplatėjo, kur pati tą siūlą ištraukiau, nekenčiu savęs už tai, pagailėjau laiko vizitui  unsure.gif
gal ir nukris, bet nesinori tampyt tos figūros sad.gif

As siulo pati netraukiau, bet man jis irgi toj vietoj platesnis atrodo schmoll.gif
Ant kaires krutines kur lindo, tai toj vietoj iskarto matosi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 09 12, 15:09)
As siulo pati netraukiau, bet man jis irgi toj vietoj platesnis atrodo  schmoll.gif
Ant kaires krutines kur lindo, tai toj vietoj iskarto matosi... rolleyes.gif

ištikro palyginus kokia aš visa strijuota, tai jau plačiau ar ne, nelabai per jas ir matysis manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 12, 14:48)
ne mane  biggrin.gif
69 doh.gif  šonai užsimetė, riebalų  doh.gif
sakau tai ką man sakė profesorius, juk jei pjūvio neprilaikysi tai ir randas baisesnis bus  mirksiukas.gif  aš juk ir nesakiau juos klijuoti papildomai, būten sakiau būti su jais, kol jie patys nusiims  4u.gif jeigu būtum skaičius nuo pradžių žinotum kodėl juos perklijavau ir kodėl tiek  mirksiukas.gif ir kiek dienų po Op buvo kai tą padariau  mirksiukas.gif pats gydytojas man juos dar gal 3 kart perklijuodavo  mirksiukas.gif  taip kad nereikia rankos daužyt per galvą, neskaičius nuo pradžių ir nežinant situacijos  4u.gif

Nu ok, pradzios nezinojau, bet keistai pasirode, nes pas visas kitas kitaip buvo. Sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 09 12, 15:34)
Nu ok, pradzios nezinojau, bet keistai pasirode, nes pas visas kitas kitaip buvo. Sorry 4u.gif

pažiūrėk foto atgal ten matosi gydytojo klijuota ir koks jų kiekis mirksiukas.gif ne iš galvos aš jų tiek priklijavau, plius buvo tik 6 diena po OP mirksiukas.gif ir organizmas kuris atmetinėjo siūlus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 09 12, 14:51)
Nesutinku :-) Tikrai pimas savaites jie prilaiko audinius,  kad jie graziau sukibtu,  jie dar papildo siulu vaidmeni,  Iki siulu isemimo,  tai tikrai nerekomenduotina ju nuimti,  o paskui,  tai jau su gydytoju reikia tartis,  bet man atrodo daugiau niekas po siylu isemimo ir nenesiojo.
BANDOMASIS,  man lendacius siulus,  kad ir gydytojas trauke,  vistiek ten randas praplatejo,  cia jau gamta...  man po operacijos niekas nelindo,  o po korekcijos,  ner dvejuose vietose,  paciose krastuose,  tai nieko jau cia nepadarysi. 
Beja,  noriu nuramint visas susiruosusias storet  - pilvukas lygus ligutelis,  tik kad paminkstejes,  talija isliko,  tik kad formos tokios putliai moteriskos,  bet na ner blohai,  kaip 40 :-)

Man po siulu isemimo, po 14 dienu juos suklijavo ir sake nesiot kol patys nukrito. Tai as ta ir sakau, kad jie pjuvi prilaiko. Bet kuo ilgiau juos nesioti, kaip Bandomasis sake tikrai nereikia.
Atsakyti
Besigasdinancioms 4u.gif

Jau namie. Sekmingai atvaziavau, bet islipti buvo labai sunku. Kazkaip ligoninej ramiau ir aiskiau. Namie visi issigande, neiprate, kad vos einu lotuliukas.gif .
Man irgi sunku, kai nieko negaliu doh.gif

Ant svarstykliu lipau, tai svoris toks pats. Bet jauciuoci manekene - i dukros 36 dydzio tretingus ilindau. Mano visada buvo 38 dydis. Idomu, ar reiks atsinaujinti apranga?
Daug maisu turejau pilvui slepti, tai tures po 3 menesiu isnykti, kai busiu sugijjusi doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balande: 12 rugsėjo 2014 - 16:04