QUOTE(oksaniux @ 2014 09 12, 16:26)
Bandomasis tie strypai skirti pjuviui prilaikyti ir jokio rysio su randu neturi, ju ilgai naudoti nereikia, kai savaime nukrinta, tai ir nebeklijuoti. Randas yra individualus dalykas, ir jis formuojas ilga laika, o nuo randu yra tepalai ir plaistrai, kurie juos lygyna ir balina. Pas mus Norgei tuos strypus klijuoja jei vaikas prasiskelia ka nors, vietoj siuvimo, jei aisku nedidele zaizda. O tu ten foto maciau be proto ju prisivarei, tau gydytojas nepaaiskino kam jie skirti ir kaip klijuoti???
http://youtu.be/C5m0CYCt59E
Nesutinku :-) Tikrai pimas savaites jie prilaiko audinius, kad jie graziau sukibtu, jie dar papildo siulu vaidmeni, Iki siulu isemimo, tai tikrai nerekomenduotina ju nuimti, o paskui, tai jau su gydytoju reikia tartis, bet man atrodo daugiau niekas po siylu isemimo ir nenesiojo.
BANDOMASIS, man lendacius siulus, kad ir gydytojas trauke, vistiek ten randas praplatejo, cia jau gamta... man po operacijos niekas nelindo, o po korekcijos, ner dvejuose vietose, paciose krastuose, tai nieko jau cia nepadarysi.
Beja, noriu nuramint visas susiruosusias storet - pilvukas lygus ligutelis, tik kad paminkstejes, talija isliko, tik kad formos tokios putliai moteriskos, bet na ner blohai, kaip 40 :-)