Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas :)

Balande dziugu girdeti, kad viskas super smile.gif

Jauciu kad tikrai neprievartausiu, nes dega raumuo biski virsuj unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 24 rugsėjo 2014 - 20:16
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 24, 15:03)
Sveikos 4u.gif

Nuo kada jūs pilvo preso pratimus pradėjot daryt?  g.gif  nu ***** skauda žiauriai man  doh.gif bijau ką ir daryt  unsure.gif

As pradejau nuo liepos 5d biggrin.gif man tuo metu tiksliai buvo 5 men ir 3 sav. thumbup.gif
Iki tol daryti negalejau schmoll.gif
Atsakyti
Balande, smagu del taves 4u.gif is kremu tai man tik Dermatix buvo minejes Vitkus, kremo kaina lyg ir apie 60 lt. Veiksmingumo deja nezinau. Man dar sasu yra, tai kol kas nieko nenaudoju.
Dabar man kitas dalykas aktualu - ryt bus lygiai menesis po op ir ka as akivaizdziai pastebejau: viena puse rando pakilo. Lyg ir Oksaniux pirma tai pamate fotkej, bet as per daug neisiziurinejau ir pamaniau, kad cia optine apgaule doh.gif lotuliukas.gif o siandien duse nu taip akivaizdu doh.gif blin, tai ka as blogai dariau? Miegojau ant sonu, sedejau kreivai koja po uzpakaliu pakisus... nu vis persikreipus, tai gal ir patempiau i virsu randa? g.gif tinimas jau lyg ir mazesnis, tai gal del jo? Nu blin kaip nesmagu verysad.gif ryt nusifotkinsiu ir ikelsiu kaip tas randas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 09 24, 18:39)
na va as radau kad nuo 6 sav po op jau galima lengvai pasportuoti,greitas ejimas,begimas,slides,cardio...tik jokiu sunkumu kilnojimu.pasikliauti tuo ka sako tavo kunas-jei jauti skausma arba tempima-nepersistengti,duoti pailseti ir po keliu dienu vel mazais zingsniukais didinti kruvi.taip pat parasyta jei po op buvo komplikaciju gyjant tai butina pasitarti su chirurgu ir jis apziurejes tiksliai pasakys ka ir kiek daryti smile.gif

Parissweet, su -10kg rezultatu atrodai thumbup.gif Sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 24, 21:15)
Balande dziugu girdeti, kad viskas super smile.gif
Jauciu kad tikrai neprievartausiu, nes dega raumuo biski virsuj  unsure.gif

Bandomasis, kaip tavo šonelis??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 09 24, 18:46)
Parissweet, su -10kg rezultatu atrodai  thumbup.gif Sveikinu!

dekui 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(virginp @ 2014 09 24, 21:36)
As pradejau nuo liepos 5d  biggrin.gif man tuo metu tiksliai buvo 5 men ir 3 sav.  thumbup.gif
Iki tol daryti negalejau  schmoll.gif

O nuo ko pradėjai g.gif

QUOTE(color77 @ 2014 09 24, 21:55)
Bandomasis, kaip tavo šonelis??? ax.gif

Skauda už 5 dienų einu pas gydytoją unsure.gif
Atsakyti
kas ten klause apie kriamu ? biggrin.gif ax.gif

DERMATIXu tepu ...kaip jo veiksmingumas fig zino, kito nieko nebandziau ...bet is shono jau balti siulai tik atrodo ...aisku gal butu dar geresnis rezultatas jei vanociau i diena trys kart ...bet as su alzhaimeriu man nepavyksta lotuliukas.gif ..zadu tept kokius dar kelis men.

del sportu ...tai as klausiau pas savo daktariuka ...sake nuu lengvai per takeli galima ...visi sunkesni pratimai TIK po 4-5men mirksiukas.gif tai va ir laukiu spalio lotuliukas.gif nes man lengvi neveikia ..t.y. man svorio mest nilabai reikia ...as "sixpako" noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Supratau, kad per anxtri preso pratimus pradėjau, teks tenkintis cardio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 25, 10:51)
Supratau, kad per anxtri preso pratimus pradėjau, teks tenkintis cardio  biggrin.gif

vo vo ....tai kunas pats pasake STOP ...nes tuoj paplyshiu as tau lotuliukas.gif
maciau albumeli oksaniux turbo pasikeitimas ...kaip papuliai ? as prie savu taip pripratau atrodo kad mano ir butu buve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 09 25, 09:54)
vo vo ....tai kunas pats pasake STOP ...nes tuoj paplyshiu as tau  lotuliukas.gif
maciau albumeli oksaniux turbo pasikeitimas ...kaip papuliai ? as prie savu taip pripratau atrodo kad mano ir butu buve   lotuliukas.gif

jep ties tuo ir stosiu biggrin.gif mėgausiuos kol kas cardio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 25 rugsėjo 2014 - 09:00
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 09 25, 09:54)
vo vo ....tai kunas pats pasake STOP ...nes tuoj paplyshiu as tau  lotuliukas.gif
maciau albumeli oksaniux turbo pasikeitimas ...kaip papuliai ? as prie savu taip pripratau atrodo kad mano ir butu buve   lotuliukas.gif

Nu neblogai cia as pasiturbinau!!!! thumbup.gif pati negaliu patiketi drinks_cheers.gif
Jau baigiu priprasti prie naujo kuno, papuliai gerai 4u.gif
Jau nebedaug truksta iki visisko sugyjimo biggrin.gif su kiekviena diena vis labiau dziaugiuos thumbup.gif tu nerealiai atrodai bjaurastis!!!! Isimylejus as tave...vis fotkes paziuriu...tai toks noras kudintis uzeina...
Papildyta:
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 09 25, 09:48)
kas ten klause apie kriamu ? biggrin.gif  ax.gif

DERMATIXu tepu ...kaip jo veiksmingumas fig zino, kito nieko nebandziau ...bet is shono jau balti siulai tik atrodo ...aisku gal butu dar geresnis rezultatas jei vanociau i diena trys kart ...bet as su alzhaimeriu man nepavyksta  lotuliukas.gif ..zadu tept kokius dar kelis men.

del sportu ...tai as klausiau pas savo daktariuka ...sake nuu lengvai per takeli galima ...visi sunkesni pratimai TIK po 4-5men  mirksiukas.gif  tai va ir laukiu spalio  lotuliukas.gif  nes man lengvi neveikia ..t.y. man svorio mest nilabai reikia ...as "sixpako" noriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kas nenori to sixpako????!!!! As irgi meginsiu tave vytis....bet dar negreitai doh.gif
Papildyta:
O ziurekit mergaites, as ta pleistra nuo randu klijuoti pradesiu. O kokio plocio juostele turi buti, kiek ta randa turi dengti, kokiu 2 cm plocio uztenka? Jeigu kuri nors turit uzsiklijavus, imeskit fotke kaip turi buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniux: 25 rugsėjo 2014 - 10:24