Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas :)

QUOTE(tiutass @ 2014 09 25, 20:35)
Man 4men po op,jau menuo kaip sportuoju pilnu kruviu.idomu nepakenksiu sau?
2k i savaite i sporta varau,bet man neskauda g.gif

kokius pratimus presui darai? man dar laaaabai skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 25, 21:36)
kokius pratimus presui darai? man dar laaaabai skauda  unsure.gif

Bandomasis, pas mane ir Tiutass situcija daug paprastesne buvo nei pas tave. Tu gi viduj turejai gerokai daugiau problemu. Baik save grauzti del to sporto, leisk dar ramiai organizmui atsigauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 09 26, 07:16)
Bandomasis, pas mane ir Tiutass situcija daug paprastesne buvo nei pas tave. Tu gi viduj turejai gerokai daugiau problemu. Baik save grauzti del to sporto, leisk dar ramiai organizmui atsigauti.  mirksiukas.gif

Tiesa,bandomasis nebesigrausk juk laiko reikia.
As einu i step aerobika,kamuoliai,avareliai,gumos,kas kart vis kitokia treniruote smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(virginp @ 2014 09 26, 07:16)
Bandomasis, pas mane ir Tiutass situcija daug paprastesne buvo nei pas tave. Tu gi viduj turejai gerokai daugiau problemu. Baik save grauzti del to sporto, leisk dar ramiai organizmui atsigauti.  mirksiukas.gif

mane žiauriai griaužia kad šonai auga verysad.gif o juos taaaaaaaaaaip sunku mesti paskui unsure.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 09 26, 07:40)
Tiesa,bandomasis nebesigrausk juk laiko reikia.
As einu i step aerobika,kamuoliai,avareliai,gumos,kas kart vis kitokia treniruote smile.gif

o blyn apie aerobiką net bijau paalvot unsure.gif jetau kokia aš vis gi ištižus pasidariau tuo klausimu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
įkėliau naujų nuotraukų. Fee... baisu žiūrėt kokia dar sutinus esu verysad.gif
Atsakyti
sveikos, ikeliau savo 7 men nuotraukytes, labai laukiu jusu atsiliepimu thumbup.gif kadangi mano stuburas siek tiek pakrypes, tai ir randas kreivokas, tad planuoju daryti korekcija, nors labai gaila, randas jau bala verysad.gif g.gif
Atsakyti
Sposa bet tai koks liemuo bigsmile.gif

Parissweet su minus 10kg nerealu wub.gif tavo pilvo forma matau labai panaši kaip pas mane buvo blush2.gif

Kirisama matosi dar patinimas, bet jau geriau mano akimis žiūrint thumbup.gif

Šeimynelė smile.gif turėdama tokią figūrą, būčiau pati laimingiausia pasauky biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 26, 09:36)

Kirisama matosi dar patinimas, bet jau geriau mano akimis žiūrint  thumbup.gif

Jau buvau pas chirurga. Sake, kad su manim viskas tvarkoje, tiesiog reikia laiko. Skysciu susikaupusiu nera. Susidare guziukai tai vidinis randas, ir su laiku viskas ten susitvarkys. Jam as visai neatrodziau sutinus blink.gif kaip ne keista, leido minimalius pajudejimus, manksteles iki kol neskauda. Cia tai man tikra naujiena. Bet kadangi as po namu ruosos jauciuos pavargus ir pilva skaudena, tai apie mankstas jokiais budais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeimynėlė @ 2014 09 26, 09:23)
sveikos, ikeliau savo 7 men nuotraukytes, labai laukiu jusu atsiliepimu  thumbup.gif  kadangi mano stuburas siek tiek pakrypes, tai ir randas kreivokas, tad planuoju daryti korekcija, nors labai gaila,  randas jau bala  verysad.gif  g.gif

Randuko viena puse isejo pasivaikscioti biggrin.gif
Visas bendras vaizdas NEREALUS! 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Bambyte grazuolyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2014 09 26, 13:49)
Jau buvau pas chirurga. Sake, kad su manim viskas tvarkoje, tiesiog reikia laiko. Skysciu susikaupusiu nera. Susidare guziukai tai vidinis randas, ir su laiku viskas ten susitvarkys. Jam as visai neatrodziau sutinus  blink.gif kaip ne keista, leido minimalius pajudejimus, manksteles iki kol neskauda. Cia tai man tikra naujiena. Bet kadangi as po namu ruosos jauciuos pavargus ir pilva skaudena, tai apie mankstas jokiais budais  schmoll.gif

Kirisama, as sakyciau tavo paskutiniu ft vaizdelis daug daug geresnis, nei ankstesniu thumbup.gif
Viskas tikrai susitvarkys ir po pusmecio turesi plokscia pilvuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 09 26, 14:01)
Randuko viena puse isejo pasivaikscioti  biggrin.gif
Visas bendras vaizdas NEREALUS!  4u.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Bambyte grazuolyte  wub.gif
Papildyta:

Kirisama, as sakyciau tavo paskutiniu ft vaizdelis daug daug geresnis, nei ankstesniu  thumbup.gif
Viskas tikrai susitvarkys ir po pusmecio turesi plokscia pilvuka  4u.gif

Tikrai??? Nu gal jums geriau matyt. Gal ir prisigalvoju pati... bet randas tikrai vienoj pusej pakilo, tikiuos daugiau nebekils.
Atsakyti
Kiek esu domejususi apie sia operacija zinau taip - kad tikrasis vaizdas tik po pusmecio mazdaug pasidaro - ir kad nereikia noreti iskarto rezultato, nes turi sugyti daug kas iki galo - plius ir randas kol ryskus visai kitaip atrodo, nei kai jis iblunka.. manau per daug norima greitu rezultatu, arba gal net tie rezultatai buvo kiek kitaip isivaizduojami blush2.gif
Atsakyti
Daug ko nesitikejau arba isivaizdavau kitaip : pirmiausia tai nesitikejau, kad bus tokie dideli ir ilgi tinimai, nesitikejau, kad randas gali pakilti. Nors cia skaiciau apie tai, bet vis maniau, o gal man taip nebus. Na arba jei bus, tai kazkaip kitaip. Praejo tik menesis, bet rimtai maniau, kad atrodysiu kitaip, nei dabar. Gal tikrai per greit ir per daug noriu to rezultato unsure.gif
Atsakyti