Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas :)

QUOTE(parissweet @ 2014 09 27, 18:44)
iki spalio 15 dar daug laiko,laisvai gali numest bent 3kg tikrai smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif laisvai 3-4kg gali pamesti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 09 27, 20:39)
Pritariu  drinks_cheers.gif  laisvai 3-4kg gali pamesti  thumbup.gif

Netinka,as ir apie tai uzsiminiau..Pasake kad greit pamesti greitai ir gryzta..
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 09 27, 19:46)

Niu tada as M. nesuprantu schmoll.gif as gi tokia pat buvau ir figurike lb panasi rolleyes.gif bet mane be klausimu sutiko operuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 09 27, 16:46)

kas yra greitai? tau dar beveik 3 savaites liko.o normalus ,sveikas svorio metimas yra apie 1-1,5kg per savaite.vat jei numestum 3 kg per 3 dienas-taip-jie grys greitai,bet kasdien numetant po kelis simtus gramu butu idealu,taip kad nereikia ieskot atmazkiu,susiimk,nueisi pas chirurga,pasakysi kad numetei 3 kokius kg,busi pagirta kad bent kazkaip ruosiesi operacijai,o jei ir toliau sedesi ir zysi ka daryti ka daryti,tai nieko ir nepadarysi,o ir chirurgai ,tikiu,ziuri kitom akym kada nuejus moteris tik reikalauja kazko,kai pati net nepajudina pirsto del saves..
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 09 27, 21:17)
kas yra greitai? tau dar beveik 3 savaites liko.o normalus ,sveikas svorio metimas yra apie 1-1,5kg per savaite.vat jei numestum 3 kg per 3 dienas-taip-jie grys greitai,bet kasdien numetant po kelis simtus gramu butu idealu,taip kad nereikia ieskot atmazkiu,susiimk,nueisi pas chirurga,pasakysi kad numetei 3 kokius kg,busi pagirta kad bent kazkaip ruosiesi operacijai,o jei ir toliau sedesi ir zysi ka daryti ka daryti,tai nieko ir nepadarysi,o ir chirurgai ,tikiu,ziuri kitom akym kada nuejus moteris tik reikalauja kazko,kai pati net nepajudina pirsto del saves..

kad man nereikia atmazkiu juk visi apsiima tik M ispindejus gaunasi.
Ir zizejimas mano ne del to ka daryt mest ar ne..As jau ka reikia padariau, mane operuot turi V. tik as suabejojau ar verta be siurbimo..
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 09 27, 17:49)
Ir zizejimas mano ne del to ka daryt mest ar ne..As jau ka reikia padariau, mane operuot turi V. tik as suabejojau ar verta be siurbimo..

pagal mane,sita operacija yra labai rimtas zingsnis,nesvarbu ar ja gauni nemokamai ar moki savus pinigus.ir rezultatu gerumas priklauso ne vien nuo chirurgo,bet ir nuo paciento.cia tokia mano nuomone..ko gero per placiai pries tai issireiskiau nors tenorejau tik sitai pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 09 27, 20:49)

Siurbima ir veliau jei bus poreikis galesi pasidaryti mirksiukas.gif

Beje as kai buvau konsultacijoj pas M., sveriau 73kg, apie jokius kmi, jis manes neklausinejo... tik pasake jei nori, kad pasisektu op ir buciau patenkinta, tai iki dar tureciau numesti kazkiek kg. Konsultacija buvo menuo pries op., o as per menesi sugebejau ne numesti svorio, o dar ir priaugti. Pamenu, kaip pries ieinant i operacine pasvere, pamaciau 75.5kg ir pati issigandau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 27 rugsėjo 2014 - 20:54
Sveikos
Buvau siandien pas Kaikari,ikeliau i albumeli ir jo piesini.Tai galima sulygint kaip planuoja pjaut Astrauskas ir kaip Kaikaris. Astrausko randas trumpesnis bet laaabai aukstai,Kaikario ilgas bet zemai,kaip jis sake kuo ilgesnis randas tuo zemiau. Visgi as zemiau noriu,sake atsinest kelnaites pries op kurias planuoju nesiot po op,pagal tai ir orentuosis,tai issirinksiu maudymuka koki grazu ir nesiuos su savim:) Tik gaila ,kad puse tatoo issipjaus,liks tik geopardo galva smile.gif

Paeissweet kaip tu taip svori numetei? Labai grazus pasikeitimas,po OP busi ledine smile.gif
Atsakyti
sveikos,

Ziuriu diskusija stipri buvo.. thumbup.gif

kaip jau visos zinot, einu pas V operuotis, ir kazkaip buvau va subalamutinta, bet dabar vel gryzau i savas vezias, kad tikrai eisiu pas ji..

buvau ir pas M, kas liecia krutine, jis man taip pat siule, jei daryt dviguba op, tai implantus deti tik veliau, nesutiko iskarto visko tvarkyti.. blush2.gif tai net nezinau nuo ko cia pas ji priklauso viskas..gal jis ziuri pati odos pakarima? standuma? dar ka nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 09 27, 22:10)
Sveikos
Buvau siandien pas Kaikari,ikeliau i albumeli ir jo piesini.Tai galima sulygint kaip planuoja pjaut Astrauskas ir kaip Kaikaris. Astrausko randas trumpesnis bet laaabai aukstai,Kaikario ilgas bet zemai,kaip jis sake kuo ilgesnis randas tuo zemiau. Visgi as zemiau noriu,sake atsinest kelnaites pries op kurias planuoju nesiot po op,pagal tai ir orentuosis,tai issirinksiu maudymuka koki grazu ir nesiuos su savim:) Tik gaila ,kad puse tatoo issipjaus,liks tik geopardo galva smile.gif

Paeissweet kaip tu taip svori numetei? Labai grazus pasikeitimas,po OP busi ledine smile.gif

net siurpuliukai per kuna bega skaitant kaip stropiai ruosiamasi operacijai wub.gif pavydziu baltu pavydu,labai linkiu kad sutvarkytu taip kaip tu tikiesi mirksiukas.gif

na o svori metu paprastai per daug nesispausdama saves,sumazinau maisto kiekius,padidinau sporto kruvi(kuris buvo didelis apskritas nulis pries tai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 09 28, 01:10)
Sveikos

Awarded, man atrodo kad tu esi pametusi svoriuko? Lyginant su pirmom ft?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 09 28, 12:49)
Awarded, man atrodo kad tu esi pametusi svoriuko? Lyginant su pirmom ft?

Taip pametus,pirmos foto buvo darytos kai leliukui buvo 6 men,dabar jam jau metai,pries men baigiau maitint tai svoris pradeda krist,planuoju iki op dar kokiu 10-12 numest. Op darysiu sausio men tai laiko yra. Penkis vaikus pagimdziau daugiau nebeplanuoju,tai norisi susitvarkyt o ir vestuves mano vasara smile.gif
Atsakyti