Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas :)

QUOTE(oksaniux @ 2014 09 28, 20:22)
O kiek laiko nesioji pleistra? Kiek jis laiko? Ar nusiemi pries dusa?

užtenka apie savaitę, kartais nusiimu kartais ne blush2.gif ir šiaip va dabar jau 4,5 mėn ne visada su jais vaikštau mirksiukas.gif bet mano randas jau baltas, tai ar jie padeda jau kai randas išbala nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 09 28, 19:22)
Kuri galvoji rinktis, kuris labiau prie sirdies?

Kaikari galvoju ,tikrai noresiu nesiot dzinsus su pazemintu liemeniu,tai noretusi,kad randas neislystu.
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 09 28, 21:54)
Kaikari galvoju ,tikrai noresiu nesiot dzinsus su pazemintu liemeniu,tai noretusi,kad randas neislystu.

aš irgi svajojau kada nors apie pažemintus drabužius... Bet po gimdymų taip klubai sukilo, kad tiesiog pažeminti nebegražu verysad.gif
Atsakyti
[quote=virginp,2014 09 26, 14:01]
Randuko viena puse isejo pasivaikscioti biggrin.gif
Visas bendras vaizdas NEREALUS! 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Bambyte grazuolyte wub.gif
[b]Papildyt

jo jau kazkur vaiksto, del to ir siek tiek gaila vel draskyt randa, bet as knisuos prie jo nes jis kreivas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 28, 19:46)
aš naudoju, perku 4 x 30 bet kerpu per puse, todėl gaunasi 2 cm. Bet pigiau gaunasi pirkti 4cm  mirksiukas.gif

as naudojau ivairiaus plocio, bet susikarpydavau kiek man reikia mirksiukas.gif , tapiau blush2.gif
Atsakyti
Šeimynėle, o kada tau pakilo randas? Matau, po op jau 7 mėnesiai praėjo, tikrai nemažai laiko.... Ir kaip atrodo ta korekcinė operacija? Tiesiog patems odą ar kaip?
Man dar tik mėnesis po op, bet rando viena pusė irgi pakilo verysad.gif
Beja, užsirašiau konsultacijai kitą pirmadienį pas prof. V., manau, reikia jam pasirodyt, tuo labiau, kad apie grįžimą į darbą galvoju.
Atsakyti
Kur perkat Mepiform pleistrus? Kiek ziurejau Lietuvoje pigiausia, o gal zinot kur dar pigiau? Gal siunciat is kur nors?
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 09 29, 14:58)
Kur perkat Mepiform pleistrus? Kiek ziurejau Lietuvoje pigiausia, o gal zinot kur dar pigiau? Gal siunciat is kur nors?

gintarinėj norfos vaistinėj arba internetu arba einu tom valandom, kada didedelė nuolaida, apsimoka smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ar buvo kuriai nors atsikelus ryte neaiskus spazminiai skausmai pilve? g.gif taip susuko, kad net pasijudint sunku doh.gif kuo toliau, tuo daugiau visokiu neaiskumu, tai po bamba skauda daugiau pavaiksciojus, tai visas pilvas skausmingai jautrus....
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 01, 07:14)
Labas rytas,
Ar buvo kuriai nors atsikelus ryte neaiskus spazminiai skausmai pilve?  g.gif taip susuko, kad net pasijudint sunku  doh.gif kuo toliau, tuo daugiau visokiu neaiskumu, tai po bamba skauda daugiau pavaiksciojus, tai visas pilvas skausmingai jautrus....

manau kad tai normalu, juk gija viskas mirksiukas.gif aišku jei skausmai nepakenčiami tada nenormalu unsure.gif plius žiūrėk žarnyną g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 01, 08:35)
manau kad tai normalu, juk gija viskas  mirksiukas.gif aišku jei skausmai nepakenčiami tada nenormalu  unsure.gif  plius žiūrėk žarnyną  g.gif

Skausmas pakenciamas, bet man jis toks neaiskus.... suprantu, kad viskas gyja, tik tie pojuciai nauji, visai kitokie nei buvo po cp.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 01, 11:37)
Skausmas pakenciamas, bet man jis toks neaiskus.... suprantu, kad viskas gyja,  tik tie pojuciai nauji, visai kitokie nei buvo po cp.

tai ir negalima pyginti šių OP juk tai du skirtingi dalykai blush2.gif
Atsakyti
Tiesa, kad skirtingi smile.gif
man jau šašiukai nukrito, reiks pradėt kokį tepalą naudot ax.gif jei nebūtų išsikreivinęs ir pakilęs, tai būtų nuostabi "chirurgo šypsenėlė".... na, su laiku vistiek išbals unsure.gif
Atsakyti