QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 02, 09:08)
Sveikos

Įmesiu kelias foto į albumuką su klausimu

Gal jei netingėsite galėsite akį užmesti
labuka,man atrodo kad cia taip jau ir bus tau,siaip normaliai is foto atrodo
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 02, 10:24)
nes taip sutariau

plius nepasirašinėjau ant sutikimo
kažkaip ir po OP nei vieno rezidento nemačiau
Jis man davė savo mob.nr. ir eidavau pas jį tiesiai į kabinetą, ne į koncultatinį
mergaites nereikia sutikimo rezidentam,jei valst istaigoj operacija niekas neklausia nori ar nenori,jiem privaloma mokintis,o ar gyd operuoja ir jie tik ziuri,ar jie ten bandosi ant musu niekas nepasake ir nepasakis,o kad rezidentai buna 100proc zinau,pas mane tai tikrai buvo,bet zinau,kad tik ziurejo,nes savas zmogus dalyvavo mano op
Papildyta:
QUOTE(oksaniux @ 2014 10 02, 10:26)
Ten yra viesa istaiga, o ne privati, tai kad tikrai rezidentai visada buna, ir niekas tau nesakys kas ir kaip ten buvo. Kai valstybe kompensuoja, tai taip ir buna... Cia as zinau tokia info is zmoniu, kurie dirba ten.
pritariu 100 proc. o kai miegi tau gali ir bet kas operuot.
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 02, 10:32)
tikrai klystate

aš gulėjau ir rezidentes mačiau tik per pirmą konsultaciją

net perrišimų jie nedarė
perrisimu jie ir nedaro,neklystame o zinome tikrai is tu kas dirba ir dalyvauja op.
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 02, 14:48)
nueisi ir duos
pažiūrėk į foto buvo ir labai

kai sutinus vaikščiojau, kai skysčių buvo
neklausiau tokių dalykų, nes kategoriškai atsisakiau siurbimų
kad ten būtų turi gauti paciento leidimą

netikiu kad be leidimo paslapčia įveda, o prieš pabaigą staigiai išveda

jeigu sutikimas yra tai valio , bet jeigu gulantis kategoriškai atsisakai, tai niekas tau nieko ir neves

tas pats ir su gimdymu

nenorėjau, kad būtų ir nebuvo, nors irgi darė 3 kartus CP
bandomasis klisti niekas net neklaus taves ko tu nori ir panasiai,taip ten yra,o privacioje to nebuna
Papildyta:
aciu mergaites uz komentarus grazius,tik va laukiu korekcijos,bamba koreguos ir sonus su nugara tvarkysiu,bet si kart jau pas TA,nes kai oxaniuko nuime puse

ir as noriu buti tokia grazi
Bandomasisi tu nebesinervuok del to riebaliuko nieko ten pas tave nera,o visiskai lenta juk nenorek but,atrodai super
Virgip is vis ledukas atrodai ir randas labai grazus