Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas :)

QUOTE(Kirisama @ 2014 10 05, 13:38)
Radau Viksraicio klinikos puslapyje, kad siurbimo op galima atlikti ir ne narkozej, bet jei tik nedidelis plotas  g.gif kazi kaip cia atrodo? Vietiskai suleidzia nuskausminamu, ar nejautra i stubura daro????  g.gif

atlieka vietini nuskausminima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 10 05, 14:27)
atlieka vietini nuskausminima smile.gif

Kazin Vilniuje irgi taip daro? Na ta prasme uzsiima mazu plotu siurbimu? g.gif nes palyginus kainos tai aukstokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 05, 15:09)
Kazin Vilniuje irgi taip daro? Na ta prasme uzsiima mazu plotu siurbimu?  g.gif nes palyginus kainos tai aukstokos g.gif

O velnias žino, turite pasidomėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 05, 15:09)
Kazin Vilniuje irgi taip daro? Na ta prasme uzsiima mazu plotu siurbimu?  g.gif nes palyginus kainos tai aukstokos g.gif

geriau nereikia wink.gif nes jie tada pradės kauptis kitur smile.gif pagerk l carnitiną, biški daugiau pajudėk ir nebeliks tų riebalų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 05, 16:30)
geriau nereikia wink.gif nes jie tada pradės kauptis kitur smile.gif pagerk l carnitiną, biški daugiau pajudėk ir nebeliks tų riebalų smile.gif

Jau isbandyta smile.gif daug ka vartojau, daugiau mankstinaus, o jie vis manes nepalieka:)
Atsakyti

QUOTE(Kirisama @ 2014 10 05, 19:39)
Jau isbandyta smile.gif daug ka vartojau, daugiau mankstinaus, o jie vis manes nepalieka:)

As irgi kazkada taip kalbejau ;-) masazus dareisi? Lipokavitacija? :-)
Atsakyti
Sveikutes! thumbup.gif
Oksaniux patyliais ikelei fotkiu,kai uzmaciau- wacko.gif

Ziauriai tikrai graziai tave sutvarke,dedu dyyydeli pliusa A. clap_1.gif nail.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 06, 09:58)
Sveikutes! thumbup.gif
Oksaniux patyliais ikelei fotkiu,kai uzmaciau- wacko.gif

Ziauriai tikrai graziai tave sutvarke,dedu dyyydeli pliusa A. clap_1.gif  nail.gif  good.gif

Jo ikeliau 2 nuotraukytes, bet tik pilvuko. Papukai mano dar paklijuoti, lenda siulai vietomis. Kita savaite bus 2 men, tai leksiu daktariukui pasirodyti ir krutu ekoskopija pasidaryti.
Na ka, nusipirkau pirma nauja lemenuka....C dydis!!!! Kaip keista, pries gimdyma paskutini karta toki devejau, o tai reiskia pries 9 metus!!!!!!
Aciu uz pagyras! As tikrai patenkinta rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniux: 06 spalio 2014 - 09:18
QUOTE(oksaniux @ 2014 10 06, 11:17)
Jo ikeliau 2 nuotraukytes, bet tik pilvuko. Papukai mano dar paklijuoti, lenda siulai vietomis. Kita savaite bus 2 men, tai leksiu daktariukui pasirodyti ir krutu ekoskopija pasidaryti.
Na ka, nusipirkau pirma nauja lemenuka....C dydis!!!! Kaip keista, pries gimdyma paskutini karta toki devejau, o tai reiskia pries 9 metus!!!!!!
Aciu uz pagyras! As tikrai patenkinta rezultatu  thumbup.gif

As ***** jau gyrdet muset nenoriu apie C,D doh.gif Gal man B pavyktu isgaut doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 06, 06:21)
As irgi kazkada taip kalbejau ;-) masazus dareisi? Lipokavitacija? :-)

Sveikos 4u.gif
na štai, aš jau po konsultacijos Santariškėse. Vitkų mačiau tik probėkšmiais, nes jis kažkur išėjo ir nebeatėjo verysad.gif teko bendrauti su kitu gydytoju - T. Urbonu. Taigi, pasak jo, viskas su manim gerai, visi skausmai Ir mėšlungiai tik pooperaciniai reiškiniai. O dėl to, kad vakarais pilvas padidėjęs, tai irgi pooperacinis reiškinys, išsiskiria limfa. Tai čia kaip ir kaupiasi skystis? g.gif Leido pradėti masažus. Taigi, turbūt pradžiai lipokavitacijos nebandysiu, nes manau dar anksti, o ir šiaip norėtųsi ką nors daugiau sužinoti kas čia per dalykas ar jį būtina derinti su vakuminiu masažu ar dar ten kažkuo....
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 06, 11:11)
Sveikos  4u.gif
na štai, aš jau po konsultacijos Santariškėse. Vitkų mačiau tik probėkšmiais, nes jis kažkur išėjo ir nebeatėjo  verysad.gif  teko bendrauti su kitu gydytoju - T. Urbonu. Taigi, pasak jo, viskas su manim gerai, visi skausmai Ir mėšlungiai tik pooperaciniai reiškiniai. O dėl to, kad vakarais pilvas padidėjęs, tai irgi pooperacinis reiškinys, išsiskiria limfa. Tai čia kaip ir kaupiasi skystis?  g.gif  Leido pradėti masažus. Taigi, turbūt pradžiai lipokavitacijos nebandysiu, nes manau dar anksti, o ir šiaip norėtųsi ką nors daugiau sužinoti kas čia per dalykas ar jį būtina derinti su vakuminiu masažu ar dar ten kažkuo....

Na saunu nugirdeti, kad viskas gerai. Dabar ir pati ramiau miegosi ir maziau galvosi. Man sake neskubet su tais masazais. O tu nenori pati rytais ir vakarais svelniai pati pamasazuoti. O randa reikia nyksciu sukamaisiais masazuoti i skirtingas puses, ypac ten kur sukietejimai. Man daug maziau tempia po masazo, ir randas minksteja.
O pilva pagal laikrodzio rodykle reikia, delnu sukti ratukus. Pabandyk!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniux: 06 spalio 2014 - 14:26
Labai gerai, kai yra dalinamasi patirtimi ir žiniomis..
dar viena buvo minėjusi kokius vitaminus gerti reikia prieš operaciją, tik nebe pamenu kokius, kad greičiau vyktų gijimas..
lyg ir minėjo vitaminą C, o kokius dar - nepamenu - gal kuri buvot pasižymėjusi? blush2.gif
Atsakyti