Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas :)

Tatanka o tu gal ir pasiurbimą galvoji g.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 09 08, 13:19)
Ziurekit,ziurekit,merginos foto,balsuokite,liabai jau laukiu jusu pamatyti doh.gif

Uzsirasiau siandien pas seimos,6spalio,15 einu gultis op,manau pats tas?

tai manau kad taip 4u.gif svarbu iki op pasisaugot ir nepasigaut kokio nors virusiuko wink.gif

kiek tu leliukų turi? blush2.gif
Papildyta:
Kirisama, apžiūrėjau tavo bambą, pas mane kitokia g.gif tuoj įmesiu savo, kažkada čia fotkinaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 08, 15:23)
Tatanka o tu gal ir pasiurbimą galvoji  g.gif
tai manau kad taip 4u.gif  svarbu iki op pasisaugot ir nepasigaut kokio nors virusiuko wink.gif

kiek tu leliukų turi?  blush2.gif

Taip sakot uz foto ar del uzrasymo pas gyd. smile.gif?

Vaikas vienas.Klausiate turbut kad pilvas dydelis,bet jis nuo vaikystes buvo zinokit o dabar tik dydeja nuo maisto..
Atsakyti
Aš dabar žiūriu fotkes, bet kad randas pas mane irgi eina iki tenkur klubas prasideda , na tas kampas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2014 09 08, 14:33)
Taip sakot uz foto ar del uzrasymo pas gyd. smile.gif?

Vaikas vienas.Klausiate turbut kad pilvas dydelis,bet jis nuo vaikystes buvo zinokit o dabar tik dydeja nuo maisto..

dėl virusiuko? na kad iki op nepagautumėt smile.gif

šiaip įdomu buvo ar nebenorit daugiau atžalėlių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 08, 13:23)
Tatanka o tu gal ir pasiurbimą galvoji  g.gif

na aš tikiuosi, kad padarys viską ką reikia.. nes odos labai didelis perteklius yra... blush2.gif ir jis dar pasakė,kad bus randas didesnis, nes daug šalins.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 09 08, 14:42)
na aš tikiuosi, kad padarys viską ką reikia.. nes odos labai didelis perteklius yra...  blush2.gif  ir jis dar pasakė,kad bus randas didesnis, nes daug šalins..  ax.gif

Pas mane odos sakė irgi labai daug šalino doh.gif bet krūtinei riebalų sakė nebūtų lotuliukas.gif už tai dabar prikaupiau, kaip už tėvynę doh.gif gavau leidimą sportuot, reiks pradėt, kad žiemai neužsilaiktų riebaliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 08, 15:39)
Aš dabar žiūriu fotkes, bet kad randas pas mane irgi eina iki tenkur klubas prasideda , na tas kampas  g.gif
Papildyta:

dėl virusiuko? na kad iki op nepagautumėt smile.gif

šiaip įdomu buvo ar nebenorit daugiau atžalėlių  blush2.gif

Na ne,tai ilga istorija,o ka del pilvo pasakysit visos kaip manot man verta daryt ar mes jau nepataisomi tik kazkjek iliemenuos turbut, itemps..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masianca: 08 rugsėjo 2014 - 13:47
QUOTE(Masianca @ 2014 09 08, 14:45)
Na ne,tai ilga istorija,o ka del pilvo pasakysit visos kaip manot man verta daryt ar mes jau nepataisomi tik kazkjek iliemenuos turbut, itemps..

daryt aišku apsimoka, padailins nepažinsi mirksiukas.gif aš asmeniškai apie tą OP jau po 1 vaiko svajojau, bet delsiau, kol visų nesusilauksiu ir jau 100 proc neuždarysim fabrikėlio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 08, 14:23)
Kirisama, apžiūrėjau tavo bambą, pas mane kitokia  g.gif  tuoj įmesiu savo, kažkada čia fotkinaus biggrin.gif

Aha, visiskai kitokia g.gif ir atrodo, kad ji buvo visai ispjauta ir per nauja isiuta. O pas mane tik vienas jos kampas siutas g.gif nu idomiai cia. Gaila, kad jie mano foto operacijos metu nedare, o ir siaip nelabai kalbus buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 09 08, 15:29)
Aha, visiskai kitokia  g.gif ir atrodo, kad ji buvo visai ispjauta ir per nauja isiuta. O pas mane tik vienas jos kampas siutas  g.gif nu idomiai cia. Gaila, kad jie mano foto operacijos metu nedare, o ir siaip nelabai kalbus buvo verysad.gif

žinok jie ir pas mane kalbūs nebuvo, apie savo tikrą būklę sužinojau tik vizitacijos metu biggrin.gif nes atėjo pasakė, viską susiuvom būsi graži, tokį atsakymą gavau į kas kaip ir pan biggrin.gif

Pas mane ta bamba irgi pradžioj atrodė kažkaip kitai, o laikui bėgant pasidarė gilesnė ir apvalesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 08, 15:31)
žinok jie ir pas mane kalbūs nebuvo, apie savo tikrą būklę sužinojau tik vizitacijos metu  biggrin.gif nes atėjo pasakė, viską susiuvom būsi graži, tokį atsakymą gavau į kas kaip ir pan  biggrin.gif

Pas mane ta bamba irgi pradžioj atrodė kažkaip kitai, o laikui bėgant pasidarė gilesnė ir apvalesnė  ax.gif

Butum mano vizitacija macius doh.gif nespejau atsibusti, o kad priguzejo pilna palata chalatuotuju, Said priejo prie manes - cia Grablevska, susiuta pilvo isvarzos. Visi palinksejo galvom ir isejo. lotuliukas.gif likau apsalus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 09 08, 16:15)
Butum mano vizitacija macius  doh.gif nespejau atsibusti, o kad priguzejo pilna palata chalatuotuju, Said priejo prie manes - cia Grablevska, susiuta pilvo isvarzos. Visi palinksejo galvom ir isejo.  lotuliukas.gif likau apsalus  bigsmile.gif

pas mane irgi jų daug buvo, bet V.. tada gražiai pakomentavo viską, o tai tave gal Said ir operavo g.gif na kad jis komentavo viską g.gif nes šiaip komentuoja operavęs gydytojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 08, 16:35)
pas mane irgi jų daug buvo, bet V.. tada gražiai pakomentavo viską, o tai tave gal Said ir operavo  g.gif  na kad jis komentavo viską  g.gif  nes šiaip komentuoja operavęs gydytojas  g.gif

Nea, operavo V., nes kita diena pats atejes atsake i mano klausimus. O Said irgi su manim kalbedamas vis kartojo profesorius ta, profesorius ana... bet laiko tai vistiek laaaabai mazai man skyre, kalbejom praktiskai tik tiek, kiek trukdavo perrisimai. O jei kokia sesute salia, tai skaityk, kad nulis komentaru sia tema.
O kaip daznai lankeisi pas V. po op? Ar su siuntimu vis ejai?
Atsakyti