Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas :)

QUOTE(Kirisama @ 2014 09 08, 15:29)
Aha, visiskai kitokia  g.gif ir atrodo, kad ji buvo visai ispjauta ir per nauja isiuta. O pas mane tik vienas jos kampas siutas  g.gif nu idomiai cia. Gaila, kad jie mano foto operacijos metu nedare, o ir siaip nelabai kalbus buvo verysad.gif

Kirisama jei pilna pilvo plasrtika ji ir turi buti per naujo isiuta i kita vieta juk, yra atkelta tavoji bamba ir isiuta i nutempta oda.visdelto manau,kad pas tave daline plastika g.gif
bet ne esme svarbu sutvarke tai kas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 09 08, 20:29)
Kirisama jei pilna pilvo plasrtika ji ir turi buti per naujo isiuta i kita vieta juk, yra atkelta tavoji bamba ir isiuta i nutempta oda.visdelto manau,kad pas tave daline plastika g.gif
bet ne esme svarbu sutvarke tai kas buvo thumbup.gif

As irgi manau, kad cia daline, nes nebuna tokiu pjuviu per pilna plastika. Buvau pas kelis chirurgus ir nei vienas pilnos pilvo plastikos nedaro taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniux: 08 rugsėjo 2014 - 21:00
QUOTE(oksaniux @ 2014 09 08, 20:58)
As irgi manau, kad cia daline, nes nebuna tokiu pjuviu per pilna plastika. Buvau pas kelis chirurgus ir nei vienas pilnos pilvo plastikos nedaro taip.

ax.gif na o gal pilnos nereikejo? uzteko dalines - tai kad gali padaryt kitaip, gal operacijos metu pamate tai ir nedare? gal tiesiog sutvarke problema ir vsio? g.gif
nu as bet kokiu atveju nematau nuotrauku - tyliu.. ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 09 09, 00:05)
ax.gif  na o gal pilnos nereikejo? uzteko dalines - tai kad gali padaryt kitaip, gal operacijos metu pamate tai ir nedare? gal tiesiog sutvarke problema ir vsio?  g.gif
nu as bet kokiu atveju nematau nuotrauku - tyliu..  ph34r.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tylek , tylek nes kai pamatysi, gal dar ir persigalvosi lotuliukas.gif

Bet ir as manau, kad Kirisamai visa beda issprende su daline plastika - tuogeriau jai! Ir gijimas lengvesnis , ir randas trmpesnis, pasaka!

Oksaniuk idek ir tu savo bambyte, labai daili atrodo!
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 09 08, 23:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tylek , tylek nes kai pamatysi, gal dar ir persigalvosi lotuliukas.gif

Bet ir as manau, kad Kirisamai visa beda issprende su daline plastika - tuogeriau jai! Ir gijimas lengvesnis , ir randas trmpesnis, pasaka!

Oksaniuk idek ir tu savo bambyte, labai daili atrodo!

blink.gif o tai kaip su daline pasiekti sonkauliu virsu??? Zinot, gal tikrai ne esme pilna ar nepilna, svarbu, kad problemos nebera thumbup.gif
Atsakyti
Hello 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 09 08, 18:18)
Nea, operavo V., nes kita diena pats atejes atsake i mano klausimus. O Said irgi su manim kalbedamas vis kartojo profesorius ta, profesorius ana... bet laiko tai vistiek laaaabai mazai man skyre, kalbejom praktiskai tik tiek, kiek trukdavo perrisimai. O jei kokia sesute salia, tai skaityk, kad nulis komentaru sia tema.
O kaip daznai lankeisi pas V. po op? Ar su siuntimu vis ejai?

aš ėjau pirą mėnesį į savaitę kartą arba du, paskui jau kai suėjo kažkur pusantro mėn nustojau vaikščiot, ir eidavau be siuntimo, turėjau jo mobilų blush2.gif vakar buvau paėmus siuntimą mirksiukas.gif

QUOTE(oksaniux @ 2014 09 08, 21:58)

pažiūrėk į mano pjūvio ilgį, žinok irgi gerokai mažesnis nei pas kai kurias g.gif sakė 15cm ilgis vakar g.gif gal jo toks stilius g.gif
Tik pas Kirisama nėra užsukimo, pas mane yra ausytės rolleyes.gif
Papildyta:
Klausykit kaip sudegint riebalus biggrin.gif nes žinau jog jei pradėsiu sportuot visa masė virs raumenims, o kaip pašalint tą masę tinkamai iki sporto, kad ji neataugtų g.gif blogiausia tai kad svarstyklėse batarkės pasikeist nesugebu, net nežinau kiek sveriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 09 rugsėjo 2014 - 07:30
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 09 09, 08:33)
Hello 4u.gif
aš ėjau pirą mėnesį į savaitę kartą arba du, paskui jau kai suėjo kažkur pusantro mėn nustojau vaikščiot, ir eidavau be siuntimo, turėjau jo mobilų  blush2.gif  vakar buvau paėmus siuntimą  mirksiukas.gif
pažiūrėk į mano pjūvio ilgį, žinok irgi gerokai mažesnis nei pas kai kurias  g.gif  sakė 15cm ilgis vakar  g.gif  gal jo toks stilius  g.gif
Tik pas Kirisama nėra užsukimo, pas mane yra ausytės  rolleyes.gif
Papildyta:
Klausykit kaip sudegint riebalus  biggrin.gif  nes žinau jog jei pradėsiu sportuot visa masė virs raumenims, o kaip pašalint tą masę tinkamai iki sporto, kad ji neataugtų  g.gif blogiausia tai kad svarstyklėse batarkės pasikeist nesugebu, net nežinau kiek sveriu  biggrin.gif

Tik 15 cm??? Nieko sau blink.gif kazkaip neitikinama, cia turbut tik ta tiesi pjuvio dalis tiek cm ilgio? pas mane visi 20 cm, net savo ligos istorijoj perskaiciau.
Man jis sake, kad kreipciausi, jei kokiu bedu bus, bet tikiuos neprireiks (tfiu tfiu tfiu). Nebenoriu daugiau ligoniniu lotuliukas.gif ryt keliausiu pas seimos prasitest nedarbinguma. Vis dar bijau vaiksciot pilnai issitiesus. Sunku dar, bet vakar visa diena pati su vaiku buvau, na nenumiriau, vadinasi viskas geryn. smile.gif
Atsakyti
Labukas,

Tik 1 diena blush2.gif
Vakar nuo minties vien buvo silpna. Siandien kazkaip geriau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2014 09 09, 12:52)
Labukas,

Tik 1 diena  blush2.gif
Vakar nuo minties vien buvo silpna. Siandien kazkaip geriau  4u.gif

4u.gif nepasiduok emocijoms, viskas bus gerai, pamatysi wink.gif o po to kokia laiminga busi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 09 09, 09:14)
Tik 15 cm??? Nieko sau  blink.gif kazkaip neitikinama, cia turbut tik ta tiesi pjuvio dalis tiek cm ilgio? pas mane visi 20 cm, net savo ligos istorijoj perskaiciau.
Man jis sake, kad kreipciausi, jei kokiu bedu bus, bet tikiuos neprireiks (tfiu tfiu tfiu). Nebenoriu daugiau ligoniniu  lotuliukas.gif ryt keliausiu pas seimos prasitest nedarbinguma. Vis dar bijau vaiksciot pilnai issitiesus. Sunku dar, bet vakar visa diena pati su vaiku buvau, na nenumiriau, vadinasi viskas geryn. smile.gif

vakar kai buvau taip sakė, o gal čia turėjo omeny viduj skersai 15 cm siuvo, nesupratau :Dreik pamatuot biggrin.gif biggrin.gif D
Papildyta:
Randas 37 lotuliukas.gif o ir iš viršaus 15 būt negali lotuliukas.gif todėl ką jis turėjo omeny 15 liks paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 09 09, 13:21)
4u.gif nepasiduok emocijoms, viskas bus gerai, pamatysi wink.gif o po to kokia laiminga busi  wub.gif

ax.gif noreciau, kad jau butu po visko blush2.gif ( po narkozes) doh.gif . Labiausiai bijau uzmigimo su narkoze momento. ax.gif
Jau svajoju kaip atrodysiu, gal liemuo bus lieknesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2014 09 09, 14:01)
ax.gif noreciau, kad jau butu po visko  blush2.gif ( po narkozes) doh.gif . Labiausiai bijau uzmigimo su narkoze momento.  ax.gif
Jau svajoju kaip atrodysiu, gal liemuo bus lieknesnis  g.gif

aš irgi to bijojau smile.gif bet patikėk, užmigsi ir pabusi ir klausi o jau viskas? Nes tos valandos prabėga kaip akimirka smile.gif nežinau aš po šios OP jaučiausi šimtą kart geriau nei po CP, o jų turėjau 3 tai turiu ką lygint blush2.gif
Atsakyti