Sveikos
Jungiuosi ir as prie jusu. Turiu ir as ta draugeli - kruties, I stadija, labai labai retas ir labai piktas (trigubai neigiamas, ER -, PR -, Her2 0, infiltracine sarkomatoidine karcinoma). Kovoju jau nuo geguzio vidurio, buvo operacija ir jau 7 chemijos, dziaugiuosi kad beliko tik 1 bjaurybe (buvo paskirta 4 raudonos ir 4 baltos - kur skauda kaulus ir reikia sugert pries ja 2xpo 40 tableciu). Po to bus svitinimas.
Kazkuri klauset del Wobe-mucos E. As juos geriu. Manau, kad man jie labai labai gerai padeda. Nereklamuoji, bet dalinuos savo patirtim. Pirma chemija maniau kad neatlaikysiu, labai labai sunkiai pakeliau, vienintele mintis buvo, kad atsisakyti daugiau, labai po to neatsistate kraujas ilgai. Kai nuvaziavau antrai, pasipasakojau gydytojai kaip buvo, rekomendavo, jei galimybe turiu nusipirkti, naudoti wobe-mucos E arba leidziamus i pilva - amala. As pasirinkau geriamus, nes i pilva leisdavaus del kraujo atstatymo - Nivestim, o pacios turbut zinot, kaip skauda paciai sau durtis ir dar i pilva. Antra chemija irgi labai sunkiai pakeliau, tiesio as 5 dienas isvis nekildavau, budavau, kaip as sakydavau, komoj, guledavau paslika, kaip girta. Pries 3 chemija pradejau gert tuos vaistus (geriu 3 d pries ir 7 po, viso 10 dienu), tai jau 4 daug lengviau pernesiau, po keturiu raudonu, pradejo duot ta kur visom labai kaulus skauda, tai as net bijau ir girtis, jau 3 tokias gavau, bet vat vaistu nuo skausmo gert ne po vienos nereikejo. Laukdavau ir bijodavau tu skausmu kelias dienas, buvau prisipirkus visokiu nuo skausmo, bet tik pabegiojo biski tokie diegliukai po sanarius, visai pakenciami, budavau visai blaivi, galedavau skaityt, ziuret televizoriu. Nezinau, as tai galvoju, kad man tie vaistai padejo, nes kiek pazystamos pasakojo, kad joms nuo tos chemijos tai labai kaulus skaudedavo.
Linkiu visoms sveikatos ir kantrybes ilgam gydymosi kely. Sekmes visoms.