Laba diena. Pirmiausia tai dėkoju visoms, man atsakiusioms į ankstesnę žinutę. Dabar noriu jūsų paklausti ar esate susidūrę su tokia situacija. 20d. nuvykau pas onkologą į Kauno klinikas, apčiupinėjo sako "man čia nelabai patinka tas sukietėjimas, reiktų siųsti mamogramos, vežio tikimybei atmesti, bet jums nėra 40m., ką čia daryt"....žodžiu po keletos prašymų jis sutiko man padaryti mamogramą. Mamologė apžiūrėjusi, nutarė daryti ir echo, nes pasak jos "nieko pikto aš čia nematau". Po echo pasakė, kad piktų dalykų nėra, tik rado guzelį, pasak jos tai padidėjęs limfmazgis. Gyd.onkologas mane nori matyti vėl po 2 mėn. Dabar esu labai pasimetusi, nes nzn ar mamologė galėjo suklysti, ar galėjo neįžiūrėti, kad tai ne limfmazgis, o kažkas blogo. Nors ir po echoskopijos tvirtino, kad pikto nieko nėra. Gal žinote kokį momologą, pas kurį galėčiau nuvykti privačiai su mamogramos nuotraukomis peržiūrai, gal kits akys matytų kažką kitką. Tikrai nzn ir ką galvot. Nelabai įsivaizduoju ir to posakio "čia tiesiog padidėjęs limfmazgis. Ar esate su tuo susidūrusi?
Galite rašyti į a.ž. Labai lauksiu jūsų nuomonės ir patarimų.
Visoms linkiu sveikatos. Apkabinu jus šiltai ir linkiu niekada nesulaukti tos akimirkos, kuomet po mamogramos lauki verdikto.....man 10 min.laukimo davė ne vieną žilą plauką.....
Jeigu Kaune tai labai geras onkomamologas yra Bogusevicius ir jis dirba BMP privaciai...