QUOTE(Undzinka @ 2016 02 02, 01:41)
Na merginos moterytes, kaip laikotes? Kaip sveikatos?
Sausio 30 diena man buvo lygiai du metai, kaip isoperavo ta bruda. Kolkas visi tyrimai geri,kuo labai dziaugiuosi. Turiu problemas su venomis rankoje, kai reikia imti krauja, ar statyti lasine, tai vargses seseles ir vargse mano ranka...Na kazkaip is kelinti karto pataiko. KAdangi salinti linfmazgiai, tai galiu naudot tik viena ranka. Nesenai teko pakliut i infekcine ligonine, tai j, kaip sesele vargo, kol pastate kateteri lasinej.... Ir siaip matyt imunitetas nusilpes nuo visu chemiju ir vaistu, nes vis kazkas kabinas....
Na tikiuosi, kad du metai bus ta riba, kada sveikata prades taisytis:)
Sausio 30 diena man buvo lygiai du metai, kaip isoperavo ta bruda. Kolkas visi tyrimai geri,kuo labai dziaugiuosi. Turiu problemas su venomis rankoje, kai reikia imti krauja, ar statyti lasine, tai vargses seseles ir vargse mano ranka...Na kazkaip is kelinti karto pataiko. KAdangi salinti linfmazgiai, tai galiu naudot tik viena ranka. Nesenai teko pakliut i infekcine ligonine, tai j, kaip sesele vargo, kol pastate kateteri lasinej.... Ir siaip matyt imunitetas nusilpes nuo visu chemiju ir vaistu, nes vis kazkas kabinas....
Na tikiuosi, kad du metai bus ta riba, kada sveikata prades taisytis:)
Sveikos visos, dziaugiuosi del Undzinkos, Man jau 1 menuo, kaip baigiau chemija, svitinima, jau einu i darbeli ir dziaugiuos praejus ta pragaro rata (8 men buvau biuletenyje). Udzinka, kaip tu gyvenai po gydymo, ar ka gerei, papildus, zoleles ar kokius uzpylus, ar labai maista ziurejai, butu labai idomu suzinot, labai noreciau kuo ilgiau istemt iki sekancio karto