Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. II pusmečio Klaipėdos mamytės ir vaikučiai

QUOTE(ujolanta @ 2014 09 22, 23:05)
Tai lovytės su grotom? Pas Eliją darželyje, žemos, nedidukės lovytės  g.gif

Pas mus darželyje tipiškos leliukiškos lovelės, vienas šonas atrodo truputį nusileidžia g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Štai ir antrą dienelę iškeliavom į darželį - sunkiai kėlėmės, bet rengėsi ir važiavo į darželį noriai, tik įėjus į grupę, apsikabino mano koją ir nepaleidžia, bet atėjo auklėtoja, paėmė už rankos (pats davė) ir nusivedė, o mes ir išėjome ax.gif
Šiandien pabus iki 12,20val - palikom gal pietukus pavalgys g.gif
Labai bijau puodo reikalų, nes vakar jau darželyje kentėjo, paskui suspaudė ir net namie teko sysioti su ašarom - nesuprantu kaip jam ten viskas užsiblokuoja unsure.gif
Papildyta:
Gal kam aktualu - temoje be tarpininkų vėl renkama žmonių kooperacijai žieminiams demar batukams 4u.gif
http://www.supermama...?...84071&st=72
Atsakyti
O pas mus šiandien pirma diena, kai be ašarų atsisveikinom. Aišku graudinosi tyliai mažiukė, nelabai norėjo eiti, bet vistiek ištiesė pati rankutes auklėtojai. Tik man pačiai šiandien kažkaip labiau širdelę suspaudė smile.gif

Lovytės pas mus leliukinės, tik nuimtas vienas šoniukas visoms.

Elizieja, o tai laiko ir nedaro sysių, net jei ir nori mažius darželyje? Gal čia tik pirmom dienom taip. O paskui viskas susitvarkys.
Atsakyti
Maniske siandien irgi gerai atsisveikino ir pas sese bego atsisveikinti, bet kai atejau pasiimt girdejau jog sake mamos nori, aukletoja sake, kad pavalgius pietus ieskot pradejo, kaip bus su miegu nezinau kazkokia idomi musu viena aukletoja jai sakau gal ryt pabandyt migdyt, o ji sako nezinau rytoj bus kita aukletoja su ja snekekit.Kazkaip keistai ji visada visko kitos aukletojos klausia.
Atsakyti
o as siandien susibesinau iki pamelynavimo. Pareinu pasiimti Kirkos, ziuriu jos rankos ir kojos ledines (o jau maziausiai pusvalandis praejes kai buvo patalpoj, nes pavalge ir jau beveik visi miegojo). Klausiu auklytes, ar buvot lauke - sako taip, bet neradom kepures, tai taip vedem. Nu ***** net 2 kepures buvo padetos spinteleje, ir nevienos nerado. Jau subesino mane. Tai mintyse dabar tik, kad neatkristu man ji vel. Nes ka tik po ligos, ir be kepures siandien lauke per toki veja doh.gif

o dar ir neplautu uzpakaliu vaiksciojo, nes mat nesidave eiti valytis. Nebesuprantu, tiek metu pradirbusios ir ka nesugeba vaiko prisnekint pampersa pakeisti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maniuxa: 23 rugsėjo 2014 - 12:13
QUOTE(-Lugnė @ 2014 09 23, 10:48)
Elizieja, o tai laiko ir nedaro sysių, net jei ir nori mažius darželyje? Gal čia tik pirmom dienom taip. O paskui viskas susitvarkys.

Va būtent, kad ne darželyje, o namie pradeda kažkaip suspausti, nu žiūrėsime, šiandien sakė darželyje sysiojo tiek kartų, kiek sodino ant puodo, gal neužlaikys blush2.gif

QUOTE(maniuxa @ 2014 09 23, 13:10)
o as siandien susibesinau iki pamelynavimo. Pareinu pasiimti Kirkos, ziuriu jos rankos ir kojos ledines (o jau maziausiai pusvalandis praejes kai buvo patalpoj, nes pavalge ir jau beveik visi miegojo). Klausiu auklytes, ar buvot lauke - sako taip, bet neradom kepures, tai taip vedem. Nu ***** net 2 kepures buvo padetos spinteleje, ir nevienos nerado. Jau subesino mane. Tai mintyse dabar tik, kad neatkristu man ji vel. Nes ka tik po ligos, ir be kepures siandien lauke per toki veja  doh.gif

o dar ir neplautu uzpakaliu vaiksciojo, nes mat nesidave eiti valytis. Nebesuprantu, tiek metu pradirbusios ir ka nesugeba vaiko prisnekint pampersa pakeisti...

Koks siaubas, toks vėjas ir vaikiukas be kepurės blink.gif

Pasiėmėm savo pupuliuką - atbėgo, išbučiavo mane, auklėtojai ate parodė, sakė visai neverkė - savo repertuare barėsi, suvalgė visus pietukus, aišku auklėtoja pamaitino (tai gavau pastabą, kad pats nebando valgyti blush2.gif ) 4u.gif
Ryt vėl iki pietų miego, jei viskas gerai, tai jau ketvirtadienį liks miegoti rolleyes.gif
Atsakyti
Jooo, per tokį vėją be kepurės... o dar ten laukuose skersvėjai pastoviai blink.gif
Tiesa, maniškis pirmas dienas irgi nesileido pampio keičiamas, bet niekada nei apsišikęs nevaikščiojo, nei pilnu pampiu, kai pasiimdavau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver sky: 23 rugsėjo 2014 - 14:19
QUOTE(elizieja @ 2014 09 23, 12:28)
Va būtent, kad ne darželyje, o namie pradeda kažkaip suspausti, nu žiūrėsime, šiandien sakė darželyje sysiojo tiek kartų, kiek sodino ant puodo, gal neužlaikys  blush2.gif

Svarbiausia, kad darželyje neužlaiko. O namie būnant manau susitarsit smile.gif

Maniuxa, košmaras kažkoks ir ne kitaip blink.gif Tikėkimės neatkris 4u.gif Pas mus bent jau dičkės grupėj būna atvirkščiai, kad sumauna viską, ką randa, nesvarbu jei ir nereikia tiek šiltai rengti.
Beje, kaip užpakaliukas atrodė po nesugebėjimo nuvalyt? Gi turėjo išgraužt ten viską negyvai.
Atsakyti
Kirka tai tu pasakyk aukletojai ar auklytei kad ji atkreiptu demesi, gal susiprotes. Vaika be kepures vest.

Elizeja o man tai pikta, kad musu vaikus maitina as jau viena kart vienai aukletojai sakiau nemaitinkit jos ji moka valgyti ir valgo tiek kiek nori nenori tegul nevalgo, o jos maitina jei vaikas nevalgo ne tai kad nemoka, bet jei nevalgo nenori. Manoji vis verkia kai apie darzeli pakalbam sako as pas leliu valgyt nenoriu as sakau nevalgyk o ten jos suka ratus su saukstu ir maitina. Kai aukletojai pasakiau tai tai man pasake jei jums negaila kad vaikas alkanas tai lai buna, sakau ji nealkana kai nores tai pavalgys, jei nenori reiskia nenori.
Siandien ryte vel atvedziau veliau, nes kazkaaip net nezinojau kad pusryciai 8.30, zinau kad tik atvesti reikia iki 9.00 o aukletoja man sako atveskit anksciau visi vaikai jau pavalge tai sakau kada valgot sako puse 9, o sakau kaip anksti ir isejau Akmiles nuvest, o pamirsau tase pas Lukrecija ant palanges grizau pasiimti, o aukletoja sako Lukrecija nevalge zirniuku nevalge omleto valgo sausaini sakau gerai nenori lai nevalgo sako atveskit kad valgytu su visais toks yra darzelio rezimas. Tai kai nuejau pasiimti vienai mamai pasake ka vaikas valge ko ne o man nieko nesake, as nesuprantu jos ta valgyma taip sudievinusios, man is tikruju idomiau kaip vaikas jautesi ar bendrauja su kitais ar nebendrauja ar piktas ar linksmas ar reaguoja i aplinka, nei tai ka jis suvalge. Nu nezinau ar as tokia nenormali ar as augindama tokia kniesla Akmile pripratus esu kad vaikas ir oru gali buti gyvas
Papildyta:
Kirka tai tu pasakyk aukletojai ar auklytei kad ji atkreiptu demesi, gal susiprotes. Vaika be kepures vest.

Elizeja o man tai pikta, kad musu vaikus maitina as jau viena kart vienai aukletojai sakiau nemaitinkit jos ji moka valgyti ir valgo tiek kiek nori nenori tegul nevalgo, o jos maitina jei vaikas nevalgo ne tai kad nemoka, bet jei nevalgo nenori. Manoji vis verkia kai apie darzeli pakalbam sako as pas leliu valgyt nenoriu as sakau nevalgyk o ten jos suka ratus su saukstu ir maitina. Kai aukletojai pasakiau tai tai man pasake jei jums negaila kad vaikas alkanas tai lai buna, sakau ji nealkana kai nores tai pavalgys, jei nenori reiskia nenori.
Siandien ryte vel atvedziau veliau, nes kazkaaip net nezinojau kad pusryciai 8.30, zinau kad tik atvesti reikia iki 9.00 o aukletoja man sako atveskit anksciau visi vaikai jau pavalge tai sakau kada valgot sako puse 9, o sakau kaip anksti ir isejau Akmiles nuvest, o pamirsau tase pas Lukrecija ant palanges grizau pasiimti, o aukletoja sako Lukrecija nevalge zirniuku nevalge omleto valgo sausaini sakau gerai nenori lai nevalgo sako atveskit kad valgytu su visais toks yra darzelio rezimas. Tai kai nuejau pasiimti vienai mamai pasake ka vaikas valge ko ne o man nieko nesake, as nesuprantu jos ta valgyma taip sudievinusios, man is tikruju idomiau kaip vaikas jautesi ar bendrauja su kitais ar nebendrauja ar piktas ar linksmas ar reaguoja i aplinka, nei tai ka jis suvalge. Nu nezinau ar as tokia nenormali ar as augindama tokia kniesla Akmile pripratus esu kad vaikas ir oru gali buti gyvas
Atsakyti
QUOTE(-Lugnė @ 2014 09 23, 16:13)
Beje, kaip užpakaliukas atrodė po nesugebėjimo nuvalyt? Gi turėjo išgraužt ten viską negyvai.

kai tik parejo, normaliai dar atrode. Bet dabar po miegucio atsikele ir atbego pas mane su ryksmais, kad jai skaude ten. Pasiziuriu - ogi visa putke ir dubce raudona doh.gif nu ner taip buve dar doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal jau ir į mūsų kiemą ateis šventė bigsmile.gif šiandien išbuvo 1,5 val darželyje, žinoma, tik priėjus prie darželio jau verkė, bet atidaviau auklėtojai ir sakė po 10 min nurimo, paskui jau ir ant žemės atsistojo ir vaikus stebėjo, tai jau rytoj 2 val paliksiu ax.gif

maniuxa, sunku, ką ir pasakyti, bet čia tikrai neatsakingumas, kaip tik dažnesnis atvejis, kaip -Lugne minėjo, kad surengia viską, kas spintelėje, bet bent jau su dukra niekada taip nebuvo, aprengdavo pagal orą, jei kas lauke nuimdavo smile.gif Tiesiog reikia su jomis kalbėti ir išsakyti savo nuomonę, bet žinoma, įpročius sunku pakeisti doh.gif bet reik tikėtis, kad supratingai priims pastabas, nes yra tokių, kurios ir baisiai įsižeidžia, tipo mokina dirbti, o paskui dar ir ant vaiko užsisėda doh.gif Linkiu, kad tai būtų tik vienkartinis atvejis, o paskui tik geryn 4u.gif

Silver Sky, o kada tu į darbą grįžti? ax.gif

elizieja, nu šaunu, kad taip gerai Žymantas keliauja į darželį thumbup.gif tau paskui bus lengviau kai sesė gims 4u.gif Beje, kaip jautiesi, juk jau finišo tiesioji wub.gif

Kotryna28, kaip judvi laikotės? jau grįžai į darbus? kaip sekasi?

Ir klausimas visoms jau dirbančioms: lengviau buvo namie su vaiku (bet čia jau prieš darželį kai jie buvo) ar dabar dirbant? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantine: 23 rugsėjo 2014 - 17:38
QUOTE(briliantine @ 2014 09 23, 18:36)
Silver Sky, o kada tu į darbą grįžti?  ax.gif

Iki 3 metų neplanuoju dar 4u.gif
Atsakyti