Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. II pusmečio Klaipėdos mamytės ir vaikučiai

Sveikos visos 4u.gif

sveikinam su praejusiais gimtadieniais musu mazuosius draugus ir drauges 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mes siandien iskeliavom i darzeli po ligos, tai viskas nuo pradziu. Patempta lupa ir asaros akyse doh.gif Bande dar Kirka paguldyt miegeliui, nes jie jau 12 val visi miega (o as tik 12.10 bunu dazelyje po darbo) tai sake pakele tooookia isterija vos tik pamate lovyte. Tai isvede su auklyte kartu i koridoriu: auklyte indus plove, o Kirka raminosi ir lauke manes. doh.gif itariu, kad ilgai teks mums vargti, kol pripras buti be mamos unsure.gif

beje, is ryto rengiu silciau, nes kol iki masinos , kol iki darzelio pabegti. tai baugu man, vel kad neatkristu. O siandien is vis lietus pyle kaip is kibiro ryte doh.gif grupej jau nurengiu, bet palieku koki megztini siltesni atsargai.

juokingiausia siandien buvo klausyti auklytes dejavimu: Na siemet vaikai kokie keisti, miega trumpai tik po valandike ir nieko nespejam padaryti. Nes tik paguldem, o jau reikia aprenginet. Vat praeitais metais po 3 - 3.5 val ismiegodavo.
Sakau, o i lauka einat. Sako jo jo , einam, tik siandien nejom nes balu daug ir net 14 vaiku grupeje buvo, tai kur su tokiu buriu iseisi... Net issiziojau is jos pasakymu...

Tiesa, mamyke, neatsimenu ar buvo kalba ar ne - o kaip pas jus su uzpakalio valymu? Tik servetelem ar plauna? Nes tas serveteliu valymo budas pas mus man ziauriai nepatinka... doh.gif
Atsakyti
as abejoju kad plauna, as ir pati nebplaunu kai ant puodo sedet pradejo su popierium nuvalau ir viskas. O cia blogai? Net nepagalvojau. g.gif

Mums siandien aukletoja sake sia savaite migdyt jau gal treciadieni bandyti, ziuresim kaip cia bus, sake siaip viskas labai gerai, nors ryte vel atsisveikint nenorejo, bet neverke
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2014 09 22, 14:34)
as abejoju kad plauna, as ir pati nebplaunu kai ant puodo sedet pradejo su popierium nuvalau ir viskas. O cia blogai? Net nepagalvojau. g.gif

Mums siandien aukletoja sake sia savaite migdyt jau gal treciadieni bandyti, ziuresim kaip cia bus, sake siaip viskas labai gerai, nors ryte vel atsisveikint nenorejo, bet neverke

tai kad nespeja ji ant puodo doh.gif turbut vaikui uzsiblokuoja viskas - ir pridaro kaku i pamperi. ax.gif Kai ant puoo padaro, tai suprantu nuvalei ir viskas, bet kai per visa sikule issimazuoja pamperyje, tai su tuom servetelem tik issimazuot paciai auklytei belieka smile.gif bet trina jos ten su servetkom vis tiek doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
pavėluoti sveikinimai mažiesiems 4u.gif
Dėl rengimo grupėje, tai pas mus šilta, tai laksto su maikute ir šortukais rolleyes.gif Užpakalį valo servetėlėmis, tą jau per susirinkimą sakė, kad neplauna, o valo 4u.gif

O šią savaitę ir manasis atkrito doh.gif Bet ne darželyje bėda, o nuo manęs užsikrėtė, nes aš nuo penktadienio su baisiausia sloga, o nuo šiandien ir jis su tempa, ir sloga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2014 09 22, 17:38)
Sveikos,
pavėluoti sveikinimai mažiesiems 4u.gif
Dėl rengimo grupėje, tai pas mus šilta, tai laksto su maikute ir šortukais rolleyes.gif Užpakalį valo servetėlėmis, tą jau per susirinkimą sakė, kad neplauna, o valo 4u.gif

O šią savaitę ir manasis atkrito doh.gif Bet ne darželyje bėda, o nuo manęs užsikrėtė, nes aš nuo penktadienio su baisiausia sloga, o nuo šiandien ir jis su tempa, ir sloga doh.gif

Sveikatos jums abiem 4u.gif
Vat ir gaunasi uzburtas ratas, ypac turint ne viena vaika seimoje. Nes ar vienas, ar kitas parnesa i namus virusa, pirmiausia silpnesnius jis pakerta, tie pasveiksta, suserga kitu namiskiai ir vel ratas sukasi is naujo doh.gif

maniuxa, o tai kai ji dar nejo i darzeli, o tu jau dirbai, tai kas buvo su ja? Nes dazniausia, kurie vaikai jau turejo atotruki nuo mamos, ar su aukle, ar mociute, jiems lengviau darzelyje lengviau adaptuotis ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dėkoja Justas už sveikinimus mirksiukas.gif

Ligoniukams kuo greičiau pasveikti 4u.gif

Justas darželyje yra vienas iš geresnių vaikų, nes neverkia, pats valgo, nezyzia, bet nesėda ant puodo ir trumpai miega (apie valandą) ax.gif jis metus buvo su tėte, tai gal todėl beveik be ašarų pasilikdavo, nes į darželį aš vedu, o jsi matydavo, kad išeinu į darbelį. Šįryt tai padarė ate ir nubego į grupę, kur vaikai prie staliukų piešė. Jau keli rytai kai nė vienas vaikas neverkia.
Atsakyti
Tiesa, dėl miegojimo, auklėtoja irgi sakė, kad špokas neva mažai miega, apie valandą laiko smile.gif Bte jis pas mane visada tiek pietų temiegojo, tai nė nesistebiu rolleyes.gif
Atsakyti
O pas mus su miegu atvirkščiai gaunasi, išmiega ilgiau darželyje po 3 val. pokaituko. Šiandien 15.20 pačios auklėtojos žadino, nes pati nesikėlė dar. Namie dažniausiai apie 2 val miega pokaičio.
Atsakyti
briliantine, as dirbu kol kas puse dienos iki 12 val. Tai budavo aukle su Kirka. Kad ir ryte su aukle, ji irgi tempdavo lupa kai eidavau pro duris. Kazkaip labai jai graudus atsiskirymo momentas yra.
O po 12 val, as pareidavau is darbo ir keliavom miegucio, tai todel dar nepripratus ji viena uzmigti. Jai butinai reikia apsikabinti, prisiglausti, pasaka paskaityti kiekviena karta. Vat ir sakau, kad teks pavargti ilgokai mums, kol pripras prie darzelio.
Atsakyti
QUOTE(maniuxa @ 2014 09 22, 20:13)
briliantine, as dirbu kol kas puse dienos iki 12 val. Tai budavo aukle su Kirka. Kad ir ryte su aukle, ji irgi tempdavo lupa kai eidavau pro duris. Kazkaip labai jai graudus atsiskirymo momentas yra.
O po 12 val, as pareidavau is darbo ir keliavom miegucio, tai todel dar nepripratus ji viena uzmigti. Jai butinai reikia apsikabinti, prisiglausti, pasaka paskaityti kiekviena karta. Vat ir sakau, kad teks pavargti ilgokai mums, kol pripras prie darzelio.

Apie miega darzelyje dar nesvajoju, nes uzmiega tik salia manes, irgi reikia pasimyluoti, prisiglausti... wub.gif Kai izmiega, keliauja i savo lovyte ax.gif
Man jau butu didelis pasiekimas, jei isbutu nuo 9-12 val cool.gif
Atsakyti
Žiūriu daugumai sunku būtent tas išsiskyrimo momentas... maniškiui irgi, nežinau kada ateis ta diena, kai pamojuos ate ate ir nubėgs biggrin.gif
Pas mus su pietų miegu panaši bėga, nakčiai užmiega pats lovelėje, aš savo lovoje tuo metu serialą žiūriu, o jis minga. Bet pietų miego miega mano lovoje, dažniausiai kartu manimi, tai irgi apsikabinti reikia, su nosimis pasitrinti, galvytę paglostyti. Tai darželis vaikui stresas buvo, kad vienam pačiam lovelėje užmigti, o dar tokioje su grotomis (namuose pas jį senai pakeistas šonas į tokį kur pats išlipa/įlipa) doh.gif
Atsakyti
Tai lovytės su grotom? Pas Eliją darželyje, žemos, nedidukės lovytės g.gif
Atsakyti