Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. II pusmečio Klaipėdos mamytės ir vaikučiai

Parduodam Clarks batukus, . Ejom tik karta iki mokyklos, tas butu kokia 100metru tik:) Be priekaistu bukle. Dydis 12,5 uk. Viduje 19,5 cm. Kaina 68lt.
user posted image

Vis dar turime, gal kam puikiu odinuku i mokykla. Spalva labai grazi.

Gal kuri norite, nu labai gaila ka spaudzia panelei mano, bet sekmingai nesioja kitus labai panasius.
Atsakyti
Labas rytas,

Archeologės mergytę su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif happybday.gif

Justas jau priprato darželyje ir ryte duoda bučkį ir bėga pas vaikus, o vakare tai vos ne su ašaromis reikia išeiti, nes nori dar pabūti doh.gif jau ir taip vos ne paskutinį pasiimu, lieka kokie 2-3 vaikai.

Kaip ligoniukai ar jau visi pasveiko ?
Atsakyti
Sveikos,

na kuom begyvenam?

Šiandien pirmą kart vežiau Eliją į daržą, ir vsio, daugiau nebevešiu doh.gif Turėjo auklėtoja verkiančia nuo kaklo atplėšt unsure.gif Visgi su tetuku lengviau atsisveikinti... Tik tiek, kad vaikas protestuot prieš tėtį pradėjo, ankščiau myluodavosi, o dabar net paprašyta nebučiuoja unsure.gif Matyt taip išreiškia savo neigiamas emocijas už tai, kad ją palieka darželyje.... Nelengva ta adaptacija, nelengva....
Atsakyti
Labas rytas, nu mes jau lyg sveiki, nebekostim, nebent užsižliumbiam g.gif
Bandysime pirmadienį keliauti į darželį, kaži kaip ten seksis - pas mus irgi turbūt tėtis vež, nors manasis po tos ligos, kažko irgi su tėčiu nenori draugauti, net į lauką neina blink.gif rodo man maukis striukę ir rėkia, nė per kur tėtis neįtinka doh.gif
Atsakyti
Sveikinam Lukreciją ir Justą su 2-aisiais gimtadieniais!

user posted image

Maniškė vis dar stresuoja, kol nueinam iki darželio. Atiduodu verkiančią į auklėtojos rankas. Bet labai greit nurimsta ir tada jau viskas tvarkoje. Žiūrėsim, kaip jausis šiandien, kai nueisiu pasiimti. Nes aną 5-dienį, kai atėjau pasiimti, tai tik mane pamačiusi apsiverkė ir verkė, kol išėjom iš darželio. Kai ateina tėtis pasiimti, tai su šypsena parbėga. O va mane pamačiusi susigraudina.

Siunčiam 4u.gif likimo draugei Elijai smile.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif Sveikinam Justa. 4u.gif Manoji jau neverkia, tik sako pas leliu nenori. Aukletojos sake lauke graudinasi mamos nori, o grupei viskas gerai. Vakar svente gimtadieni tai patenkinta pabuvo, papaveikslavo auklyte. Ir va siandien pirma karta atsisveikino, dave buski, zaiba ir nuejo ir sesei ir man, nes iki tol neatsisveikindavo. Siandien tik aukletoja sako bega nosis ir tirsta valom ir valom, sakau kad neslogavo nei vakar nei ryte, bet namie nuo 12 yra irgi neslogavo svari nosis tai nebent verke darzelyje ir bego
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ką praleidom, pavėluoti sveikinimai 4u.gif

Mamytės norėjau paklausti, kaip vedate aprengtus mažiukus į darželį, ar trumpom rankovėm, ar ilgom rankovėm bliuzkutes dedate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2014 09 21, 08:29)
Mamytės norėjau paklausti, kaip vedate aprengtus mažiukus į darželį, ar trumpom rankovėm, ar ilgom rankovėm bliuzkutes dedate?  blush2.gif

Aš ilgom rankovytėm rengiu.

Šakės, kokie trumpi tie savaitgaliai, kai nuo 1-dienio iki 5-dienio darbe.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2014 09 21, 10:29)
Labas rytas  4u.gif
Ką praleidom, pavėluoti sveikinimai  4u.gif

Mamytės norėjau paklausti, kaip vedate aprengtus mažiukus į darželį, ar trumpom rankovėm, ar ilgom rankovėm bliuzkutes dedate?  blush2.gif

as ilgomis
Atsakyti
Labas rytas :-) mes kolkas neu vienas nesergam.laikomes.
Kaip Briliantine tavo Danieliukas? Vaziuosim apsipirkti, tetis isvyksta tai drbu darbeliu. Vakar sulciu prisidejom, sriubu/salotu priviriau. Tai pavargau... Vos paejau vakar doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Mes jau iš darželio, pirma diena smile.gif
sekėsi neblogai, aišku pusryčių nevalgė, net nesisėdo prie stalo, per prievartą laikyti nenorėjau, nors auklėtoja ir prašė pasodinti blush2.gif
Palikom 2val, tai išbuvo neblogai, neverkė, bet va bėda kad ant puoduko nesisėdo su auklėtoja doh.gif
Nu žiūrėsim, kaip bus rytoj, greit supras kame čia reikalas ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ką praleidome, tai didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

rivadera, viskas gerai jau, šiandien vėl startavom į darželį, pabuvo 1 val, kaip visada verkė... nu bet kaip nors ax.gif

elizieja, su startu Jus 4u.gif

Pas mus grupėje labai šiltai, tai su trumpom rankovėm rengia ax.gif
Atsakyti