Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(yeah @ 2014 09 07, 18:56)
matai as nesu verteja. verciau pazodziui.

Aha, Demetra gerai parase, as irgi kaip Tu reiksme kaip ir suprantu, bet man dar svarbu ja apibrezt, na kad ir sau
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 16:20)
man klausimas iškilo, kas JUms valgyt gamina, kambarius tvarko arba kaip Jus spejat ir darbus dirbt ir dar va forume sudalyvaut, nes as tai va sedziu visa diena prie kompo apsivertus ir prisiekineju sau, kad cia paskutine tokia diena mano gyvenime, namie bardakas, o niekas nesiima...

as tai mogu kopat, mogu i nekopat, tai man tie gaminimai ir tvarkymai... praktiskai visa diena pramiegojau ir turbut dar eisiu pagulet, atsilikau nuo Jusu visiskai. kazkur anoj temoj pameciau savo dienos kortas, reik paziuret, ten kazkas buvo ne malonaus.
va, susiradau. zyne apv, 10 disku, 10 lazdu

zyne apv tai ir reiskia, kad miegojau ri dzin viskas, jeigu kava pramus, tai eisiu tvarkytis, bus tie desimtukai. o jeigu ne, tai nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 07 rugsėjo 2014 - 18:03
QUOTE(Demetra @ 2014 09 07, 18:53)
Pagal Krouli, "isikvepusi" tauriu 8, eina po iliuzinio Tauriu 7 susiskaidymo ir pakylejimo. Cia pazodziui vertimas, gal nelabai tikslus, bet jei reiksmes kortu reiksmes zinote, prasme aiski.

Nu oro pilis statei, kurei, svajojai, gyvenai iliuziju pasauly, pilnas visokiu graziu viziju, o po to supratai, kad visa tai - tik svajone, tada atejo nusivylimas, supratai,kad veltui issvaistei energija, laikas atsisiveikinti su viskuo, ka kurei. Vat taip  smile.gif .

zinokit, skaitau as dabar ta rusiska saita, kaip man idomu, negaliu atsitraukt, kaip koks romanas...bet tas mano pedantizmas, va kiekviena raide isnagrinet doh.gif
isivaizduokit tik dabar supratau, kad turiu si bruoza, kaip mergeles, nes namie pas mane bardakas, stalciuose bardakas, taip delto isgyvenu, kad nesugebu nuolat tvarkos palaikyt, bet niekaip nesigauna...tai ir galvodavau, kur tas mergeles tvarkingumas, kur...bet, va islindo, tiksliau dabar supratau tik
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 16:20)
man klausimas iškilo, kas JUms valgyt gamina, kambarius tvarko arba kaip Jus spejat ir darbus dirbt ir dar va forume sudalyvaut, nes as tai va sedziu visa diena prie kompo apsivertus ir prisiekineju sau, kad cia paskutine tokia diena mano gyvenime, namie bardakas, o niekas nesiima...

tai cia gal butu galima privest prie tos tauriu 8, kur man dienos korta iskrito..
apverstas zynys, monetu pazas , tauriu 8

Pas mane yra kam ir be manes tvarkyt, o kompas ijungtas visada, eini, refreshini, pasiziuri. Tvarkytis megstu, negaliu, jei namie netvarka, tada man ir viduje kyla chaosas, cia kai sakoma "is isores i vidu". Negaliu buti chaotiskoj aplinkoj, per smegenine trenkia schmoll.gif .

Maisto gamyba nezavi, stengiuosi apsiriboti patiekalais, su kuriais nereikia terliotis ir butu skanu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 07, 19:00)
as tai mogu kopat, mogu i nekopat, tai man tie gaminimai ir tvarkymai... praktiskai visa diena pramiegojau ir turbut dar eisiu pagulet

nu galvoju kur dingus, klausyk jei nesunku paziurek mano podruzkes atveji, ten kur as atverciau ir kur banguole, kodel skirtingai gaunas, gali pakomentuot?
Papildyta:
QUOTE(Demetra @ 2014 09 07, 19:05)
Negaliu buti chaotiskoj aplinkoj, per smegenine trenkia  schmoll.gif .

mane irgi blogai veikia, nuolat del to stresuoju, bet amzinas bardakas man gaunas kazkaip tai
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 09 07, 16:47)
miarginos nepergyvenkit. va, video kaip reikia dirbti.  bigsmile.gif
video

oi geras cia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 18:04)
zinokit, skaitau as dabar ta rusiska saita, kaip man idomu, negaliu atsitraukt, kaip koks romanas...bet tas mano pedantizmas, va kiekviena raide isnagrinet doh.gif
isivaizduokit tik dabar supratau, kad turiu si bruoza, kaip mergeles, nes namie pas mane bardakas, stalciuose bardakas, taip delto isgyvenu, kad nesugebu nuolat tvarkos palaikyt, bet niekaip nesigauna...tai ir galvodavau, kur tas mergeles tvarkingumas, kur...bet, va islindo, tiksliau dabar supratau tik

Smulkmeniskumas nebutinai reiskia harmonija aplinkoje. O kiek pazistu Mergeliu, nera jos jau tokios tvarkingos, joms nebutina harmonija aplinkoje, bet jau smulkmeniskos ir pedantiskos tai visos. Ir labai kritiskos. Mano dukra turi mergeles bruozu, neduok die, jei jau darys ka, kiekviena smulkmena jai svarbi, jei aiskinsis ka, iki smulkiausiu detaliu, pasakyk zodi netaip, tuoj pataisys. O pas mane Merkurijus Zuvyse, man detaliu nereikia, as bendra paveiksla matau, o detaliu-ne. Mergeliu Merkurijus zemes stichijoje labai jau detalizuotas, pedantiskas ir smulkmeniskas.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 18:09)
nu galvoju kur dingus, klausyk jei nesunku paziurek mano podruzkes atveji, ten kur as atverciau ir kur banguole, kodel skirtingai gaunas, gali pakomentuot?
Papildyta:

mane irgi blogai veikia, nuolat del to stresuoju, bet amzinas bardakas man gaunas kazkaip tai

cia sitoj temoj, ar anoj? as dar neprabudau.

tai mane irgi zudo chaosas, as tam ir miegojau, kad paskui ji sutvarkyt, vienas kambarys ir sitaip apsijaukt... jau turiu kokius 10 proc jegu ir kokius 25 motyvacijos.
Atsakyti
Amariliai, čia as istraukiau

zynys, kvailys ir tauriu 3 apverta

cia Banguole

Kardų tūzas+taurių 7+taurių karalienė+likimo ratas

kaip suvest i visuma, kodel skirtingai?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 19:00)
Aha, Demetra gerai parase, as irgi kaip Tu reiksme kaip ir suprantu, bet man dar svarbu ja apibrezt, na kad ir sau

man tai daznai kai versti reikia, atrodo zodziu tokiu lietuvisku neegzistuoja. biggrin.gif nors ir lietuviu yra vaizdinga kalba, bet kadangi turiu kelias drauges vertejas, tai zinau cia reikia patirties ir net specialiu mokslu, tai neimu i galva. svarbu suprantu ir kazkaip susikalbu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2014 09 07, 19:12)
jei jau darys ka, kiekviena smulkmena jai svarbi, jei aiskinsis ka, iki smulkiausiu detaliu

va va, cia tas tiesa, as kaip koks kegebistas turi isknist viska..bet nepasakyciau, kad tai maiso, zmonems patinka netgi, jie noriai pasakojas, nes malonu, kad domina ju gyvenimas ar pan., jei matau, kad uzdaras /atsitraukiu gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 07, 09:25)
Sveika. As Tau padeliosiu, nes kai kam cia pas mus avataras Tavo ir vardas sukeltu atmetimo reakcija, nu as nuolaidi sitiem dalykam biggrin.gif

smile.gif Aciu

Negailestingos kortos tiek daug tiesos pasake. O gal ir viska.
Zinau apie koki perioda kalbama, kai jam reikejo mano palaikymo. Tada zinojau, kad jam to labai reikejo. Bet as ne tik nepalaikiau, bet kazkuria prasme ir atstumiau.
Ir del kitos itarimu turejau. Ir jo klausiau. Jis kategoriskai neigia.
Dirba jis labai daug ir meile darbui taip pat galeciau uzskaityt. Bet tas atsalimas...
Bert jis pastaruoju metu man vis prtimindavo, mano kelis kartus issprudusius praeity zodzius, kad jei kas nepatinka, tegul susiranda kita. Tikiu, kad nebereiukalo primindavo.

Ir del draugiu, megstanciu labiau papletkavot, kaip pirstu i aki.

Istiesu ismaude tos prognozes mane kaip reikiant. Bet tai tik i gera. Po salto duso visuomet sviesiau.

Ir atsiprasau uz mano avatara bei varda. Tikruoju savo nicku atsivert nenoriu,. Del per didelio kiekio pazistamu cia
Atsakyti