Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Nienovižu tvarkytis, tiesiog negaliu apkest kaip ir dailiųjų darbelių..geriau malkas kapot nei megzt. Bet kai tvarkinga mėgstu biggrin.gif Kai tvarkaus būnu pikta kaip biesas ir kabinėjuos prie kiekvino š. Užtat man maisto gaminimas visai ne kančia ir patinka..aišku jei motyvacija yra. Dėl savęs tikrai nedarysiu patieklų. Bet galiu paruošt kokį vinegretą svečiams su mielu noru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 18:18)
Amariliai, čia as istraukiau

zynys, kvailys ir tauriu 3 apverta
cia Banguole

Kardų tūzas+taurių 7+taurių karalienė+likimo ratas
kaip suvest i visuma, kodel skirtingai?

o klausimas koks? Kas ten, kazkokia vampyruojancia podruzke lyg skaiciau, cia apie jos dejavimus ar apie kuria kita? as ant tiek atsijungus, kad ne viska sugaudau dar.

QUOTE(Žaidėja @ 2014 09 07, 18:30)
smile.gif Aciu

Negailestingos kortos tiek daug tiesos pasake. O gal ir viska.
Zinau apie koki perioda kalbama, kai jam reikejo mano palaikymo. Tada zinojau, kad jam to labai reikejo. Bet as ne tik nepalaikiau, bet kazkuria prasme ir atstumiau.
Ir del kitos itarimu turejau. Ir jo klausiau. Jis kategoriskai neigia.
Dirba jis labai daug ir meile darbui taip pat galeciau uzskaityt. Bet tas atsalimas...
Bert jis pastaruoju metu man vis prtimindavo, mano kelis kartus issprudusius praeity zodzius, kad jei kas nepatinka, tegul susiranda kita. Tikiu, kad nebereiukalo primindavo.

Ir del draugiu, megstanciu labiau papletkavot, kaip pirstu i aki.

Istiesu ismaude tos prognozes mane kaip reikiant. Bet tai tik i gera. Po salto duso visuomet sviesiau.

Ir atsiprasau uz mano avatara bei varda. Tikruoju savo nicku atsivert nenoriu,. Del per didelio kiekio pazistamu cia

Vardas tai geras, nu ava dek koki ne ant tiek pritrenkianti biggrin.gif Tau toli grazu iki tokiu personu kaip anam ave, nereik susidarkyt saves, vistiek gi transliuoji i aplinka ne ta, kas esi ir dar tokia nesamone, nu pati supranti smile.gif pagal ava neatseks niekas. Cia dar buna kad isvis nauju vardu prisiregistruoja del klausimu, kas nenori, jog vistide suzinotu.
Atsakyti
o Banguole, kad rezei...ziuriu cia mes visos megstam tvarka, bet tvarkytis tai nee...kaip vadinas sis kirvis, man reikia jo tikra pavad. suzinot, uzkrito, mintys sukasi,,,
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 07, 19:44)
o klausimas koks? Kas ten, kazkokia vampyruojancia podruzke lyg skaiciau, cia apie jos dejavimus ar apie kuria kita? as ant tiek atsijungus, kad ne viska sugaudau dar.

trumpai, itartina drauge J, as klausiau kas tai per zmogus, na ir man atsiverte tokios kortos, o banguolei kitokios, na tai kas tai per zmogus,,is kortu
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 07, 19:44)
Tau toli grazu iki tokiu personu kaip anam ave, nereik susidarkyt saves, vistiek gi transliuoji i aplinka ne ta, kas esi ir dar tokia nesamone, nu pati supranti smile.gif

pritariu Amariliams, kad ir netikras nikas, bet sutikit, kad damos tokiu vaizdu nerodo

Amariliai, kaip doroves sergetoja pasireiske
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 07 rugsėjo 2014 - 18:55
QUOTE(yeah @ 2014 09 07, 13:28)
Amariliai as dedu savo sarasiuka, nors nezinau ar gerai as cia sugalvojau.  g.gif
tik neisivaizduoju ka tu su tuom darysi.  schmoll.gif

thanks, as ji issisaugojau ir kai busiu pilnoj samonej pasinagrinesiu, darysim abi.

QUOTE(** Svaja** @ 2014 09 07, 13:34)
Laba laba naujoj temoj rolleyes.gif

pas mane rudeninis "jamam" lotuliukas.gif  jau baugu daros  is pakampiu lyst "jaunikiai" pradejo lotuliukas.gif taigi  naujas  galimas gerbejas atsirado  blush2.gif  oj akiai koks mielas.. biggrin.gif

tai mergikes kuri uzmeskit aki  ar leistis i intriga su vyruku Karoliu biggrin.gif (nepanasus i maniaka bet ka cia zinai  biggrin.gif )

Aciu.. 4u.gif

vel maniakas? lotuliukas.gif moterie, Tu net mane su visais mindem is mikriuku besivejanciais perspjauni biggrin.gif

siur nuo to Karolio. jo ketinimai, jausmai ir norai Tavo atzvilgiu arba labai kriminaliniai su tikslu atkersyt moteriskai giminei visai per Tave, arba isvis ju nera, jokiu ten. Pergulet tai pergulet, bet su situo net malonumo nepajustum. zeuri ziurke kalba many wub.gif
Atsakyti
Dives, sakyk ką nudobt ketini lotuliukas.gif Kiba podružkę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 07 rugsėjo 2014 - 18:58
QUOTE(Demetra @ 2014 09 07, 18:05)
Pas mane yra kam ir be manes tvarkyt, o kompas ijungtas visada, eini, refreshini, pasiziuri. Tvarkytis megstu, negaliu, jei namie netvarka, tada man ir viduje kyla chaosas, cia kai sakoma "is isores i vidu". Negaliu buti chaotiskoj aplinkoj, per smegenine trenkia  schmoll.gif .

Maisto gamyba nezavi, stengiuosi apsiriboti patiekalais, su kuriais nereikia terliotis ir butu skanu  smile.gif .

Na pasmane viskas panasiai su tuo ,,Refresh,,

Ziuriu apie tvarka snekates- Realiai jei kalbate apie darba su kortom - tvarka turi buti ideali man, arba bet koki kita darba - man bardake sedeti ir dirbti - tai tolygu tas pats kaip panages adatom badytu.. Pastebejau, mano darbas buna zymiai geresnis ir kokybiskesnis kaip aplinka yra svari
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 07, 19:57)
Dives, sakyk ką nudobt ketini  lotuliukas.gif Kiba podružkę

nepatikesi..dar vis tauriu 8 nagrineju...bleha ryt pilnatis, tauriu 8 sustiprintas poveikis pasirodo..
ne nu jus cia pavarot visos su bajeriais, seniai taip nesijuokiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 07 rugsėjo 2014 - 19:10
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 18:18)
Amariliai, čia as istraukiau

zynys, kvailys ir tauriu 3 apverta
cia Banguole

Kardų tūzas+taurių 7+taurių karalienė+likimo ratas
kaip suvest i visuma, kodel skirtingai?

Tau zynys ir kvailys antra diena krenta.
Sita boba turi psichologiniu problemu (zynys su kvailiu salia tai beda su galva tikrai jei apie asmenybe, nebent ji intensyviai eitu dvasinio tobulejimo keliu, nu tai tada tas gali duot tokio pobudzio paieskas, bet abejoju ar taip yra), 3 taures duoda manipuliacija, kuria patvirtina kardu tuzas kaip konfliktine korta, 7 taures patvirtina irgi ta pati, taip pat kvaili, tauriu karaliene - tai pas ja emocijos taskosi, bet salia kitu kortu tai yra blogis, nes viskas visumoj rodo psichini emocini nepastovuma. Likimo ratas cia Tau sako, kad tycia ji atsiusta Tau i gyvenima, kad ismoktum bendrauti/nutraukti rysius (pati zinai kaip geriau cia padaryt), su tokiais zmonemis, kurie kenkia sau ir aplinkai per save. Sakyc i sizo man cia panasu, bet tik panasu, jeigu cia ta, kur vampyruoja, nu tai aiskiau jau but negali.

QUOTE(dives @ 2014 09 07, 18:53)
trumpai, itartina drauge J, as klausiau kas tai per zmogus, na ir man atsiverte tokios kortos, o banguolei kitokios, na tai kas tai per zmogus,,is kortu
Papildyta:

pritariu Amariliams, kad ir netikras nikas, bet sutikit, kad damos tokiu vaizdu nerodo

Amariliai, kaip doroves sergetoja pasireiske

doroves? nu jo, as baisiai dorovinga, bet tuo momentu uzpavydejau tokio uzpakalio is tiesu cool.gif biggrin.gif

nu darbo stala tai as visada susitvarkau burimams, bet visa kita kazkaip savaime, nesuprantu kaip susijaukia. net kai mergos nebuna ir as cia buvo toks periodas, kai tiktai gulejau ir youtube ziurejau, nu susitvarkiau viena diena, o paskui vel tas pats pasidare, nors gi gulejau nejudedama praktiskai, mano daiktai gyvena savo gyvenimus matomai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 07 rugsėjo 2014 - 19:11
Dives, tau Žynė krito, ne Žynys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 07 rugsėjo 2014 - 19:12
QUOTE(banguole @ 2014 09 07, 20:10)
Dives, tau Žynė krito, ne Žinys

jo, Amariliai, paziurek, ka tai keicia
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 07, 19:10)
Dives, tau Žynė krito, ne Žynys

nu tai zyne salia kvailio ir tokioj kombinacijoj duoda dar daugiau manipuliaciju mano supratimu.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 19:04)
nepatikesi..dar vis tauriu 8 nagrineju...bleha ryt pilnatis, tauriu 8 sustiprintas poveikis pasirodo..
ne nu jus cia pavarot visos su bajeriais, seniai taip nesijuokiau

Ka jau suzinojai apie tas taures - nagi papasakok. Pasidalink ir su manim smile.gif
Atsakyti