QUOTE(dives @ 2014 09 07, 18:18)
Amariliai, čia as istraukiau
zynys, kvailys ir tauriu 3 apverta
cia Banguole
Kardų tūzas+taurių 7+taurių karalienė+likimo ratas
kaip suvest i visuma, kodel skirtingai?
o klausimas koks? Kas ten, kazkokia vampyruojancia podruzke lyg skaiciau, cia apie jos dejavimus ar apie kuria kita? as ant tiek atsijungus, kad ne viska sugaudau dar.
QUOTE(Žaidėja @ 2014 09 07, 18:30)

Aciu
Negailestingos kortos tiek daug tiesos pasake. O gal ir viska.
Zinau apie koki perioda kalbama, kai jam reikejo mano palaikymo. Tada zinojau, kad jam to labai reikejo. Bet as ne tik nepalaikiau, bet kazkuria prasme ir atstumiau.
Ir del kitos itarimu turejau. Ir jo klausiau. Jis kategoriskai neigia.
Dirba jis labai daug ir meile darbui taip pat galeciau uzskaityt. Bet tas atsalimas...
Bert jis pastaruoju metu man vis prtimindavo, mano kelis kartus issprudusius praeity zodzius, kad jei kas nepatinka, tegul susiranda kita. Tikiu, kad nebereiukalo primindavo.
Ir del draugiu, megstanciu labiau papletkavot, kaip pirstu i aki.
Istiesu ismaude tos prognozes mane kaip reikiant. Bet tai tik i gera. Po salto duso visuomet sviesiau.
Ir atsiprasau uz mano avatara bei varda. Tikruoju savo nicku atsivert nenoriu,. Del per didelio kiekio pazistamu cia
Vardas tai geras, nu ava dek koki ne ant tiek pritrenkianti

Tau toli grazu iki tokiu personu kaip anam ave, nereik susidarkyt saves, vistiek gi transliuoji i aplinka ne ta, kas esi ir dar tokia nesamone, nu pati supranti

pagal ava neatseks niekas. Cia dar buna kad isvis nauju vardu prisiregistruoja del klausimu, kas nenori, jog vistide suzinotu.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys