Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

o tuos smilkalus ir zvakes del malonumo perki, ar cia kaip ritualas prie burimo? zvakes ten parafino?
Atsakyti
Visai nepaskaičius taisyklių lindau pas Amariliai vienu klausimu į až,dabar pergalvojau,kad viešai,temoj norėčiau dar ir kitu klausimu konsultacijos 4u.gif čia irgi dėl darbo,kaip jau klausė kažkas.

Ar nusimato man pasikeitimai profesinėj srity? Dabartiniame darbe dirbu,esu mylima darbuotoja,tačiau man čia sunku,noriu bėgt kuo greičiau,bet deja,visi darbo pokalbiai baigiasi tuo,kad esu išgiriama,bet,to laukiamo pakvietimo į naują darbą taip ir nesulaukiu niekada. Jau kiek pavargau su tom paieškom. Kiekvienas ėjimas į dabartinį darbą kaip į kančią doh.gif ir sveikata jau per jį gadinasi (na nervai daro savo). Asmeninio gyvenimo liko mažai,darbe praleidžiu labai daug laiko. Sveikas protas išeit ir sėdėt be darbo neleidžia,nors norėtusi.. rolleyes.gif tai va,išsiplėčiau aš čia ax.gif esmė ko klausiu ar pagaliau pavyks ką nors pakeisti darbe,ar ilgai dar kentėt,kol rasiu naująjį darbą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evanevil @ 2014 09 13, 00:30)
Gal galėtumei pažiūrėti kaip man seksis ir kaip rutuliosis mūsų santykiai su žmogumi R. Šiuo metu mus skiria atstumas, mes ne pora, tačiau to norėtume abu. Jis man labai artimas, mūsų santykiai atviri, esame geri draugai. Tik ar verta laukti ir tikėtis kažko?  g.gif  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 09 13, 16:48)
o tuos smilkalus ir zvakes del malonumo perki, ar cia kaip ritualas prie burimo? zvakes ten parafino?

Zvakes pas mane turi savo funkcijas ir be zvakiu neburiu, parafinines, niekaip nedaeinu iki bobiuciu su vaskinemis, nu bet as ir velniu neisvarineju, tai nebutina man to tikro vasko pasventinto. Smilkalai todel, kad dabar visur uzdrausta rukyti ir kai miargos nera namie, as rukau tiesiai ten kur esu ir smilkalai naturaliai reikalingi biggrin.gif kaip ir daznai skalbiamos uzuolaidos ir sofos uztiesalai ir pan. nu prisirukau taigi. Ziema tai nea, einu vistiek i laiptine, nors rizikuoju, bet zinau, kad ne as viena rizikuoju. dar yra kazkoks valdzios planas, kad negalima rukyti nuosavam balkone bus, tai skias as ir per langa negalesiu parukyt, tai gales man baudas det viena po kitos, vistiek as nemoki esu. pfg. bet tikiuosi ta, kuris ta plana sugalvojo, ishpasholvonins kur nors i jevrosojuzo virsuneles, kaip kad Andriukaitis per stebukla nenusautas niekieno ten dabar maisto sauga rupinsis, maziau zalos ka padarytu. siaip nieko nezinociau, bet viska profesorius papasakoja, domisi ten tom nesamonem, o as pasidarau savo isvadas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, pagelbekit! Bandziau det kortas su klausimu, ka vienas draugelis galvoja apie mane, na pasitreniravimui ir pasimokinimui. Tiesa sakant, net nebutu kilus mintis ant jo det, nes is tiesu tik draugas, bet kad vienu metu visai netiketai mano moteriskai galvelei susisviete, kad jam XV arkanas pasonen pastukseno g.gif nu ir iskrito tas stuksentojas, tik apverstas lotuliukas.gif tiesa sakant visos apverstos, o man jos dar toks sunkus riesutelis doh.gif padekit painterpretuot, prasau 4u.gif

Zyne apv / Velnias apv/ Lazdu 9 apv

Tai kas cia? Slaptai galvoja kaip hormonus panaudot ir paranoja turi, kad nieks apie tai nesuzinotu, apie tas jo mintis? Ar cia mane tokia siek tiek neismintingai hormonus naudojancia ir su sveika nuovoka susipykusia mato? Kaip jau sakiau, apverstu dar neikirtau, tai pasilieku sau teise but nusikalbejusia iki beprotybes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 13, 18:10)
Zvakes pas mane turi savo funkcijas ir be zvakiu neburiu, parafinines, niekaip nedaeinu iki bobiuciu su vaskinemis, nu bet as ir velniu neisvarineju, tai nebutina man to tikro vasko pasventinto. Smilkalai todel, kad dabar visur uzdrausta rukyti ir kai miargos nera namie, as rukau tiesiai ten kur esu ir smilkalai naturaliai reikalingi biggrin.gif kaip ir daznai skalbiamos uzuolaidos ir sofos uztiesalai ir pan. nu prisirukau taigi. Ziema tai nea, einu vistiek i laiptine, nors rizikuoju, bet zinau, kad ne as viena rizikuoju. dar yra kazkoks valdzios planas, kad negalima rukyti nuosavam balkone bus, tai skias as ir per langa negalesiu parukyt, tai gales man baudas det viena po kitos, vistiek as nemoki esu. pfg. bet tikiuosi ta, kuris ta plana sugalvojo, ishpasholvonins kur nors i jevrosojuzo virsuneles, kaip kad Andriukaitis per stebukla nenusautas niekieno ten dabar maisto sauga rupinsis, maziau zalos ka padarytu. siaip nieko nezinociau, bet viska profesorius papasakoja, domisi ten tom nesamonem, o as pasidarau savo isvadas biggrin.gif

man tai parafinines smirda ir dar paskaiciau, kad tie ju garai nuodingi, kaip ir pigus smilkalai. tai nesinori man. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 09 12, 19:56)
Dabartinis laikas skirtas išanalizuoti savas klaidas, nebijoti būti sau kritiškesne ir drąsesne, tai padarius sėkmės turėtų jus aplankyti, verslo planas taip pat pasiteisintų, bet visa tai su laiku, dirbtinai skubinti įvykių nereikia, pradėkite nuo darbo su savimi mirksiukas.gif

Soled, labai ačiū 4u.gif. Gražiai ir nuosekliai dėstote mintis. Pati jaučiu, kad šis metas skirtas apmąstymas - tarsi pereinamasis laikotarpis. Na, matau, kad kaip ir asmeniniuose santykiuose aktualus yra ryžtas. Žodžiu, apmąsčius, reikėtų imtis veiksmų. O ką turite galvoje, rašydama apie klaidas? ax.gif Gal lengviau bus suprasti, kuria kryptimi reiktų save tobulinti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 rugsėjo 2014 - 17:50
QUOTE(yeah @ 2014 09 13, 17:35)
man tai parafinines smirda ir dar paskaiciau, kad tie ju garai nuodingi, kaip ir pigus smilkalai. tai nesinori man.  biggrin.gif

nu tai su kvapais gali pirkt. neparafininiu siais laikais gaut ne visur gali. cerkvej gali, daugiau nezinau ne vienos vietos, kur butu vaskines. prie katalikisku baznyciu per sventes irgi buna parafinines. ale prisiskaitai visokiu nesamoniu. dar etiketes maisto paskaityk, tai i anoreksija pulsi, paprastos kokios bulkos sudeti. pamatysi ka mes valgom. oras irgi nuodingas del chemtrailu ir masinu, u nemirsta ta zmonija. nesveika konkreciai tai yra prisileisti i buta duju, gerti, rukyti ir ryt vaistus nebutinus, taipogi energetinius. o viosa kita tai nepatiketum, netgi bulvese yra visko nuodingo, tai bisky taip atsipalaiduok ir neimk galvon. arba aisku gali dujokauke pirkt ir nieko nevalgyt kaip Jezus dykumoj. vanduo irgi nuodingas ir dar paguosiu, mes zemeje turim visada ta pati kieki vandens, tai tas pats vaduo, perejes visas savo stadijas, nuo kanalizacijos iki debesies, visada tas pats, taip kad... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 09 13, 18:48)
Soled, labai ačiū  4u.gif. Gražiai ir nuosekliai dėstote mintis. Pati jaučiu, kad šis metas skirtas apmąstymas - tarsi pereinamasis laikotarpis. Na, matau, kad kaip ir asmeniniuose santykiuose aktualus yra ryžtas. Žodžiu, apmąsčius, reikėtų imtis veiksmų. O ką turite galvoje, rašydama apie klaidas? ax.gif Gal lengviau bus suprasti, kuria kryptimi reiktų save tobulinti. smile.gif

Visada prašom mirksiukas.gif Sakydama "klaidos" turėjau galvoje jūsų pasyvumą, baimes ir ryžto stoką, nors apskritai, man atrodo, esate sėkmės lydimas žmogus ir atsikračius savybių, kurias išvardinau, pas jus viskas turėtų eitis kaip per sviestą. Manau, esate apdovanotas žmogus tik svarbu išnaudoti iš Dievo gautas dovanas.

Man šiandien totali kardų devynkės diena, laikausi kaip tik galiu, kad nepratrūkčiau isterijai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 13 rugsėjo 2014 - 18:12
QUOTE(evanevil @ 2014 09 13, 18:02)

Pabandžiau sudėliot kortikes. Na dabar kaip viskas vyksta, tai gražiai sukrito. Pas tave dabar jausmai yra tarsi kontroliuojami. Ta prasme tu jauti turbūt ir aistrą ir norą būti ir ryšio nori, bet tu jam to dar neparodai ir pati malšini savyje šitą dalyką, tramdai jausmus Čia iškrito Jėga. O Jėga man rodo tokius vat dalykus, kur nori bet negali, dėl tam tikrų prižasčių tu turi sutramdyt visus vidinius žvėris. Korta labai iškalbingai parodo tai. Tarsi save išbandytum. Toks vidinis stiprumas ir kantrybė. Toliau abu jūs tikrai dedat daug pastangų, kad klijuot viską, ar bent jau tikrai pastoviai bendraujat ir tas jums teikia malonumą. Jūs suprantat, kad tam,kad būtų viskas gerai, reikia įdėt ir darbo, stengtis. Beja jis man atrodo toks labiau iniciatyvą rodantis, tu pasyvesnė. Tavo elgesy ir fasade manau jis mato moterį tokią dar neapsisprendusią. Gal jis kviečia atvažiuot? O tu kažko lyg bijotum, lyg lauktum, dar mastai nežinai, vertini vėl ir vėl viską iš naujo. Nes turbūt norint jums būti drauge reiktų kažką kardinaliai keist. Taip galvoju. Jis tau tikrai ne abejingas, jausmuose pas jį 2 taurės, kurios gal ir nerodo dar tokios tvirtos stiprios meilės, bet susižavėjimas tikrai yra ne mažas. Jis jaučia harmoniją, jam malonu, na tikrai paširdžius kutena smile.gif Manau jis galvoja, kad su tavimi tikrai yra šansas būti kartu ir jis gali ir nori manau ir tęst santykius ir bandyti lipdyti juos. Žodžiu požiūris rimtas, nors krito ne taurių tūzas, o pentaklių, kuris rodo na šiek tiek tokius materialinius dalykus, apskaičiavimą. Toliau krenta dabar jo elgesy lazdų pažas, kas visad neša geras ir džiugias naujienas, linksmumą . Taigi manau reikšis jis dar tikrai ir draugiškas bus.

Na ir finalą žiūrim, kur gi veda šitas viskas.

Čia aš gavau pentaklių 5 + taurių 5 +lovers

Na va ir vienas mano iš galvosūkių, kai krenta visur pozityvas, o finalas labai kažkoks prieštaringas.

Manau, kad būsit visgi jūs, susieisit, bet nebus lengvas kelias link to. Nežinau kodėl krenta toks skurdumas ir depresijos. Gal tiesiog tam, kad būt kartu reiks išgyvent kažkokius pasikeitimus labai globalius. Nes nu čia visiška neviltis sukrito. Gal jūs pergyvenat dėl to atstumo? Gali būti ir taip, kad tas toks bendravimas jus išvargins labai ir jūs tarsi pavargsit nuo tokių santykių. Ir tie lovers gali rodyti pasirinkimą,kad ateis metas nuspręst kaip elgtis toliau. Pasirinkti vieną alternatyvą.
Na kažkaip taip man atrodo. Nebus rožėm klotas kelias. Kol kas ir apie finalą negaliu vienareikšmiškai sakyt. Bet pagal kortas, kurios krito jausmuose, tai sakyč, kad verta bandyti lipdyti.
Atsakyti
Yeah, del smilkalu. turiu D kontakte, Vedu centre Vilijampoleje, palei krisnaitus pasitrink, tie kur vazineja po Ingdijas, tie turi kuo naturaliausiu smilkalu, ju ten dar sventuykla yra kazkokia, zo, tenais jeigu nebijai ju

ai ta sventykla kazkur savanoriuoise, zo, pasitrink Vilijampolej, sutiksi ju, jie noriai kalbasi, pasakys kur ta sventykla, parduos Tau tu smilkalu, nebutiai su jais teks zenytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 13 rugsėjo 2014 - 18:06
QUOTE(ironyoffate @ 2014 09 13, 18:16)
Merginos, pagelbekit! Bandziau det kortas su klausimu, ka vienas draugelis galvoja apie mane, na pasitreniravimui ir pasimokinimui. Tiesa sakant, net nebutu kilus mintis ant jo det, nes is tiesu tik draugas, bet kad vienu metu visai netiketai mano moteriskai galvelei susisviete, kad jam XV arkanas pasonen pastukseno g.gif nu ir iskrito tas stuksentojas, tik apverstas lotuliukas.gif tiesa sakant visos apverstos, o man jos dar toks sunkus riesutelis doh.gif padekit painterpretuot, prasau 4u.gif

Zyne apv / Velnias apv/ Lazdu 9 apv

Tai kas cia? Slaptai galvoja kaip hormonus panaudot ir paranoja turi, kad nieks apie tai nesuzinotu, apie tas jo mintis? Ar cia mane tokia siek tiek neismintingai hormonus naudojancia ir su sveika nuovoka susipykusia mato? Kaip jau sakiau, apverstu dar neikirtau, tai pasilieku sau teise but nusikalbejusia iki beprotybes blush2.gif

Nu ne, nemanau, kad turi kažkokių slaptų norų. Kažkodėl man taip atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 13, 19:05)
Yeah, del smilkalu. turiu D kontakte, Vedu centre Vilijampoleje, palei krisnaitus pasitrink, tie kur vazineja po Ingdijas, tie turi kuo naturaliausiu smilkalu, ju ten  dar sventuykla yra kazkokia, zo, tenais jeigu nebijai ju

ai ta sventykla kazkur savanoriuoise, zo, pasitrink Vilijampolej, sutiksi ju, jie noriai kalbasi, pasakys kur ta sventykla, parduos Tau tu smilkalu, nebutiai su jais teks zenytis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti