QUOTE(Aidos @ 2014 09 13, 16:48)
Visai nepaskaičius taisyklių lindau pas Amariliai vienu klausimu į až,dabar pergalvojau,kad viešai,temoj norėčiau dar ir kitu klausimu konsultacijos

čia irgi dėl darbo,kaip jau klausė kažkas.
Ziek, kadangi Tu sukelei man asmenines simpatijas, ka as sau leidziu kada tik noriu

, tai as Tau rytoj padeliosiu ta klausima, kur i AZ parasei nu taip, be mokesciu, nes ir Tu faina, ir klausimas neatrodo sunkus, buc nuplesus koki dvacoka, ne daugiau

Tai va, man tas dvacokas nieko nekeicia, bet rytoj, nes siand laukiu antros dalies kito rimto darbo ir tikrai po to nebegalesiu niekam nieko sudet. Jeigu netycia praleisiu, tai as Tau asmeniskai, Tau vienintelei sakau, kad darsyk man ji mesk i privata, nes galiu praleisti del busimo pasimatymo
cia vat ir buvo emociju perteklius siandieninis mano ir dar D i kontakta atejo su tiksliai numatytu pasimatymo laiku beigi ka man vistik partvezt is Indijos sugalvojes, nu tai man pradeda patikti 7 taures apv, nes kazkaip man jau antra karta rodo, kad D i mano bobiskas isterikas nebereaguoja, laiko tai truputi liga, o is esmes laikinu praktiskai nieko nereiskianciu hormoniniu dalyku. saikingumas apv yra turbut didele koncentracija i darba ir nuline i buiti, nesilaikiau plano, bet gali but, kad susiriesiu dar su miarga, jos dar nera namie. pradedu ziurkintis.
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 13, 18:55)
butent 5uku deka ismokti ir suvokti, ka dareme negerai, keisti poziuri per sunkumus ir praradimus
nu tas ir yra pozityvas. cia gi ziauriai geras dalykas, jeigu mokaisi gyventi (pakaruoklis many kalba), bet jeigu ne, nu tai tada beviltiska jau viskas... nors kazkaip man atrodo, jog nepataisomu dalyku nera (isskyrus schizofrenija su haliunikais ir gaisra).
nu ce dabar, Baguole, man turi viskas kvepet ir kuo saldziau. Smilkalai visad opium buna. aisku as dabar perku eurokosinius niekingus kvepalus, nes neiperku savo mylimiausiu, ten nuliu prisideda prie kainos, bet jo, nuo anu tai praretedavo aplink mane autobusas ir rasdavosi vietos atsisest. jei kada darysim meeta tai del Taves ateisiu nesikvepinus niekuo, ukinio muilo kvapas tinka?
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys